Caretech RF-kasvohoito

45 min 1x 100eur / 3x 270eur/ 5x 425eur

Radiofrekvenssi eli RF-hoito. Multipolaarisella Caretech RF-hoitolaiteella saat uskomattoman hyviä tuloksia ihon kiinteyttamiseen, ryppyjen ja silmänympärysalueen silottamiseen ja silmapussien hoitoon. Caretech RF hoitolaite on markkinoiden tehokkaimmista RF laitteista!

Caretech RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho “kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Multipolaarinen RF, joka toimii 6:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella, koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

Caretech RF Cryo on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys vartalolla.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Caretech RF-laitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon ja kudoksen kaikkia kerroksia ja lisää kollageenin muodostusta joka on kiinteyden perusta sekä vaikuttaa rasvasoluihin ja selluliittiin. Lämpö lisää verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista. Tuloksena on tasaisempi ja sileämpi iho. Iho kiinteytyy ja pienet rypyt ja juonteet häviävät.

Tarjous! 1.hoitokerta uusille asiakkaille 75 eur (norm 100.-) !

Hoito sisältää:  kasvojen esikäsittelyn timanttihionta- tai ultraääni-laitteella; RF hoidon silmänympärysalueelle, kasvojen ja kaulan hoidon; cryo-hoidon kasvoille.

RF-hoidon voi tehdä myös yhtistelmähoitona, yhtistäen hoitoon mikroneulauksen tai kemiallisen kuorinnan – sinulle sopivin yhtistelmähoito selvitetään paikan päällä, kysy lisää!

RF hoito helsinki L-Beauty

RF hoito helsinki L-Beauty, 4  hoitoa tehty viikon välein,


Comments are closed.
Kauneushoitola L-Beauty / Caretech RF-kasvohoito

Kauneushoitola L-Beauty, Y-tunnus 2535756-7

Vuorikatu 6, 00100 Helsinki             info@l-beauty.fi      www.l-beauty.fi

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress