Hinnasto

Kulmien laminointi/ brow lift: 55.-
Kulmien laminointi/ brow lift muun hoidon yhteydessä: 45.-
Brow lift + lash lift + kestovärit ripsiin ja kulmiin + kulmien muotoilu 125.-
Brow lift kulmien laminointi L-Beauty helsinki

Brow lift on kulmakarvojen kohotus, joka avartaa katsetta ja tuo kulmiin tuuheutta. Käytämme L-Beauty kauneushoitolassa helsingissä Elleebana brow lift tuotteita

BROW LIFT/ KULMIEN LAMINOINTI

Brow lift/ kulmakarvojen kohotus/ kulmien laminointi on kulmakarvojen kohotus, joka avartaa katsetta ja tuo kulmiin tuuheutta. Kulmien laminoinnin tarkoitus on ns kestomuotoilla karvat uuteen muotoon ja tehdä kulmakarvoista tuuheamman näköiset. Brow Lift soveltuu myös miehille korjaamaan kulmakarvan luonnollista tai muuttunutta kasvusuuntaa. Brow liftissa kulmat myös värjätään ja siistitään.

Me L-Beauty kauneushoitolassa käytämme kulmakarvojen laminoinnissa sekä ripsien kestotaivutuksissa Australialaista Elleebana merkkiä, joka on markkinoiden laadukkaampia ja hellavaraisempia. Kulmien laminointi kestää kulmissa n 4-6 viikkoa, minkä jälkeen vaikutus hiipuu luonnollisesti.

L-Beauty kauneushoitolassa voit ottaa kulmien laminoinnin itsenäisenä hoitona tai  muun hoidon yhteydessä lisäpalveluna. Tarjoamme myös kokonaista ripsien kestotaivutus + kulmien laminointi + kestovärit paketti, jolloin saat täydellisen lopputuloksen sekä ripsiin ja kulmiin.