Hinnasto

Korvalehti 50.- (2 korvalehteä 75 eur).-
Korvarusto 50.-
Nenäsivu 50.-
Silmäkulma tai silmienväli 50.-
Kieli 50.-
Huuli 50.-
Smiley 60.-
Nänni 50.-
Napa 50.-
Varaa aika
Lävistykset Helsinki L-Beauty

Lävistykset

Lävistys tarkoittaa kehoon tehtyä reikää, johon kiinnitetään sen läpäisevä koru. Teemme L-Beauty kauneushoitolassa Helsingissä korva-, nenä-, napa-, nenä- ja kielilävistyksiä.

Lävistykset tekee koulutettu ja osaava lävistäjä käyttäen kertakäyttöistä kanuuli-neulaa ja turvallisia sekä hygieenisiä työvälineitä.

Lävistyksen parantumisprosessi on jokaiselle yksilöllinen. Pääosin lävistykset paranevat nopeasti, mutta joidenkin lävistysten parantumiseen saattaa mennä jopa vuosia. Noudattamalla lävistäjältäsi saamia hoito-ohjeita tunnollisesti lävistyksesi pääsee paranemaan mahdollisimman pikaisesti ja kivuttomaati. Hoito-ohjeet saat lävistäjältämme hoitolastamme.

Lävistysten hoito-ohjeet

Tuore lävistys on altis tulehduksille, joten asianmukainen hoito on tärkeää. Lävistyksen hoito on jokaisen omalla vastuulla ja se vaatii kärsivällisyyttä, koska parantuminen on tapauskohtaista ja voi kestää aina parista viikosta useampaan kuukauteen.

– Älä koske lävistykseen likaisin käsin, muutenkin turhaa koskettelua tulee välttää. Korua ei tarvitse pyöritellä. Korua ei saa poistaa ennen paranemisajan loppua, edes puhdistuksen ajaksi.

– Puhdista lävistys ainakin kahdesti päivässä huuhtelemalla sitä runsaalla lämpimällä vedellä ja/tai

keittosuolaliuoksella. Puhdistuksen jälkeen kuivaa painelemalla nukkaamattomalla paperilla (talouspaperi) tai puhtaalla pyyhkeellä.

– “Avohaavavaihe” kestää pari viikkoa, tuolloin hygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota, koska lävistys on altis infektioille. Tuona aikana uimista ja saunomista tulee välttää.

– Älä käytä desinfiointiainetta, edes lävistyksen ärtyessä. Desinfiointiaineet kuivattavat kudosta ja paranemisaika pitkittyy. Desinfioivat aineet lisäävät myös riskiä kudospateille.

– Lävistys saattaa erittää vaalean kellertävää kudosnestettä, joka ei ole mätää. Kuivunut kudosneste lähtee

lämpimällä vedellä huuhdellen. Älä revi kuivunutta kudosnestettä irti, ettei lävistys pääse ärtymään.

– Jos lävistys jostain syystä ärtyy, on suositeltavaa käyttää puhdistukseen meiltä tai apteekista saatavaa keittosuolaliuosta kuurina parin viikon ajan. Kuurin ajan lävistystä tulee huuhdella liuoksella kahdesti päivässä. Keittiskuuri on myös suositeltavaa tuoreen lävistyksen paranteluun.

On täysin normaalia, että lävistyksen ottamisen jälkeen saattaa ilmetä särkyä, turvotusta, mustelmia ja/tai

verenvuotoa. Mahdolliset oireet lakkaavat yleensä muutaman viikon kuluessa.

Lävistykset L-Beauty Helsinki
Lvistykset Helsinki L-Beauty
Lävistykset Helsinki L-Beauty
Lävistykset Helsinki L-Beauty