Hinnasto

Kesto: 60 min
Carboksiterapia: 105 eur (Sarjahoitona -10%, sarjahoidot alk 3 hoitokerrasta)
Carboksi terapia ihohoidot

Carboksi-terapia

Carboksi-terapia kosteuttaa ihoa, vaalentaa pigmenttilaikkuja, silottaa juonteita sekä vähentää ihon punoitusta ja tulehduksia.

L-Beauty kauneushoitolassa käytämme vallankumouksellista carboksihoitoa kuivan ihon hoitoon, rypyille, aknelle ja pigmenttilaikkujen hoitoon. Täysin ilman laitteita toteutettavan tehohoidon tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen.

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot madaltavat arpia, selluliittia, aknea ja tulehduksia sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa. Carboksi terapia on tehokas hoitomenetelmä myös ihotulehduksien hoidossa, joten tätä hoitoa käytetään myös aknen ja ruusufinnin parantamisessa.

Carboksi-terapia on täysin luonnonmukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito, jossa hiilidioksidin muodostama kaasu imeytyy ihoon. Kaasujen kuplinta tuntuu syvällä ihossa.

Ryppyjen hoito

Käytämme carboksi-terapiaa myös ryppyjen hoitoon ja ihon nuorentamiseen.  Carboksi-terapia edistää ihosolujen aktiivista proteiinisynteesiä ja aineenvaihduntaa, mikä edesauttaa ihon elastisuutta sekä silottaa ryppyjä ja juonteita. Hoito aktivoi ihossa myös kollageenisynteesiä, jonka tuloksena iho kiinteytyy. Huomaat pintajuontteiden silottumista jo yhden hoitokerran jälkeen.

Ihon kosteuttaminen

Carboksi-terapia auttaa parantamaan ihon kosteutta stimuloimalla kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jotka ovat välttämättömiä myös ihon kosteuden ylläpitämisessä. Kostuttamisessa tärkeä tekijä on veden ja öljyn välinen tasapaino ihossa. Carboksi-terapia auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja kosteudensitomiskykyä.

Pigmenttilaikkujen vaalentaminen

Carboksi-terapiassa käytettävä hiilidioksidi aktivoi verenkiertoa. Kuona-aineiden poistuessa ihosävy vaalentuu tehokkaasti ja kasvojen yleisväri kirkastuu.

Aknen hoito

Carboksi-terapiaa käytetään myös aknen ja ihotulehduksien hoitoon.  Carboksi-geeli nopeuttaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista ja on tulehdusta hoitava. Sen lisäksi että akne rauhoittuu, iholle palautuu sen oma luonnollinen kyky puolustautua tulehduksia ja ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Aknen hoidossa carboksi-geeli kohdistuu follikkelien sisäisen tulehduksen hoitoon, ei ainoastaan ihon pinnan hoitamiseen.

Mikroneulauksella apu aknen arpiin ja hoitoon

Arpien hoito

Carboksi-terapia aktivoi ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa, joka on olennainen arpien hoidossa. Hoito aktivoi verenkiertoa, proteiinisynteesiä ja jälleenrakentaa vaurioituneita kollageenisäikeitä. Huomio! Suosittelemme syvien (akne)arpien hoitoon Dermapen 4 mikroneulausta tai Ditlaser laserhoitoa.

Miten carboksi-terapia toimii?

Carboksi-hoidossa käytettään carboksi geeliä sekä aktivoivaa liinaa. Kun aktivoiva liina asetetaan geelin päälle, se synnyttää hiilidioksidikuplia. Kuplat toimivat iho-ongelmia parantavana.

Hoitolassamme yhtistämme tarvittaessa ennen Carboksi-terapiaa kasvojen kuorinnan tai timanttihionnan. Sopiva kuorintahoito valitaan aina ihotyypin mukaisesti! Hinnasto

Onko carboksi-terapia turvallinen?

Carboksigeeliä voidaan käyttää turvallisesti koko kasvoilla  ja geeliä voidaan käyttää kaikille ihotyypeille. Hoidosta ei seuraa epämukavaa oloa. Hoidon alussa tunnet kuplien aiheuttaman kutituksen iholla. Iho voi myös tilapäisesti punoittaa, mikä kestää noin puoli tuntia.

Kuinka kauan carboksi-hoito kestää ja kuinka monta hoitoa tarvitaan?

Hoidot kestävät n 60 minuuttia ihon kuorimisen,  geelin levittämisen ja geelin peittämisen aktivoivalla liinalla jälkeen. Hoitoja voidaan tehdä kaksi kertaa viikossa 3 viikon ajan. Ihon rakenne ja kiinteys alkaa parantua välittömästi.  Kukin tapaus on erilainen ja jotkin ihot saattavat vaatia lisähoitoja halutun tavoitteen saavuttamiseksi. Iho-ongelmien parantamiseksi suosittelemme 3-5 kerran sarjaa n kerran viikossa.

Hinnasto

Duration: 60 min
Carboksi terapia: 105 eur (Sarjahoitona -10%, sarjahoidot alk 3 hoitokerrasta!)