Hinnasto

Kulmien laminointi/ brow lift: 55.-
Kulmien laminointi/ brow lift muun hoidon yhteydessä: 45.-
Brow lift + lash lift + kestovärit ripsiin ja kulmiin + kulmien muotoilu 125.-

BROW LIFT – KULMIEN LAMINOINTI

Onko sinulla harvat tai alaspäin kääntyvät kulmakarvat? Brow lift eli kulmien laminointi on kulmakarvojen kohotus, joka avartaa katsetta ja lisää kulmiin tuuheutta. Kulmien laminoinnin tarkoitus on ns kestomuotoilla karvat uuteen muotoon ja tehdä kulmakarvoista tuuheamman näköiset.  Laminoinnilla saadaan myös sitkeimmät kulmakarvat pysymään haluttuun muotoon. Brow Lift soveltuu myös miehille korjaamaan kulmakarvan luonnollista tai muuttunutta kasvusuuntaa.  Hoitoon kuuluu myös kulmien värjäys  ja muotoilu.

Kulmien laminointi kestää kulmissa n 4-6 viikkoa, jonka jälkeen vaikutus hiipuu luonnollisesti.

Miten kulmien laminointi tehdään?

Kulmien laminoinnissa käytämme maailman suositumpaa Australialaista Elleebana brow lift aineita. Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu. Viimeistelemme hoidon Elleebana Elleeplex Regren hoitoaineella, joka kosteuttaa ja ravitsee kulmakarvoja sekä lisää kiiltoa.

Kenelle kulmien laminointi ei sovi?

Emme suosittelee toimenpidettä atoppiselle tai hyvin herkälle iholle. Mikäli iholla/ kulmien alueella on paljon tulehtuneita näppyjä, jää odottamaan ihotulehduksien parantumista.

Kulmien laminointi kotihoito

  • Älä kastele kulmakarvoja 24 tuntia, vältä saunomista ja höyryä vuorokauden
  • Öljyjen käyttö voi lyhentää laminoinnin kestoa, suosittelemme käyttää kulmien alueella hellavaraista puhdistusainetta.
  • Laminoituja kulmakarvoja on hyvä harjata päivittäin, näin saat kulmakarvat toivotuille paikoilleen esimerkiksi yön jäljiltä. Laminointi auttaa kulmakarvoja pysymään paikoillaan harjauksen jälkeen.

L-Beauty kauneushoitolassa voit ottaa kulmien laminoinnin itsenäisenä hoitona tai  muun hoidon yhteydessä lisäpalveluna. Tutustu tästä hinnastoon. Voit myös valita kokonaisen paketin ripsiin ja kulmiin:  ripsien kestotaivutus + kulmien laminointi + kestovärit, jolloin saat täydellisen lopputuloksen ja heti pirteämmän kasvot.

Brow lift kulmien laminointi L-Beauty helsinki
brow lift ja lash lift Helsingissä

Hinnasto

Kulmien laminointi/ brow lift: 55.-
Kulmien laminointi/ brow lift muun hoidon yhteydessä: 45.-
Brow lift + lash lift + kestovärit ripsiin ja kulmiin + kulmien muotoilu 125.-