Hinnasto

Tatuointien hinnat alk 50 eur

Ennen tatuoinnin ottamista varaa aika konsultaatioon!

Varaa aika
Tatuointi Helsinki L-Beauty

Tatuoinnit

Tatuointi tarkoittaa ihon lävistystä neulalla, jolloin tatuointimuste pääsee verinahkaan.  Osa musteesta jää ihon päällimmäiseen kerrokseen, josta se poistuu ihosolujen karistessa pois ja ihosolujen uudistuessa. Tatuoidessa tatuointimuste injektoidaan syvemmälle ihoon kuin kestopigmentoinnissa.

Tatuoinnin tekeminen voi kestää kymmenistä minuuteista useisiin tunteihin riippuen tatuoinnista. Kipu on aina hyvin yksilöllistä.

Vaikka tatuointi tehdään neulan avulla, se ei tunnu ollenkaan samalta kuin verikokeen ottaminen tai tavallisen, pienen neulan pistos. Tatuointikone tärisee jonkin verran ja liikkuu iholla nopeasti.

Varaa ennen tatuoinnin ottamista konsultaatio!

Tatuointien hoito

Tatuoinnin parantuminen kestää noin 1-3 viikkoa. Sinä aikana tatuoitu iho käyttäytyy hyvin samalla tavalla, kuin palovamma. Iho muuttuu punaiseksi, saattaa tihkua kudosnestettä ja iho alkaa noin viikon sisällä kuoriutua irti, jolloin se uusiutuu. Iho kutisee paljon parantumisprosessin aikana, mutta sitä ei saa raapia tai repiä.  Tatuointia tulisi rasvata ensimmäisen parin viikon aikana monta kertaa päivässä miedolla antiseptisella voiteella, joka neuvotaan sinulle mukaan annettavassa hoito-ohjeessasi.

Myös auringonottoa, merivettä ja uima-allasta tulisi aluksi vältellä. Urheilemisen voi hetkeksi unohtaa paitsi hygieniasyistä, myös hankauksen välttämiseksi.

Tatuointia kannattaa hoitaa alussa kunnolla, jotta saa lopulta mieleisensä tatuoinnin. Normaalisti kuva pysyy ihossa ja verinahassa ikuisesti.

Tatuointi HelsinkiTatuonti Helsinki L-Beauty
Tatuointi Helsinki L-BeautyTatuointi Helsinki L-Beauty
Tatuointi Helsinki L-BeautyTatuointi Helsinki L-Beauty
Tatuointi Helsinki L-BeautyTatuointi Helsinki