Hinnasto

Kasvot + kaula 45 min 130 eur / Kasvot + kaula + decollete 145 eur/ 3-4 kerta sarja -10% / 5 kerta sarja -15%

Radiofrekvenssi eli kiinteyttävä RF-hoito.

Onko kasvojesi iho menettänyt kimmoisuutta ja juonteet tullut näkyvämmäksi? Näyttääkö ihosi väsyneeltä ja samealta?

RF-kasvohoito on kauneushoitolaamme suosituin kiinteyttävä kasvohoito ihon kimmoisuuden lisäämiseksi sekä juonteiden silottamiseksi. Caretech RF-hoidolla olemme saavuttaneet uskomattoman hyviä tuloksia ihon kiinteyttämiseen, ryppyjen ja silmänympärysalueen silottamiseen sekä silmäpussien hoitoon. Jo yksi hoitokerta piristää kasvojen ilmettä huomattavasti. Ihon tehokkaampaan silottamiseen ja kasvopiirteiden kohottamiseen suosittelemme 3-5x sarjaa n kerran viikossa.

Käyttämämme Caretech RF hoitolaite on kasvohoitoihin ja vartalohoitoihin suunniteltu ja yksi Suomen markkinoiden tehokkaimmista RF laitteista.

Lue kauneusbloggaajan kokemuksia L-Beautyn kiinteyttävästä RF-hoidosta: https://www.beauty-highlights.fi/2021/09/kokemuksia-kiinteyttavasta-rf-kasvohoidosta.html

Caretech RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho “kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Multipolaarinen RF, joka toimii 6:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella, koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

RF-kasvohoito on tehokas silmäpussien hoito

Etsitkö apua silmäpussien hoitoon? Caretech RF on tehokas hoito vähentämään silmäpusseja. RF-hoito poistaa kuona aineita sekä ylimääräistä nestettä ihokudoksista, näin olleen hoito vaikuttaa hyvin silmäpusseihin.

RF hoito on myös tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä  Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys vartalolla.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Säännöllisillä radiofrekvenssihoidoilla kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen.

RF-hoitojen jälkeen ei ole toipumisaikaa. RF-hoidot ovat suosittuja myös ennen juhlia, kun halutaan välittömästi napakoittaa ihoa sekä parantaa ihon väriä.

RF-hoito sisältää:  kasvojen kuorinnan joko timanttihionta laitteella tai kuorinta-aineella, RF hoidon silmänympärysalueelle, kasvojen ja kaulan hoidon; cryo-hoidon kasvoille.

Kiinteyttävä RF-hoito vartalolle

Caretech RF hoitolaitetta voi käyttää myös vatsan, reisien, pakareiden ja käsivarsien kiinteyttämiseen.  Se poistaa pinnallista  selluliittikerrosta ja kiinteyttää ihoa. Hoitoa suositellaan sarjahoitona, noin kerran viikossa, 3-10 kerran sarjana. Caretech RF Cryo hajottaa triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi. Vapaat rasvahapot poistuvat rasvasolujen kautta verenkiertoon ja tilavuus rasvasoluissapienenee täten antaa sinulle tasaisemman kudoksen sekä linjakkaan muotoilun.

Käytämme hoitolassamme turvallista Caretech radiofrekvenssi RF-laitetta, joka on suomalaisen Cosmedy Oy:n maahantuoma.

RF kiinteyttävä vartalohoito

RF-hoitoja voi tehdä myös yhdistelmähoitona, yhdistäen hoitoon mikroneulauksen tai kemiallisen kuorinnan – sinulle sopivin yhdistelmähoito selvitetään paikan päällä, kysy lisää!

Katso ennen-jälkeen kuvat radiofrekvenssihoidosta:

Hinnasto

Hoito 45 min 130 eur / 3-4x sarja -10%/ 5x sarja -15%
Kiinteyttävä RF kasvohoito
Kiinteyttävä kasvohoito
Kiinteyttävä kasvohoito Helsinki L-Beauty
RF kasvohoito L-Beauty Helsinki