Tuotteet

Bielenda Professional logoBielenda on Puolalainen luonnon raaka-aineisiin pohjautuvan kosmetiikan edelläkävijä, jolla on 25 vuoden kokemus tuotekehityksestä ja kasviuutteiden tutkimuksesta. Suomeen sarja rantautui syksyllä 2015.  Tuotteissa suositaan luonnon raaka-aineita ja käytetään paljon ekosertifioituja ainesosia. Tutkitusti ihotyypille sopivat ainesosat, hyvin imeytyvät koostumukset ja runsas määrä aktiiviaineita tekevät hoidoista tehokkaita. Bielenda tarjoaa korkealaatuisia kosmetologisia hoitoja ja ihonhoitotuotteita. Sarjassa löytyy hoitoja ja tuotteita kaikille ihotyypeille. Kotihoitotuotteet ovat mukavissa pumppupulloissa ja sisältää korkeaa aurinkosuojaa.

Perfect Silk Lashes 4 in 1 ripsigeeli (kotihoitutuote) – korjaava, hoitava, kosteuttava ja vahvistava läpinäkyvä ripsigeeli omille sekä pidennetyille ripsille, myös kulmakarvoille. Suojaa ripsi- ja kulmakarvoja, estää ripsienpidennysten lähtöä ja sekaisiin menoa. Käytä aamuisin ja iltaisin omille tai pidennetyille ripsille, myös omille ripsille ennen ripsivärin laittoa. Sisältää keratiinia, E- ja B5 vitamiineja, aloe- ja meriläväuutteitä. Ei allerginen! Saa tilata myös postitse!
Hinta 16.-

 

Perfect Silk Lashes ripsiväri ripsienpidennyksille (kotihoitotuote) – hoitaa, vahvistaa ja tuuhentaa ripsienpidennyksiä sekä omia ripsiä. Poistuu vedellä, mustaa väriä.
Hinta 16.- Tuotetta saa tilata myös postitse!

 

Maxerum ripsiseerumi – kasvattaa omia ripsiä, lisää omille ripsille pituutta ja tuuheutta. Saa käyttää myös kulmakarvoille. Maxerum on luomuperäinen ripsiseerumi, joka perustuu hivenaineisiin, vitamiineihin ja aminohappoihin. Ei sisällä lääkeaineita! Voi käyttää myös ripsipidennysten aikana. Ripsiseerumia käytetään päivittäin nestemäisen rajausvärin tavalla. Ensimmäiset tulokset näkyy n 4 viikon päästä. Hinta 65.-

 

 

 

BellaPierre on 100% luonnollinen Amerikkalainen mineraalimeikkisarja. Bellapierren mineraalipuuterit sisältävät vain aitoja mineraaleja: niissä ei ole talkkia, vismuttioksikloridia tai muita kemikaaleja / haitallisia ihoa tukkivia ainesosia. Mineraalipuuterit sopii kaikille ihotyypeille, tuotteita suosittelee ihotautilääkärit.

Bellapierren mineraalimeikkipuuterit sisältävät vain 4 ainesosaa. Nämä hellävaraiset mineraalit suojaavat ja hoitavat ihoasi:

Mica – kivilaji, jota on värjätty hapettamalla. Luonnossa se esiintyy liuskeina, ja se on

erinomainen raaka-aine hohtaville ja kiiltäville väreille.

Rautaoksidi – mineraali, jonka avulla luodaan erilaisia sävyjä ja pigmenttejä.

Titaanioksidi luonnon oma aurinkovoide. Meikin ainesosana se antaa luonnollista
vastustuskykyä haitallista UVA-säteilyä vastaan. Mineraali itsessään heijastaa
auringonvaloa, ja siksi meikillä on luonnostaan suojakerroin 15 – 20.

Sinkkioksidi – rauhoittaa tulehduksia (hyvä akneiholle); luonnon oma aurinkovoide, joka omasta puolestaan antaa vastustuskykyä

haitallista UVB-säteilyä vastaan.

Autamme hoitolassa sopivan puuterisävyn valinnassa!

Hinnasto

Bellapierren irtopuuteri 34,70.-
Bellapierren pieni kabuki puuterisivellin 14,70.-
Irtopuuteri + kabuki sivellin 46.-
Bellapierren mineraalihuulikiilto 12,70.-

Mahdollista tilata myös postitse!

Medik8 on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, joka on jälleenmyynnissä vain koulutetuilla ammattilaisilla.
Sarjan tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä, ja ne ovat valmistettu Englannissa bioteknologian tutkimuslaitoksessa.
Medik8 valmistaa ainoastaan ammattimaisen tehokkaita tuotteita, joiden tulokset ovat tieteellisesti todistettuja.
Tuotteet ja hoidot ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle.

Medik8 uskoo:
– Tärkeisiin ja tutkittuihin anti-age aineosiin, kuten Retinoliin, C-vitamiiniin, AHA – ja BHA-happoihin sekä epidermiksen kasvutekijöiden sekä aurinkosuojan käyttöön.
– Täsmätuotteisiin ongelmaihon hoidossa.
– Tieteellisesti todistettuihin tuloksiin.
– Ammattimaisiin tehoihin.
– Ihoystävällisiin aineosiin, jotka soveltuvat herkimmällekin iholle.
– Luontoystävällisiin valmistusprosesseihin ja pakkauksiin.
– Pieniin valmistuseriin, jotka takaavat korkean

Medik8 on ensimmäinen Green Cosmeceutical yritys. Se seuraa USA:n ympäristöviraston ohjeistusta Green
Chemistry konseptille, jossa edellytetään muun muassa raaka-aineiden korkeaa käyttöastetta, kestävää kehitystä tukevia pakkausmateriaaleja sekä turvallisten, ympäristöystävällisten ja hyvälaatuisten raaka-aineiden käyttöä.

Tuotteet myynnissä myös verkkokaupassa – katso linkki etusivulla!

Kauneushoitola L-Beauty

Vuorikatu 6, 00100 Helsinki             info@l-beauty.fi      www.l-beauty.fi

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress