Hinnasto

Hoito 45 min 110eur / 3-4 kerta sarja -10% / 5 kerta sarja -20%

VARAA AIKA

Radiofrekvenssi eli kiinteyttävä RF-hoito kasvoille.

 Multipolaarisella Caretech RF-hoitolaitteella kosmetologimme saavat kasvohoidossa uskomattoman hyviä tuloksia ihon kiinteyttämiseen, ryppyjen ja silmänympärysalueen silottamiseen ja silmäpussien hoitoon. Caretech RF hoitolaite on kasvohoitoihin suunniteltu ja yksi markkinoiden tehokkaimmista RF laitteista!

Lue kauneusbloggaajan kokemuksia kiinteyttävästä RF hoidosta + lisätty alekoodi  (voimassa vuoden loppuun asti): https://www.beauty-highlights.fi/2021/09/kokemuksia-kiinteyttavasta-rf-kasvohoidosta.html

Caretech RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho “kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Multipolaarinen RF, joka toimii 6:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella, koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

Caretech RF Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys vartalolla.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Caretech RF-laitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon ja kudoksen kaikkia kerroksia ja lisää kollageenin muodostusta joka on kiinteyden perusta sekä vaikuttaa rasvasoluihin ja selluliittiin. Lämpö lisää verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista. Tuloksena on tasaisempi ja sileämpi iho. Iho kiinteytyy ja pienet rypyt ja juonteet häviävät.

Hoito sisältää:  kasvojen esikäsittelyn timanttihionta- tai ultraääni-laitteella; RF hoidon silmänympärysalueelle, kasvojen ja kaulan hoidon; cryo-hoidon kasvoille.

Kiinteyttävä RF-hoito vartalolle

Caretech RF hoitolaitetta voi käyttää myös vatsan, reisien, pakareiden ja käsivarsien kiinteyttämiseen.  Se poistaa pinnallista  selluliittikerrosta ja kiinteyttää ihoa. Hoitoa suositellaan sarjahoitona, noin kerran viikossa, 3-10 kerran sarjana. Caretech RF Cryo hajottaa triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi. Vapaat rasvahapot poistuvat rasvasolujen kautta verenkiertoon ja tilavuus rasvasoluissapienenee täten antaa sinulle tasaisemman kudoksen sekä linjakkaan muotoilun.

RF kiinteyttävä vartalohoito

RF-hoitoja voi tehdä myös yhdistelmähoitona, yhdistäen hoitoon mikroneulauksen tai kemiallisen kuorinnan – sinulle sopivin yhdistelmähoito selvitetään paikan päällä, kysy lisää!

Hinnasto

Hoito 45 min 100eur / 3-4x sarja -10%/ alk 5x sarja -20%

VARAA AIKA
Kiinteyttävä RF kasvohoito
Kiinteyttävä kasvohoitoKiinteyttävä kasvohoito Helsinki L-Beauty