Hinnasto

Hydrogen ihonpuhdistus 45 min 130 eur/ Hydrogen naamiolla min 135 eur/ Hydrogen hieronnall 140 eur

Hydrogen ihonpuhdistus

Etsitkö ihonpuhdistushoitoa, joka on samalla tehokas ja kivuton?

Hydrogen ihonpuhdistus on 4 vaiheinen ihonpuhdistushoito, jossa alipaineen ja puhtaan veden avulla ihohuokoset puhdistetaan neljä kertaa. Hoito sisältää ihon kuorinnan, syväpuhdistuksen ja vapaiden happiradikaalien poiston. Kivuton ja hellavarainen hoito sopii myös herkkäihoisille. Hoidossa käytetään puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille. Hoidot ovat miellyttävän tuntuisia, tuloksen näkee ja tuntee välittömästi.
Hoidosta toipuminen on välitön, voit meikata, urheilla, saunoa yms.

Caretech Hydrogen ihonpuhdistus – ensimmäinen ihonhoitolaite joka poistaa epäpuhtauksia ja myrkkyjä pintaa syvemmältä

Hoidon kesto n 45 min 130  eur/ Hoito 60min naamiolla 135 eur

Vaihe 1 – puhdistetaan ihon uloin kerros
Vaihe 2 – puhdistetaan kasvojen T-alue
Vaihe 3 – puhdistetaan ihohuokoset
Vaihe 4 –  puhdistetaan pintaa syvemmältä,
poistaa vapaat radikaalit solujen sisä- ja ulkopuolelta.

Hydrogen tai Hydrafacial hoito? Toisin kuin Hydrafacialissa, käytämme Hydrogen hoidossa vain puhdasta vettä, joka tekee hoidon turvalliseksi myös herkälle iholle.

VAIN PUHDASTA VETTÄ
Hydrogen laite pystyy välittömästi tuottamaan vetypitoista vettä, jonka pitoisuus on jopa 1480 miljardis-osaa (ppb) ja poistamaan vapaat radikaalit solujen sisä- ja ulkopuolelta. Caretech Hydrogen hoito estää vapaiden radikaalien hyökkäyksen solukalvolle, soluytimeen ja DNA:han ja poistaa myrkyt solun sisä- ja ulkopuolelta.

Solun toiminta häiriintyy vapaiden radikaalien kuten auringonvalo, ilmansaasteet, tupakointi, kemikaalit, torjunta-aineet saavat kaikki kehon tuottamaan
reaktiivisempia happilajeja jotka hyökkäävät solukalvolle, solun tumaan ja DNA:han aiheuttaen tulehduksia, autoimmuunisairauksia, säteilyvaurioita, ikääntymistä sekä ihosairauksia.

VETYTERAPIA KAUNEUDENHOIDOSSA
Vety on maailman pienin elementti. Kun kaksi vetyatomia laitetaan yhteen syntyy vetymolekyyli H2. H2 on toimintakykyinen sekä vedessä että öljyssä.
Solukalvo on öljyä ja sisäosa vettä. Vetymolekyyli toimii molemmissa olomuodoissa, siis öljyssä että vedessä. Vetymolekyyli pääsee solun sisään pienen kokonsa
ansiosta. Kun vetymolekyyli läpäisee solukalvon ja päästessään solun sisäosaan se kykenee hajottamaan solun sisällä olevia vapaita radikaaleja.
Vapaat radikaalit/hapetusstressi härskiinnyttää solua, tuottaen monenlaisia tulehduksia, sairauksia sekä ennen aikaista vanhenemista.

CARETECH HYDROGEN VASTAAN VAPAIDEN RADIKAALIEN
AIHEUTTAMA HAPETUSSTRESSI

Vapaiden radikaalien aiheuttama hapetusstressi on tapahtuma, joka hitaasti vaurioittaa solua, prosessin yhtenä tekijänä on happi. Hapetusstressia voidaan verrata esim. halkaistua omenan pintaa joka tummuu tai rautanaulaa joka ruostuu, tai  rasva joka härskiintyy. Vapaat radikaalit hajottavat solujen hiilihydraatteja, ja proteiineja, nukleiinihappoja, entsyymejä, mitokondrioita ja mikrosomeja jotka ovat solun toiminnalle ja terveydelle välttämättömiä. Soluista vauriot leviävä kudokseen esim. ihosolusta ihoon. Näiden tekijöiden yhteistyö näkyy kasvojemme iholla harmautena, kimmoisuuden vähenemisellä, ryppyinä, läiskikkyytenä, laajentuneina ihohuokosina, näppylöinä, cuperosana ym.

CARETECH HYDROGEN on täysin luonnollinen menetelmä auttaa solua puhdistautumaan vapaista radikaaleista, tuoden iholle uutta puhtauden tunnetta, kirkkautta ja hyvinvointia. Hoidot ovat turvallisia, ikääntymis sekä monien muiden iho-ongelmien hoitoon tarkoitettu laite. Vedyn hajotessa elimistössä se muuttuu vedeksi, eikä sillä ole sivuvaikutuksia.

CARETECH HYDROGEN HOITOJA SUOSITELLAAN:
– Herkälle ohentuneelle iholle
– Kemiallisille/mekaaniselle kuorinnalle sopimaton iho
– Couperosa iholle
– Epäpuhtaalle akne iholle
– Laajentuneille ihohuokosille
– Arpiselle iholle
– Kuivalle, elottomalle ja kimmoisuuden menettäneelle iholle
– Ilman saasteille altistuneelle iholle
– Altistunut ilmastoinnin, elintapojen tai liiallisen ulkoilun iho
vaurioiden korjaamiseen
– Ihon vastustuskyvyn parantamiseen

KONTRAINDIKAATIOT
– Avohaavat hoitoalueella
– Auringon polttama / ärtynyt iho
– Erittäin ohut /hauras iho (piirtoiho)
– Vakavat sydämen sairaudet
– Raskaus

Kauneustoimittajan kokemuksia Hydrogen ihonpuhdistuksesta aknen hoidossa: https://www.beauty-highlights.fi/2020/08/hormonaalisen-aknen-hoito-hydrogen.html

CARETECH HYDROGEN PUHTAASTI LUONNONMUKAINEN,
TURVALLINEN JA TULOKSIA TUOVA HOITOMUOTO 

Hinnasto

Hydrogen ihonpuhdistus 45 min 130 eur/ Hydrogen naamiolla 135 eur /Hydrogen hieronnalla 140 eur
Hydrogen ihonpuhdistus
Hydrogen ihonpuhdistus Helsinki
Hydrogen ihonpuhdistus L-Beauty