Hinnasto

Kesto: 60 min
Carboksiterapia: 95€ (Sarjahoitona -10%, sarjahoidot alk 3 hoitokerrasta)
Carboksi terapia ihohoidot

Carboksi-terapia

Vallankumouksellinen uutuushoito raskausarville, selluliitille, rypyille, aknelle ja veltostuneelle iholle. Täysin ilman laitteita toteutettavan tehohoidon tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen.

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat raskausarpia, selluliittia, aknea ja tulehduksia sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa.

Toimiva verenkierto kaikissa hiussuonissa dioksidin ja muiden tarpeellisten aineiden kuljettamiseksi on ratkaiseva tekijä. CO2:n imeytyessä vereen se puhdistaa verta ja tuottaa dioksidia, joka parantaa verenkiertoa. Verenkierron tehostuessa kuona-aineet poistuvat nopeammin ja tehokkaammin, tulehdukset ihossa paranevat joten mm. akne ja rosacea rauhoittuvat ja paranemisprosessi alkaa välittömästi.

Carboksi-terapia on täysin luonnonmukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito, jossa hiilidioksidin muodostama kaasu imeytyy ihoon. Kaasujen kuplinta tuntuu syvällä ihossa.

Rypyt

Ajatteletko olevasi liian nuori tai liian vanha huolehtimaan rypyistä tällä hetkellä? Koskaan ei ole liian myöhäistä hoitaa ryppyjä. Carboksi-terapia edistää ihosolujen aktiivista proteiinisynteesiä ja aineenvaihduntaa, mikä edesauttaa ihon elastisuutta sekä silottaa ryppyjä ja juonteita.

Kosteutus

Ihon kostuttaminen ei oikeastaan ole kovin vaikeata, mutta sen pitäminen kosteana on. Kostuttamisessa tärkeä tekijä on veden ja öljyn välinen tasapaino ihossa. Carboksi-terapia ei ainoastaan kosteuta ihoa vaan edesauttaa ihon omaa, transdermaalista kosteustasapainoa ja kosteudensitomiskykyä.

Vaalentaminen

Ihon pelkkä valkaiseminen kemikaaleilla ei ole kestävä ratkaisu. CO2 on aktiivinen vasodepressori joka aktivoi verenkiertoa. Kuona-aineiden poistuessa ihosta iho vaalenee tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Ihon hyperpigmantaation vaalenemisen lisäksi kasvojen yleisväri kirkastuu. Täplien kuten pisamien hoitamisen lisäksi se myös parantaa ihon yleisväriä.

Akne

Kunnollisen aknehoidon pitäisi kohdistua follikkelien sisäiseen tulehdukseen pelkän ihon pinnan hoitamisen sijasta. Kasvohoidossa Carboksi geelinaamio nopeuttaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista ja on tulehdusta hoitava. Sen lisäksi että akne rauhoittuu, iholle palautuu sen oma luonnollinen kyky puolustautua tulehduksia ja ulkoisia ärsykkeitä vastaan.

Mikroneulauksella apu aknen arpiin ja hoitoon

Selluliitti

Kasautuneita kuona-ainepaakkuja ja epätasainen pinta kaulassa, leuan alla tai silmien alla. Carboksi-terapia vähentää myös kasvojen alueella ihonalaista rasvaa ja selluliittia. Jos haluat solakat kasvosi takaisin – tutustu Carboksi-terapiaan.

Raskausarvet

Raskausarpia ilmestyy puberteetin tai raskauden aikana, kun ihon uloin kerros ei pysty kasvamaan yhtä nopeasti kuin sisäiset osat. Carboksi-terapia parantaa raskausarpia aktivoimalla verenkiertoa, proteiinisynteesiä ja jälleenrakentamalla vaurioituneita kollageenisäikeitä.

Tällä hetkellä Carboksi terapia saatavana vain kasvoille!

Miten se toimii?
Carboksigeeli-tuotepakkaus sisältää geelin ja aktivoivan liinan. Kun aktivoiva liina asetetaan geelin päälle, se synnyttää hiilidioksidikuplia. Nämä ovat samoja kuplia kuin virvoitusjuomissa. Kuplat toimivat silottaen ihossa olevia raskausarpia ja appelsiini-ihoa.

Hoitolassamme yhtistämme tarvittaessa Carboksia terapiaankasvojen kuorinnan tai timanttihionnan. Sopiva laitehoito valitaan aina ihotyypin mukaisesti! Hinnasto

Onko hoito turvallinen?
Carboksigeeliä voidaan käyttää turvallisesti koko keholla ja geeliä voidaan käyttää kaikille ihotyypeille. Hoidosta ei seuraa epämukavaa oloa tai odotusaikaa. Tunnet kulpien aiheuttaman kutituksen iholla. Iho voi myös tilapäisesti punoittaa, mikä kestää noin puoli tuntia.

Kuinka kauan hoito kestää ja kuinka monta hoitoa tarvitaan?
Hoidot kestävät 45-60 minuuttia ihon kuorimisen,  geelin levittämisen ja geelin peittämisen aktivoivalla liinalla jälkeen. Hoitoja voidaan tehdä kaksi kertaa viikossa 3 viikon ajan. Ihon rakenne ja kiinteys alkaa parantua välittömästi. Raskausarpien ja selluliitin kanssa kestää 2 – 3 viikkoa ennen kuin pysyviä muutoksia voidaan havaita. Monissa raskausarpien ja selluliitin tapauksissa paranemista havaitaan jo 5 hoidon sarjalla. Kukin tapaus on erilainen ja jotkin ihot saattavat vaatia lisähoitoja halutun tavoitteen saavuttamiseksi. Tarvittaessa voit ostaa 5 hoidon lisäpakkauksen.

Kauanko tulokset kestävät?
Raskausarpien osalta tulokset kestävät vuosia. Lihominen uudelleen, tai uusi raskaus voi synnyttää uusia tai korostaa vanhoja raskausarpia. Selluliitin ja ryppyjen osalta ylläpitävä hoito pitäisi suorittaa 3 – 6 kuukauden välein riippuen ihon tilasta.

Hinnasto

Duration: 60 min
Carboksi terapia: 95€ (Sarjahoitona -10%, sarjahoidot alk 3 hoitokerrasta!)