Hinnasto

Hydrogen ihonpuhdistus 45 min 120 eur/ Hydrogen 60 min 130 eur

Etsitkö ihonpuhdistushoitoa, joka on samalla tehokas ja kivuton?

Hydrogen ihonpuhdistus on nykypäivän puhdistusmenetelmä, jossa hoidon aikana käymme koneella läpi jokaisen ihohuokosesi neljä kertaa käyttäen vain puhdasta turavallista vettä. Hoito sisältää ihon kuorinnan, syväpuhdistuksen ja vapaiten happiradikaalien poisto-vaiheen.

Lue lisää hoidosta:

CARETECH HYDROGEN  – pintaa syvenpää puhtautta. Ensimmäinen ihonhoitolaite joka poistaa kivuttomasti myrkkyjä pintaa syvemmältä!

VAIN PUHDASTA VETTÄ
Caretech HYDROGEN laite pystyy välittömästi tuottamaan vetypitoista vettä, jonka pitoisuus on jopa 1480 miljardis-osaa (ppb) ja poistamaan vapaat radikaalitsolujen sisä- ja ulkopuolelta. Caretech Hydrogen hoito estää vapaiden radikaalien hyökkäyksen solukalvolle, soluytimeen ja DNA:han ja poistaa myrkyt solun sisä- ja ulkopuolelta.

Solun toiminta häiriintyy vapaiden radikaalien kuten auringonvalo, ilmansaasteet, tupakointi, kemikaalit, torjunta-aineet yms … saavat kaikki kehon tuottamaan
reaktiivisempia happilajeja jotka hyökkääväät solukalvolle, solun tumaan ja DNA:han aiheuttaen tulehduksia, autoimmuunisairauksia, säteilyvaurioita, ikääntymistä sekä ihosairauksia.

CARETECH HYDROGEN 4 VAIHEINEN IHONPUHDISTUSHOITO
Hoidossa käytetään puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille. Hoidot ovat miellyttävän tuntuisia, tuloksen näkee ja tuntee välittömästi.
Hoidosta toipuminen on välitön, voit meikata, urheilla, saunoa yms.

Hoidon kesto n 45 min 120  eur/ Hoito 60min naamiolla 130 eur

Vaihe1 puhdistetaan ihon uloin kerros
Vaihe2 puhdistetaan kasvojen T-alue
Vaihe3 puhdistetaan ihohuokoset
Vaihe4 puhdistetaan pintaa syvemmältä,
poistaa vapaat radikaalit solujen sisä- ja ulkopuolelta.

TURVALLISTA TEKNIIKKAA
CARETECH HYDROGEN laite tuottaa nopeasti ja turvallisesti kylläisen vetyveden, jota käytetään reaktiivisten happilajien poistoon.

VETYTERAPIA KAUNEUDENHOIDOSSA
Vety on maailman pienin elementti. Kun kaksi vetyatomia laitetaan yhteen syntyy vetymolekyyli H2. H2 on toimintakykyinen sekä vedessä että öljyssä.
Solukalvo on öljyä ja sisäosa vettä. Vetymolekyyli toimii molemmissa olomuodoissa, siis öljyssä että vedessä. Vetymolekyyli pääsee solun sisään pienen kokonsa
ansiosta. Kun vetymolekyyli läpäisee solukalvon ja päästessään solun sisäosaan se kykenee hajoittamaan solun sisällä olevia vapaita radikaaleja.
Vapaat radikaalit/hapetusstressi härskiinnyttää solua, tuottaen monenlaisia tulehduksia, sairauksia sekä ennen aikaista vanhenemista.

CARETECH HYDROGEN VASTAAN VAPAIDEN RADIKAALIEN
AIHEUTTAMA HAPETUSSTRESSI
Vapaiden radikaalien aiheuttama hapetusstressi on tapahtuma, joka hitaasti vaurioittaa solua, prosessin yhtenä tekijänä on happi. Hapetusstressia voidaan verrata esim. halkaistua omenan pintaa joka tummuu tai rautanaulaa joka ruostuu, tai  rasva joka härskiintyy. Vapaat radikaalit hajoittavat solujen hiilihydraatteja, ja proteiineja, nukleiinihappoja, entsyymeja, mitokondrioita ja mikrosomeja jotka ovat solun toiminnalle ja terveydelle välttämättömiä. Soluista vauriot leviävä kudokseen esim. ihosolusta ihoon. Näiden tekijöiden yhteistyö näkyy kasvojemme iholla harmautena, kimmoisuuden vähenemisellä, ryppyinä, läiskikkyytenä, laajentuneina ihohuokosina, näppylöinä, cuperosana ym.

CARETECH HYDROGEN on täysin luonnollinen menetelmä auttaa solua puhdistautumaan vapaista radikaaleista, tuoden iholle uutta puhtauden tunnetta, kirkkautta ja hyvinvointia. Hoidot ovat turvallisia, ikääntymis sekä monien muiden iho-ongelmien hoitoon tarkoitettu laite. Vedyn hajotessa elimistössä se muuttuu vedeksi, eikä sillä ole sivuvaikutuksia.

CARETECH HYDROGEN HOITOJA SUOSITELLAAN:
– Herkälle ohentuneelle iholle
– Kemiallisille/mekaaniselle kuorinnalle sopimaton iho
– Cuperosa iholle
– Epäpuhtaalle acne iholle
– Laajentuneille ihohuokosille
– Arpiselle iholle
– Kuivalle, elottomalle ja kimmoisuuden menettäneelle iholle
– Kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä
– Ilman saasteille altistuneelle iholle
– Altistunut ilmastoinnin, elintapojen tai liiallisen ulkoilun iho
vaurioiden korjaamiseen
– Ihon vastustuskyvyn parantamiseen

KONTRAINDIKAATIO
– Avohaavat hoitoalueela
– Auringon polttama / ärtynyt iho
– Erittäin ohut /hauras iho (piirtoiho)
– Vakavat sydämen sairaudet
– Raskaus

Kauneustoimittajan kokemuksia Hydrogen ihonpuhdistuksesta aknen hoidossa: https://www.beauty-highlights.fi/2020/08/hormonaalisen-aknen-hoito-hydrogen.html

CARETECH HYDROGEN PUHTAASTI LUONNONMUKAINEN,
TURVALLINEN JA TULOKSIA TUOVA HOITOMUOTO !

Hinnasto

Hydrogen ihonpuhdistus 45 min 120 eur/ Hydrogen 60 min naamiolla 130 eur
Hydrogen ihonpuhdistus
Hydrogen ihonpuhdistus Helsinki
Hydrogen ihonpuhdistus L-Beauty