Kasvohoitojen hinnat 50-190 eur

Katso tarkemmat hintatiedot Kasvohoidot sivulta

Timanttihionta

Timanttihionta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito, jonka avulla kauneushoitolassa kuoritaan iholta kuollutta pintasolukkoa. Hoito kirkastaa ihoa, tekee siitä sileämmän näköisen, kuorii sarveissolukkoa ja mahdollista hoitoaineiden paremman tehon.  Hoidon jälkeen ei ole toipumisaikaa ja mahdollinen lievä punoitus laskee parissa tunnissa. Kauneushoitolassamme kosmetologi tekee sinulle kasvohoidon timanttihionnalla kivuttomasti!

Kuorinnan hoitopäiden ja säädettävän imun ansiosta hoidon tehokkuutta voidaan säädellä eri ihotyyppien ja hoitotavotteiden mukaan. Sarjahoitona saadaan parhaimmat tulokset esim. 4- 6 hoitokertaa 1/vko. Jo ensimmäisen kerran jälkeen iho näyttää sileämmältä ja kirkkaammalta.

Timanttihionta tasoittaa pintajuonteita, aknearpeja ja minimisoi ihohuokosia; tasoittaa pigmenttimuutoksia ja ihon väriä.

Timanttihionnan kontraindikaatiot ovat erittäin ohut ja herkkä iho, pahanlaatuiset ihonmuutokset, psoriaasi, herpes, syöpä.

NB! Syvempien aknearpien hoitoon suosittelemme tehokasta mikroneulausta! Lue mikroneulauksesta: https://l-beauty.fi/mikroneulaus-dermapen-4/

Carboksi terapia

Carboksi terapia ihohoidot

Carboksi-terapia

Vallankumouksellinen uutuushoito raskausarville, selluliitille, rypyille, aknelle ja veltostuneelle iholle. Täysin ilman laitteita toteutettavan tehohoidon tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen.

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat raskausarpia, selluliittia, aknea ja tulehduksia sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa.

Toimiva verenkierto kaikissa hiussuonissa dioksidin ja muiden tarpeellisten aineiden kuljettamiseksi on ratkaiseva tekijä. CO2:n imeytyessä vereen se puhdistaa verta ja tuottaa dioksidia, joka parantaa verenkiertoa. Verenkierron tehostuessa kuona-aineet poistuvat nopeammin ja tehokkaammin, tulehdukset ihossa paranevat joten mm. akne ja rosacea rauhoittuvat ja paranemisprosessi alkaa välittömästi.

Carboksi-terapia on täysin luonnonmukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito, jossa hiilidioksidin muodostama kaasu imeytyy ihoon. Kaasujen kuplinta tuntuu syvällä ihossa.

Kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta L-Beauty Helsinki

Kemiallinen kuorinta (happokuorinta) kuorii ihon pintakerroksen tehden siitä silminnähden kauniimman ja terveemmän näköisen.

Kauneushoitolassamme, kosmetologin palveluissa ja kasvohoidoissa valitsemme jokaiselle ihonkunnosta riippuen sopivimman Medik8 hapon. Käytämme hellavaraisia pinnallisempia Medik8 kuorintoja.

Medik8-happokuorinnat sopivat kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kasvohoidossa-rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle;

-arpeutuneelle iholle;

– akneiholle

-pigmenttimuutoksiin;

-valovaurioutuneelle iholle

Kemiallinen kuorinta uudistaa ja korjaa ihoa ja sitä voidaan tehdä ympäri vuoden. Hoidon aikana voi tuntua kihelmöintiä ja pientä nipistelyä, hoidon jälkeen iho voi punoittaa muutaman ajan, joillakin  iho saattaa kevyesti kuoriutua muutaman päivän jäkeen.

Jo yhdellä hoitokerralla ihossa huomaa nähtäviä muutoksia, mutta tehokkaamman ja pidempiaikaisen hoitotuloksen saavuttamiseksi suosittelemme happokuorintahoitosarjaa, tavoitteista ja lähtötilanteesta riippuen 3-6 hoitokertaa n. 1-3 viikon välein.

Hydrogen ihonpuhdistus

Hydrogen ihonpuhdistus L-Beauty

CARETECH HYDROGEN  – pintaa syvenpää puhtautta. Ensimmäinen ihonhoitolaite joka poistaa kivuttomasti myrkkyjä pintaa syvemmältä!

VAIN PUHDASTA VETTÄ
Caretech HYDROGEN laite pystyy välittömästi tuottamaan vetypitoista vettä, jonka pitoisuus on jopa 1480 miljardis-osaa (ppb) ja poistamaan vapaat radikaalitsolujen sisä- ja ulkopuolelta. Caretech Hydrogen hoito estää vapaiden radikaalien hyökkäyksen solukalvolle, soluytimeen ja DNA:han ja poistaa myrkyt solun sisä- ja ulkopuolelta.

Solun toiminta häiriintyy vapaiden radikaalien kuten auringonvalo, ilmansaasteet, tupakointi, kemikaalit, torjunta-aineet yms … saavat kaikki kehon tuottamaan
reaktiivisempia happilajeja jotka hyökkääväät solukalvolle, solun tumaan ja DNA:han aiheuttaen tulehduksia, autoimmuunisairauksia, säteilyvaurioita, ikääntymistä sekä ihosairauksia.

CARETECH HYDROGEN 4 VAIHEINEN HOITO
Hoidossa käytetään puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille. Hoidot ovat miellyttävän tuntuisia, tuloksen näkee ja tuntee välittömästi.
Hoidosta toipuminen on välitön, voit meikata, urheilla, saunoa yms.

Hoidon kesto n 45 min 120  eur/ Hoito 60min naamiolla ja niska-hartiahieronnalla 130 eur

Vaihe1 puhdistetaan ihon uloin kerros
Vaihe2 puhdistetaan kasvojen T-alue
Vaihe3 puhdistetaan ihohuokoset
Vaihe4 puhdistetaan pintaa syvemmältä,
poistaa vapaat radikaalit solujen sisä- ja ulkopuolelta.

Mikroneulaus

Mikroneulaus kasvohoitona

Mikroneulaus on tehokas veitsetön hoito, joka stimuloi kollageenin ja elastiinin kasvua ja uudistaa ihoa. Hoito lisää ihon omaa luontaista kollageenituotantoa ja nopeuttaa ihon uusiutumista. Koulutetut kosmetologimme hoitavat mikroneulauksella tehokkaasti aknen arpia ja raskausarpia. Mikroneulaus on paitsi tehokas arpien hoidossa, se myös häivyttää ryppyjä ja juonteita, vaalentaa pigmenttiläikkiä, hoitaa hiustenlähtöä ja tasoittaa epätasaista ihoa. Mikroneulaus sopiii kaikille ihotyypeille ja sillä voidaan hoitaa sekä kasvoja että vartaloa (raskausarvet).

Kun toivot kauneushoitolalta huomattavia tuloksia, ilman haittaa normaalielämälle. Mikroneulaus on hoitomuotona erinomainen.

Kauneushoitolassamme Helsingin keskustassa käytämme uusinta ja tehokkainta Dermapen 4 mikroneulausmenetelmää. Kosmetologimme ovat aina koulutetut uusimpien laitteiden käyttöön. Dermapen 4 laite käyttää 16-neulaista neulapäätä, joka reijittää ihoa kohtisuoraan 1920 kertaa sekunnissa ja mahdollistaa myös silmänympärys- ja huultenympärysihon täsmällisen käsittelyn. Laitteen nopean ja kohtisuoran reijittelyn ansiosta hoito ei ole kivulias, vaan tuntuu ihossa pienenä pistelynä.

Dermapen mikroneulauksen edut:

 • Aiheuttaa vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteinen mikroneulaus rolleri.
 • Voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat, kuten silmänympärysiho, huulten ympärysiho.
 • Kohtisuoran asennon ansiosta neulat lävistävät tehokkaasti jopa arvet ilman verenvuotoa.
 • Säädettävä neulan pituus mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon.

Hoidoissa kosmetologimme käyttävät Medik8 erikoisseerumeita. Iho puudutetaan tarvittaessa. Mikroneulaus tehdään yleensä sarjahoitona (3-6 kertaa), jolloin saavutetaan parhaat tulokset. Hoitovälit voivat olla 2-6 viikkoa, riippuen siitä minkätyypistä iho-ongelmaa hoidetaan ja kuinka syvä neulaus tehdään. Neulauksella voi tehdä myös pikakaunistavan pinnallisen hoidon, esimerkiksi ennen juhlia. Pinnallinen neulaus elvyttää ihon pintaa ja parantaa ihon sävyä, silloin sarjahoitoa ei tarvta.

Mikroneulauksen voit yhdistää myös muihin hoitoihin, kuten timanttihiontaan tai kevyeeseen kemialliseen kuorintaan, näin saavutetaan parhaat tulokset.  Koska kaikki ihot ovat erilaisia, yhdistelmähoito laaditaan jokaiselle yksilöllisesti.

Mikroneulauksen kontraidikaatiot ovat: diabetes, verenohennuslääkkeet, raskaus, aknelääkityksen kuuri (Roaccutan). Mikroneulaus ei toimi keloidiarville. Mikroneulaus on usein ainut tehokas vaihtoehto asiakkaille, joilla on  sydänsairaus tai tahdistin, jotka usein estävät laserin tai muiden sähkölaitteiden käytön.

an päällä kauneushoitolassamme Helsingin keskustassa, Vuorikatu 6.

DitLaser on markkinoiden ensimmäinen älykäs laserhoitolaite, joka laskee automaattisesti tarvittavan hoitoajan asetetun kokonaisenergian perusteella.
Hoidon edistymistä voidaan seurata näytöltä, joka näyttää jäljellä olevaa hoitoaikaa ja -energiaa.

Laser on kivuton valohoito, joka vaikuttaa paikallisesti solutasolla elvyttäen aineenvaihduntaa ja siten normaalistaen kudoksen toimintaa. Laser-säde on samaa aallonpituutta olevien valon säteiden kapea kimppu. Kauneudenhoidossa laseria käytetään sekä vartalon että kasvojen hoitoon. Laserin vaikutusta kudossoluihin nimitettään biostimulaatioksi.

Laser-hoidossa hoitokohteeseen annetaan keskitettyä ja puhdasta valoenergiaa. Kosmeetisissa hoidoissa käytettävien lasereiden aallonpituus on 630-950nm välillä. Hoitoja annetaan paikallisesti suoraan ongelmakohtiin. Laservalo vilkastuttaa varenkiertoa, piristää soluaineenvaihduntaa, lisää kollageenimäärää ja nopeuttaa tulehdusten, palovammojen, haavojen ja arpikudoksen paranemiseen.

Kosmeettinen laser-hoito vaikuttaa:

 • juonteisiin ja ryppyihin
 • akneen ja muihin ihon tulehdustiloihin
 • arpikudokseen (leikkausarvet ja aknearvet)
 • ruusufinniin
 • hilseen, seborrhean ja erilaisten paikallisten turvotusten hoitoon.

Laser-hoidon kontraindikaatiot:

 • Raskaus
 • Syöpä
 • Akuutti infektio
 • Sydäntahdistin (vältettävä rintakehää ja tahdistimen aluetta)
 • Epilepsia

Laser-hoito on nopea hoito. Kasvojen puhdistuksen jälkeen laservaloa annetaan paikallisesti tai koko kasvoille 10-15min. Laser-hoidon voi lisäpalveluna yhdistää muihin kasvohoitoihin,jolloin saadaan paremmat hoitotulokset. Laser-hoitoa suositellaan iho-ongelmien hoidossa 5x sarjahoitona, hoidot olisi hyvä ottaa 2x viikossa. Hoidot suunnitellaan aina jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti paikan päällä kauneushoitolassamme Helsingin keskustassa, Vuorikatu 6.

Arvet piiloon laserhoidolla

DitLaser on markkinoiden ensimmäinen älykäs laserhoitolaite, joka laskee automaattisesti tarvittavan hoitoajan asetetun kokonaisenergian perusteella.
Hoidon edistymistä voidaan seurata näytöltä, joka näyttää jäljellä olevaa hoitoaikaa ja -energiaa.

Laser on kivuton valohoito, joka vaikuttaa paikallisesti solutasolla elvyttäen aineenvaihduntaa ja siten normaalistaen kudoksen toimintaa. Laser-säde on samaa aallonpituutta olevien valon säteiden kapea kimppu. Kauneudenhoidossa laseria käytetään sekä vartalon että kasvojen hoitoon. Laserin vaikutusta kudossoluihin nimitettään biostimulaatioksi.

Laser-hoidossa hoitokohteeseen annetaan keskitettyä ja puhdasta valoenergiaa. Kosmeetisissa hoidoissa käytettävien lasereiden aallonpituus on 630-950nm välillä. Hoitoja annetaan paikallisesti suoraan ongelmakohtiin. Laservalo vilkastuttaa varenkiertoa, piristää soluaineenvaihduntaa, lisää kollageenimäärää ja nopeuttaa tulehdusten, palovammojen, haavojen ja arpikudoksen paranemiseen.

Kosmeettinen laser-hoito vaikuttaa:

 • juonteisiin ja ryppyihin
 • akneen ja muihin ihon tulehdustiloihin
 • arpikudokseen (leikkausarvet ja aknearvet)
 • ruusufinniin
 • hilseen, seborrhean ja erilaisten paikallisten turvotusten hoitoon.

Laser-hoidon kontraindikaatiot:

 • Raskaus
 • Syöpä
 • Akuutti infektio
 • Sydäntahdistin (vältettävä rintakehää ja tahdistimen aluetta)
 • Epilepsia

Laser-hoito on nopea hoito. Kasvojen puhdistuksen jälkeen laservaloa annetaan paikallisesti tai koko kasvoille 10-15min. Laser-hoidon voi lisäpalveluna yhdistää muihin kasvohoitoihin,jolloin saadaan paremmat hoitotulokset. Laser-hoitoa suositellaan iho-ongelmien hoidossa 5x sarjahoitona, hoidot olisi hyvä ottaa 2x viikossa. Hoidot suunnitellaan aina jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti paikan päällä kauneushoitolassamme Helsingin keskustassa, Vuorikatu 6.

Kasvohoito silmänympärysalueelle

Radiofrekvenssi eli kiinteyttävä RF-hoito. Multipolaarisella Caretech RF-hoitolaitteella kosmetologimme saavat kasvohoidossa uskomattoman hyviä tuloksia ihon kiinteyttämiseen, ryppyjen ja silmänympärysalueen silottamiseen ja silmäpussien hoitoon. Caretech RF hoitolaite on kasvohoitoihin suunniteltu ja yksi markkinoiden tehokkaimmista RF laitteista!

Caretech RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho “kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Multipolaarinen RF, joka toimii 6:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella, koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

Caretech RF Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys vartalolla.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Caretech RF-laitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon ja kudoksen kaikkia kerroksia ja lisää kollageenin muodostusta joka on kiinteyden perusta sekä vaikuttaa rasvasoluihin ja selluliittiin. Lämpö lisää verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista. Tuloksena on tasaisempi ja sileämpi iho. Iho kiinteytyy ja pienet rypyt ja juonteet häviävät.

Hoito sisältää:  kasvojen esikäsittelyn timanttihionta- tai ultraääni-laitteella; RF hoidon silmänympärysalueelle, kasvojen ja kaulan hoidon; cryo-hoidon kasvoille.

RF-hoidon voi tehdä myös yhdistelmähoitona, yhdistäen hoitoon mikroneulauksen tai kemiallisen kuorinnan – sinulle sopivin yhdistelmähoito selvitetään paikan päällä, kysy lisää!

Ripsien kestotaivutus (lash lift)

Ripsipermanentti

Ripsien tyvikohotus (lash lift)  on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus / ripsipermanentti, joka lisää nostetta ja voluumia ripsiisi. Tyvikohotus saa luonnolliset ripset näyttämään pidemmältä ja sopii hyvin asiakkaalle, joka haluaa pidempia ripsiä, mutta ei halua ripsienpidennyksiä. Tällä tekniikalla ripsesi taivutetaan juuresta  erityisen geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Ripset näyttävät  pitkiltä ja katse avoimelta! Perinteinen ripsipermanentti kiertää ripset rullan ympärille, joilloin ne kihartuvat, mutta näyttävät myös lyhyemmiltä. Ripset voi samalla kertaa värjätä, jolloin saat niihin ihanan tumman värin. Vaikutus kestää ripsissä 6-8 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan tehdä uudelleen tai voit jatkaa ripsiesi kanssa kuten ennen. Ripsipermanentti ei siis vaadi huoltokierrettä, sillä sen vaikutus katoaa pikkuhiljaa ripsiesi uusiutuessa ja kasvaessa.  Tyvikohotuksella/ lash liftilla saa näyttävyyttä myös lyhyisiin ripsiin, näyttävämpi lopputulous saadaan kuitenkin pidempiin ripsiin.

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset ovat tälla hetkellä kauneusalan suosituimpia palveluita. Ne antavat silmillesi erittäin upean uuden ulkomuodon ilman ripsivänä. Meiltä ripsienpidennykset 10 vuoden kokemuksella!

Ripsipidennykset liimataan yksitellen omiin ripsiin. Kauneushoitolassamme käytämme laadukkaita ja luonnollisennäköisiä minkkiripsiä.

Valikoimassa on B-, C- ja D- kaarevat, 7-16mm pituiset ripset sekä myös timantit ja värvilliset ripset korostamaan silmiä. Osaamme jokaiselle asiakkaalle suositella osopivinta pituutta ja kaarevuutta jotta lopputulos olisi paras mahdollinen ja asiakkaan toivomusten mukainen. Ripsihuolto on suositeltava 3-4 viikon välillä, jotta ripset pysyisivät kauniina. Ripsihuollossa poistetaan huonokuntoiset pidennykset ja asennetaan uudet pidennykset tilalle.

Ripsien poisto on aina tehtävä ammattitaidolla. Ripsiä ei missään tapauksessa saa nyppiä itse, koska se vahingoittaa omia ripsiäsi.Ripset poistetaan siihen tarkoitetulla erityisellä aineella. Voit myös antaa ripsien pidennysten irrota ajan kanssa, mutta siihen voi mennä useampi kuukausi.