Laserhoito Ditlaser

Nyt kauneushoitolassamme on myös kosmetologien käytössä oleva hoitava turvallinen laserlaite Ditlaser! 

DitLaser on markkinoiden ensimmäinen älykäs laserhoitolaite, joka laskee automaattisesti tarvittavan hoitoajan asetetun kokonaisenergian perusteella.
Hoidon edistymistä voidaan seurata näytöltä, joka näyttää jäljellä olevaa hoitoaikaa ja -energiaa.

Laser on kivuton valohoito, joka vaikuttaa paikallisesti solutasolla elvyttäen aineenvaihduntaa ja siten normaalistaen kudoksen toimintaa. Laser-säde on samaa aallonpituutta olevien valon säteiden kapea kimppu. Kauneudenhoidossa laseria käytetään sekä vartalon että kasvojen hoitoon. Laserin vaikutusta kudossoluihin nimitettään biostimulaatioksi. 

Laser-hoidossa hoitokohteeseen annetaan keskitettyä ja puhdasta valoenergiaa. Kosmeetisissa hoidoissa käytettävien lasereiden aallonpituus on 630-950nm välillä. Hoitoja annetaan paikallisesti suoraan ongelmakohtiin. Laservalo vilkastuttaa varenkiertoa, piristää soluaineenvaihduntaa, lisää kollageenimäärää ja nopeuttaa tulehdusten, palovammojen, haavojen ja arpikudoksen paranemiseen.

Kosmeettinen laser-hoito vaikuttaa:

 • juonteisiin ja ryppyihin
 • akneen ja muihin ihon tulehdustiloihin
 • arpikudokseen (leikkausarvet ja aknearvet)
 • ruusufinniin
 • hilseen, seborrhean ja erilaisten paikallisten turvotusten hoitoon.

Laser-hoidon kontraindikaatiot:

 • Raskaus
 • Syöpä
 • Akuutti infektio
 • Sydäntahdistin (vältettävä rintakehää ja tahdistimen aluetta)
 • Epilepsia

Laser-hoito on nopea hoito. Kasvojen puhdistuksen jälkeen laservaloa annetaan paikallisesti tai koko kasvoille 10-15min. Laser-hoidon voi lisäpalveluna yhdistää muihin kasvohoitoihin,jolloin saadaan paremmat hoitotulokset. Laser-hoitoa suositellaan iho-ongelmien hoidossa 5x sarjahoitona, hoidot olisi hyvä ottaa 2x viikossa. Hoidot suunnitellaan aina jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti paikan päällä kauneushoitolassamme Helsingin keskustassa, Vuorikatu 6.

Laser-hoidon hinnasto:

 • Koko kasvot 40 eur (15 min)
 • Laser paikallisesti ongelmakohtaan 20 min (10 min)
 • Laser sarjana koko kasvot -20% kerta/ sarja paikallisesti 20 eur/ kerta

 

Kiinteyttävä RF-kasvohoito

Kiinteyttävä RF-kasvohoito

Radiofrekvenssi eli kiinteyttävä RF-hoito. Multipolaarisella Caretech RF-hoitolaitteella kosmetologimme saavat kasvohoidossa uskomattoman hyviä tuloksia ihon kiinteyttämiseen, ryppyjen ja silmänympärysalueen silottamiseen ja silmäpussien hoitoon. Caretech RF hoitolaite on kasvohoitoihin suunniteltu ja yksi markkinoiden tehokkaimmista RF laitteista!

Caretech RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho “kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Multipolaarinen RF, joka toimii 6:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella, koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

Caretech RF Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys vartalolla.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Caretech RF-laitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon ja kudoksen kaikkia kerroksia ja lisää kollageenin muodostusta joka on kiinteyden perusta sekä vaikuttaa rasvasoluihin ja selluliittiin. Lämpö lisää verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista. Tuloksena on tasaisempi ja sileämpi iho. Iho kiinteytyy ja pienet rypyt ja juonteet häviävät.

 

Hoito sisältää:  kasvojen esikäsittelyn timanttihionta- tai ultraääni-laitteella; RF hoidon silmänympärysalueelle, kasvojen ja kaulan hoidon; cryo-hoidon kasvoille.

RF-hoidon voi tehdä myös yhdistelmähoitona, yhdistäen hoitoon mikroneulauksen tai kemiallisen kuorinnan – sinulle sopivin yhdistelmähoito selvitetään paikan päällä, kysy lisää!

 

Varaa aika kauneushoitolaamme (Vuorikatu 6 Helsinki) tästä: https://l-beauty.fi/ajanvaraus/

RF hoito helsinki L-Beauty

RF hoito helsinki L-Beauty, 4  hoitoa tehty viikon välein,

Kauneushoitola L-Beauty, Y-tunnus 2535756-7

Vuorikatu 6, 00100 Helsinki             info@l-beauty.fi      www.l-beauty.fi

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress