Ripsien kestotaivutus/ lash lift ripsipermanentti

Ripsien kestotaivutus, ripsipermanentti
Ripsipermanentti, ripsien kestotaivutus,
Ripsipermanentti
Ripsipermanentti
Ripsipermanentti

Ripsien kestotaivutus:
60.-

Kestotaivutus+ ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu:

75.-

Ripsien kestotaivutus + lash botox + laminointi + ripsien-kulmien kestovärit 100.- 

Ripsien tyvikohotus (lash lift)  on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus / ripsipermanentti, joka lisää nostetta ja voluumia ripsiisi. Tyvikohotus saa luonnolliset ripset näyttämään pidemmältä ja sopii hyvin asiakkaalle, joka haluaa pidempia ripsiä, mutta ei halua ripsienpidennyksiä. Tällä tekniikalla ripsesi taivutetaan juuresta  erityisen geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Ripset näyttävät  pitkiltä ja katse avoimelta! Perinteinen ripsipermanentti kiertää ripset rullan ympärille, joilloin ne kihartuvat, mutta näyttävät myös lyhyemmiltä. Ripset voi samalla kertaa värjätä, jolloin saat niihin ihanan tumman värin. Vaikutus kestää ripsissä 6-8 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan tehdä uudelleen tai voit jatkaa ripsiesi kanssa kuten ennen. Ripsipermanentti ei siis vaadi huoltokierrettä, sillä sen vaikutus katoaa pikkuhiljaa ripsiesi uusiutuessa ja kasvaessa.  Tyvikohotuksella/ lash liftilla saa näyttävyyttä myös lyhyisiin ripsiin, näyttävämpi lopputulous saadaan kuitenkin pidempiin ripsiin.

Uutta! Nyt on mahdollista ottaa tyvikohotuksen yhteydessä myös ripsiä syväravitseva lash botox ja ripsien laminointi!

Lash botox sisältää aminohappoja, proteiinejä ja argan-öljyä, jotka syväkosteuttavat ja ravitsevat ripsikarvaa sisältäpäin. Hoitoa suositellaan heille, jotka usein kestovärjävät ja -taivuttavat ripsiä. Ripset saavat taas elinvoimaa ja kosteuttaa. Toimenpidetta voi ottaa lash liftin yhteydessä (15min) tai itsenäisenä palveluna.

Laminointi on luonnonripsien käsittely vitamiineja sisältävällä aineella. Laminointi tehdään tyvikohotuksen ja kestovärjäyksen jälkeen, joilloin saat ripsistä vieläkin näyttävämmän ja tummemman näköiset. Antaa ripsille ripsivärin efektin. Laminointi aine kestää ripsissä n 2 päivää.

Varaa aika ja tule käymään kauneushoitolassamme Helsingin keskustassa, Vuorikatu 6,

Kauneushoitola L-Beauty / Kauneushoidot / Ripsien kestotaivutus/ lash lift ripsipermanentti

Kauneushoitola L-Beauty, Y-tunnus 2535756-7

Vuorikatu 6, 00100 Helsinki             info@l-beauty.fi      www.l-beauty.fi

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress