Hinnasto

Uudet rakennekynnet 90-120 eur/ Rakennekynsien huolto 75-95 eur/ *Hinta riippuu koristeiden määrästä
Varaa aika
Rakennekynnet Helsinki L-Beauty

Rakennekynnet

Rakennekynsi on luonnonkynnen päälle rakennettava kynsi. Teemme L-Beauty kauneushoitolassa Helsingissä rakennekynsiä geelillä.  Geeli on valmista massaa, joka levitetään kynnelle ja kovetetaan UV-lampun alla. Teemme sekä pidennettyjä rakennekynsiä tipeillä että omien kysnien geelausta.

Rakennekynnet ovat oiva tapa saada kauniit, huolitellut ja ennen kaikkea kestävät kynnet. Rakennekynsilla voidaan tehdä erittäin luonnolliset tai erittäin näyttävät. Rakennekynsillä voidaan tehdä eri muotoisia kynsiä – ovaaleja, neliön-mallisia tai mantelin-muotoisia.

Rakennekynsien huolto

Rakennekynsiä huolletaan noin 3–4 viikon välein ja ne kestävät hyvin tehtyinä kovaakin käsien käyttöä. Koska suomalainen kynsilaatu on yleisesti ottaen ohutta ja liuskottuvaa, on rakennekynnet hyvä tapa tehdä kynsistä kestävämmät.

Rakennekynsillä saa lisää pituutta omiin kynsiin joko kynsijatkeen muodossa tai ne voi tehdä oman kynnen päälle. Rakennekynsiin saa haluamansa lakkauksen ja niihin on myös mahdollista tehdä erilaisia kuvioita tai koristeita kuten pieniä strasseja.

Rakennekynnet Helsinki L-Beauty
Rakennekynnet Helsinki L-Beauty
Rakennekynnet Helsinki
Rakennekynnet Helsinki L-Beauty