Hinnasto

Kemiallinen kuorinta kasvot: 100.- / 3-6 kerta sarjahoito -10%/-
Kemiallinen kuorinta L-Beauty Helsinki

Kemiallinen kuorinta – kasvohoito ihon uudistukseen ja korjaukseen

Kemiallinen kuorinta (happokuorinta) kuorii ihon pintakerroksen tehden siitä silminnähden kauniimman ja terveemmän näköisen.

Kemiallinen kuorinta uudistaa ja korjaa ihoa ja sitä voidaan tehdä ympäri vuoden. Hoidon aikana voi tuntua kihelmöintiä ja pientä nipistelyä, hoidon jälkeen iho voi punoittaa muutaman ajan, joillakin  iho saattaa kevyesti kuoriutua muutaman päivän jäkeen.

Kauneushoitolassamme valitsemme jokaiselle ihonkunnosta riippuen sopivimman Medik8 hapon. Käytämme hellavaraisia pinnallisempia Medik8 kuorintoja.

Medik8-happokuorinnat sopivat kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kasvohoidossa-rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle;

-arpeutuneelle iholle;

– akneiholle

-pigmenttimuutoksiin;

-valovaurioutuneelle iholle

Jo yhdellä hoitokerralla ihossa huomaa nähtäviä muutoksia, mutta tehokkaamman ja pidempiaikaisen hoitotuloksen saavuttamiseksi suosittelemme happokuorintahoitosarjaa, tavoitteista ja lähtötilanteesta riippuen 3-6 hoitokertaa n. 1-3 viikon välein.

Medik8 happokuorinta on asiakkaittemme suosikki!

Asiakkaamme Minnan kokemuksia: ”Suosittelen lämpimästi Medik8 kemiallista kuorintaa iho-ongelmaisille. Kolmen kerran sarjahoidon jälkeen voin todeta, ettei iho ole ikinä ollut näin puhdas ja terveen näköinen, kuin mitä se nyt on. Lisäksi kauneushoitolan hoito on miellyttävä ja rentouttava.”

Medik8 kuorinnoissa käytetyt hapot:

L-mantelihappo
Mieto, mutta tehokas alpha-hydroksihappo, jota usein verrataan glykolihappojen tuloksiin, mutta ei kuitenkaan aiheuta glykolihapon tavoin ärsytystä iholle.

Lactobionaattihappo
Kuoriva ainesosa, joka on tehokas antioksidantti ja sitoo kosteutta ihoon.

Fytiinihappo
Tehokas vaalentava happo, joka todistetusti vähentää melaniinin tuotantoa ihossa.

L-laktoosi

Kosteuttaa ja on tehokas antioksidantti, jolla on hyperpigmentaatiota vaalentava vaikutus.

Salisyylihappo

Auttaa liottamaan öljyjä ja avaa tukkeutuneet huokoset estäen mustapäiden muodostumista. Supistaa laajentuneita ihohuokosia ja hoitaa tulehdusta. Tasapainottaa talin tuotantoa ja kuorii hellävaraisesti.

Azelaiinihappo

Erittäin tehokas aknea aiheuttavien bakteerien (propionibacterium) nujertaja.

Maksimaalisen tuloksen saamiseksi suosittelemme käytettäväksi kotihoidossa Medik8 tehoseerumeita. Tutkimuksen mukaan C- ja A-vitamiinien pinnallinen käyttö läpi hoitosarjan maksimoi peeling-hoitojen tuloksen. Suositeltavaa on aloittaa kotihoito 2 viikkoa ennen ensimmäistä hoitoa ja jatkaa vielä kolme kuukautta hoidon jälkeen. Medik8 tehoseerumit on myynissä hoitolassa.

Kemiallisen kuorinnan kontraindikaatiot ovat: raskaus, imeytys, ihottuma, yliherkkyys kuorinta-aineille.

Varaa aika ja tule käymään kauneushoitolassamme. Meille on helppo tulla, olemme aivan Helsingin keskustassa, osoitteessa Kaisaniemenkatu 6.

Hinnasto

Laserhoito L-Beauty Helsinki
Kemiallinen kuorinta L-Beauty Helsinki
Kemiallinen kuorinta