Mikroneulaus – Dermapen

Mikroneulaus:
150.-/~45 min Seuraavat kerrat -10%

Mikroneuaus facelift paketti:
180.- Seuraavat kerrat -10%

Mikroneulaus on tehokas veitsetön hoito, joka stimuloi kollageenin ja elastiinin kasvua ja uudistaa ihoa. Hoito lisää ihon omaa luontaista kollageenituotantoa ja nopeuttaa ihon uusiutumista. Mikroneulauksella saa hoitaa akne- ja raskausarpija;  häivyttää ryppyjä ja juonteita;  vaalentaa pigmenttiläikkiä; hoitaa hiustenlähtöä ja tasoitaa epätasaista ihoa. Mikroneulaus sopiii kaikille ihotyypeille ja sillä voidaan hoitaa sekä kasvoja että vartaloa (raskausarvet).

Asiakkaat toivovat kauneushoitolata huomattavaia tuloksia, mutta hoidosta ei kuitenkaan saa koitua haittaa normaalielämälle. Mikroneulaus vastaa näihin tarpeisiin erittäin hyvin.

Käytämme kauneushoitolassamme automaattista mikroneulauskynä Dermapenia. Laite käyttää 12-neulaista neulapäätä, joka reijittää ihoa kohtisuoraan ja mahdollistaa myös silmänympärys- ja huultenympärysihon täsmällisen käsittelyn. Laitteen nopean ja kohtisuoran reijittelyn ansiosta hoito ei ole kivulias, vaan tuntuu ihossa pienenä pistelynä.

Dermapen mikroneulauksen edut:

  • Aiheuttaa vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteinen mikroneulaus rolleri.
  • Voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat, kuten silmänympärysiho, huulten ympärysiho.
  • Kohtisuoran asennon ansiosta neulat lävistävät tehokkaasti jopa arvet ilman verenvuotoa.
  • Säädettävä neulan pituus mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon.

Hoidoissa käytämme Medik8 erikoisseerumeita. Iho puudutetaan tarvittaessa. Mikroneulaus tehdään yleensä sarjahoitona (3-6 kertaa), jolloin saavutetaan parhaat tulokset. Hoitovälit voivat olla 2-6 viikkoa, riippuen siitä minkätyypistä iho-ongelmaa hoidetaan ja kuinka syvä neulaus tehdään. Neulauksella voi tehdä myös pikakaunistavan pinnallisen hoidon, esimerkiksi ennen juhlia. Pinnallinen neulaus elvyttää ihon pintaa ja parantaa ihon sävyä, silloin sarjahoitoa ei tarvta.

Mikroneulauksen voit yhdistää myös muihin hoitoihin, kuten kevyeeseen kemialliseen kuorintaan  tai rf-hoitoon  – näin saavutetaan parhaat tulokset.  Koska kaikki ihot ja asiakkaiden tavoitteet ovat erilaisia, yhdistelmähoito laaditaan jokaiselle aina yksilöllisesti!

Mikroneulauksen kontraidikaatiot ovat: diabetes, verenohennuslääkkeet, raskaus, aknelääkityksen kuuri (Roaccutan). Mikroneulaus ei toimi keloidiarville. Mikroneulaus on usein ainut tehokas vaihtoehto asiakkaille, joilla on  sydänsairaus tai tahdistin, jotka usein estävät laserin tai muiden sähkölaitteiden käytön.

 

Varaa aika tästä: https://l-beauty.fi/ajanvaraus/

NB! Tammikuun 2019 aikana otamme käyttöön täysin uuden viimeistä teknologiaa käyttävän  Dermapen 4 laitteen,tutustu  uuteen tehokkaampaan laitteeseen ja uusiin hoitomahdollisuuksiin: https://www.dermapenworld.com/dermapen-4 tai http://www.metreatments.fi/dermapen/dermapen-4/

 

Kauneushoitola L-Beauty / Hoidot / Mikroneulaus – Dermapen

Kauneushoitola L-Beauty, Y-tunnus 2535756-7

Vuorikatu 6, 00100 Helsinki             info@l-beauty.fi      www.l-beauty.fi

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress