Hinnasto

Täyteaine kasvot alk 440 eur; lisäruisku 340 eu
Täyteaine huulet 1ml 440 eur; 0,55 ml 340 eur
Syväkosteutus Restylane 1ml 380 eur; 2ml 630 ml
RRS HA eyes 170 eur

Täyteainehoidot l-beauty helsinkiTäyteainehoidot L-Beauty kauneushoitolassa

Tarjoamme täyteainehoitoja L-Beauty kauneushoitolassa Helsingissä. Teemme yhteistyötä esteettisten sairaanhoitajien Saaran ja Ninjan kanssa, joilla on pitkä kokemus täyteainehoidoista sekä työskentelystä plastikkakirurgisessa sairaalassa ja esteettisissä klinikoissa. Sairaanhoitajat vierailevat L-Beauty kauneushoitolaa 1-2 kertaa kuukaudessa ja vapaat ajat näkyvät nettiajanvarauksessamme. Voit lukea sairaanhoitajien esittelyjä tästä: https://l-beauty.fi/henkilokunta/

Etsitkö kasvojen muotoiluun kokonaisvaltaista hoitoa? Parhaat tulokset anti-age hoidoissa saavutetaan yhdistelmähoidoilla. Suosittelemme ihon kiinteytyshoidot aloittaa L-Beautyn kiinteyttävällä RF-hoidolla tai uudistavalla Dermapen mikroneulauksella. Hoidetulla iholla täyteaineet pysyvät aina paremmin ja lopputuloksesta tulee kauniimpi. Oikea järjestys aloittaa hoidot on laitehoidot + täyteainehoidot, joilla voi mahdollisesti korjata vielä ihon syvempiä juonteita. Täyteainehoitojen jälkeen täytyy aina pitää muutaman viikon taukoa laitehoidoista.

Tarjoamme L-Beauty kauneushoitolassa täyteainehoitoja kuten huulien ja syvempien juonteiden täyttöä sekä leuankärjen muotoilua. Lisäksi sairaanhoitajamme tekevät syväkosteutushoitoja (biorevitalisaatio) sekä silmänalusihon mesoterapiahoitoja (RRS HA Eyes)

Täyteainehoidot ja huulien muotoilu

Täyteainehoidot tehdään hyaluronihappogeeleillä. Hoitojen avulla voidaan korostaa ja muotoilla yksittäisiä kasvonosia – esim. huulia –, häivyttää juonteita ja kohottaa maltillisesti
piirteitä. Firm Medical Spassa täyteainehoidot tehdään joko Juvéderm– tai Restylane valmisteilla, jotka ovat CE- myös FDA-hyväksyttyjä. Huulten täyttö ja muotoilu on täyteainehoidoistamme ylivoimaisesti suosituin ja kysytyin.

Täyteainehoidot ovat turvallisia pistoshoitoja, kun hoidontekijä on terveydenhuollon ammattilainen, jolla on pitkä kokemus esteettisistä hoidoista. Täyteainehoidon tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen, mutta hoitoa seuraavien vuorokausien aikana on hyvä varautua jälkioireisiin: turvotukseen, punoitukseen, kipuun, jomotukseen, mustelmiinkin. Varsinkin huulten täyttö aiheuttaa sivuoireita. Välittömästi hoidon jälkeen huulet ovat turvonneet, punaiset ja pinkeät, joskus myös mustelmilla. Ensimmäisten vuorokausien aikana huulten muoto ja koko saattaa turvotuksen ja muiden jälkioireiden vuoksi vaihdella päivittäin. Ensimmäisinä aamuina huulten turvotus voi olla runsastakin. Siksi hoito tehdään usein ennen viikonvaihdetta tai vapaapäiviä.
Myös leuankärjen täyteainehoito saattaa aiheuttaa yllättävän voimasta oireilua, lähinnä jomotusta ja kipua.

Täyteainehoitojen sivuoireet ovat yksilöllisiä. Sivuoireet laskeutuvat toimenpidettä seuraavien vuorokausien kuluessa. Hoidon lopullinen tulos on näkyvissä ja arvioitavissa kahden viikon kuluttua toimenpiteestä. Kun täyteainehoito tehdään laadukkaalla, varmasti biohajoavalla hyaluronihappogeelillä ja turvallisella pistostekniikalla, hoito on turvallinen ja tulokset pitkäkestoisia mutta silti väliaikaisia. Mitä puhtaampi ja tutkitumpi täyteaine on, sitä ennakoitavammat ovat myös hoidon tulokset. Kokenut terveydenhuollon ammattilainen ja FDA-hyväksytty hyaluronihappogeeli on asiakkaan kannalta turvallisin valinta.

Syväkosteutushoito

Syväkosteutushoito tunnetaan myös nimillä biorevitalisaatio ja skinbooster-hoito. Hoidossa käytetään kevyttä hyaluronihappogeeliä. Toimenpide tehdään monipistoskäsittelynä kasvojen, kaulan, dekolteen tai kämmenselkien ihoon, joskus myös huuliin. Syväkosteutushoito toimii parhaiten kahden tai kolmen kerran hoitosarjana, mutta joissakin tapauksissa erinomaisia tuloksia saavutetaan jo yhdellä käsittelykerralla.

Syväkosteutushoito parantaa ihon kuntoa ja ulkonäköä monella tavalla. Iho kosteutuu, napakoituu ja kiinteytyy. Sen kimmoisuus paranee ja värisävy tasoittuu. Kiinteä, tasainen iho heijastaa valoa hyvin, joten syväkosteutuksen seurauksena ikääntynytkin hipiä näyttää aiempaa heleämmältä, kirkkaammalta ja ääriviivoiltaan selkeämmältä. Tulokset ovat näkyviä mutta niin luonnollisia, etteivät ulkopuoliset pysty kertomaan, mitä iholle on tehty. L-Beauty kauneushoitolassa syväkosteutushoito tehdään Juvéderm Volite- tai Restylane Skinboosters -hyaluronihappovalmisteella. Nämä sisältävät lidokaiinia, joka on puuduteaine. Tarvittaessa ihon pinta puudutetaan myös tehokkaalla puudutevoiteella. Hoito toteutetaan monipistokäsittelynä, jonka aikana ihoon ruiskutetaan hyaluronihappoa kymmeninä mikroannoksina. Ihon sisällä hyaluronihappo kerää ympärilleen runsaasti kosteutta. Hoidon syväkosteuttama iho on täyteläinen, kimmoisa ja tasainen, terveen tuntuinen ja raikkaan näköinen. Myös kymmenet mikropistokset vaikuttavat osaltaan ihon tekstuurin ja ulkonäön paranemiseen. Neulanpistojen avulla ihoon saadaan syntymään kontrolloidusti steriilejä mikrovaurioita. Kun iho alkaa korjata näitä, syntyy uutta kollageenia ja elastiinia. Mikrovaurioiden korjausprosessit jatkuvat vielä viikkoja hoidon jälkeen. Korjausprosessien aikana syntyvä kollageeni ryhdistää piirteitä. Elastiinin uusiotuotanto merkitsee puolestaan ihon kimmoisuuden paranemista. Hoidon tulokset ovat välittömiä mutta myös
pitkäkestoisia.

Syväkosteutushoidon tulokset ovat erittäin luonnollisia. Hoidettu iho on raikas, hehkuva. Kotihoitorutiinit helpottuvat haastavienkin vuodenaikojen keskellä.

RRS HA Eyes

RRS HA Eyes on mesoterapiahoito, joka kohdistetaan silmänalusiholle. Kolmen kerran hoitosarja kiinteyttää, vaalentaa ja tasoittaa ohutta silmänalusihoa. Hoito on monipistoskäsittely, jonka aikana silmänympärysihon sisään kuljetetaan ohuella neulalla hyaluronihappoa, vitamiineja, peptidejä ja aminohappoja.
Hoitoon liittyy pientä kipua ja nipistelyä. Näitä tuntemuksia lievitetään puudutevoiteella. Heti toimenpiteen jälkeen iho punoittaa ja turvottelee. Mustelmatkin ovat mahdollisia. Tulokset tulevat esille vähitellen sarjahoidon kuluessa, ja ne ovat parhaimmillaan muutaman viikon kuluttua kolmannesta hoitokerrasta. Tulosten ylläpitoon riittää yksi 3–6 kuukauden välein tehtävä touch up -hoito.

RRS HA Eyes -käsittelyjä saavat tehdä ainoastaan terveydenhuollon ammattilaiset.
RRS HA Eyes – aktiiviaineiden ja monipistoskäsittelyn taikaa

RRS® HA Eyes -hoidon teho ja tulokset perustuvat käyttäviin aktiiviaineisiin sekä neulanpistojen aiheuttamaan kollageenistimulaatioon.

Hoidon aikana silmänympärysihoon injektoidaan ihon kaipaamia tehoaineita. Ohuen neulan ja tarkan hoitoprotokollan ansiosta hyaluronihappo, peptidit ja muut aktiiviaineet saadaan sijoitetuksi tarpeeksi suurina annoksina juuri sinne, missä niistä on hyötyä.

Hoidossa käytettävä liuos sisältää silmänympärysihon kaipaamia aktiiviaineita:
• hyaluronihappoa
• flavonoideja (hesperidiini, trokserutiini, rutiini, naringiini)
• peptidejä
• antioksidantteja (C-vitamiini ja resveratroli)
• saponiineja (ruskogeniini, neoruskogeniini, eskiini)
• polyfenoleja (resveratroli, kumariini)

RRS HA Eyes -hoidon tuloksellisuus perustuu myös neulauksen aiheuttamiin uudistumisprosesseihin. Kymmenet neulanpistot aiheuttavat ihoon hallittuja mikrovaurioita. Kun iho lähtee korjaamaan näitä vaurioita, syntyy uutta kollageenia, elastiinia ja hyaluronihappoa. Uudistuessaan ja korjaantuessaan iho kiinteytyy, syväkosteutuu ja täyteläistyy kevyesti. RRS HA eyes hoidon aikana silmänympärysiho puhdistetaan ja puudutetaan. Liuos annostellaan ruiskuun. Kun hoitoalue on puutunut, RRS HA Eyes -liuos ruiskutetaan pienen neulan läpi ihoon. Neulanpistoja alueelle tulee kymmeniä, ja hoito on sen vuoksi
hieman epämiellyttävä. Puudutevoide taittaa kivulta terävimmän kärjen. Hoito kestää puolesta tunnista 40 minuuttiin.

Hoidon jälkeen iho punoittaa. Myös turvotus ja mustelmat ovat mahdollisia. Nämä sivuoireet ovat väliaikaisia. Saunaa, uimista ja hikiliikuntaa on vältettävä niin kauan kuin sivuoireita on. Hoitosarjan aikana ja vielä kaksi kuukautta sarjan päätyttyä käsitelty iho on suojattava UV-säteilyltä. Talvella riittää SPF 30, muina vuodenaikoina on erittäin suositeltavaa valita suojakerroin 50.

Kuten muutkin mesoterapiakäsittelyt, myös RRS HA Eyes tehdään sarjahoitona. Joskus harvoin hyviä tuloksia saadaan jo yhdellä RRS-hoidolla. Usein hoito tehdään kolme kertaa viikon tai kahden välein. Saavutetun hoitotuloksen ylläpitoon riittää 3–6 kuukauden välein tehtävä yksittäinen RRS-käsittely.

Huulien täyttö Helsinki L-beauty
Huulien suurennus L-Beauty Helsinki
Huulien täyttö L-Beauty Helsinki