Hinnasto

Meikkaukset: Pikameikki 35.-
Päivämeikki 65.-
Iltameikki 90.-
Häämeikki 120.-; koemeikki 50.-
Juhlameikki + juhlakampaus 150 .-
Juhlameikki + kevyt kampaus 135.-
Varaa aika
Kuvausmeikki L-Beauty Helsinki

Meikkaukset ja kampaukset Helsingin keskustassa.

Tarjoamme L-Beauty kauneushoitolassa ammattitaitoisia meikkauspalveluita.  Tarjoamme asiakkaille iltameikkejä, kuvausmeikkejä, päivämeikkejä sekä häämeikkejä. Toteutamme ja suunittelemme meikkaukset aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kaunis meikki edellyttää usein hyvän kampauksen – meiltä saat myös yksilöllisesti suuniteltun kampauksen juhlien varten.

Meikkaajamme Alina on meikkaaja-maskeeraaja sekä käynyt useita meikkikoulutuksia. Hän suunittelee ja tekee asiakkaille sekä iltameikkejä, häämeikkejä että kampauksia. Mikäli tarvitset vaikka mallikuvia portfolioosi, niin meiltä saat meikit myös studiokuvauksiin, sillä meikkaajamme Alina tekee yhteistyöprojektejä useiden mallien kanssa.

Käytämme meikkauksissa eri kosmetiikamerkkien ammattituotteita. Mikäli haluat meikkausta puhtailla vegaanisilla meikkituotteilla, niin toteutamme meikkauksia myös maahantuomamme Eco Minerals mineraalimeikkisarjalla.

Onko juhlat tulossa – ota yhteyttä, niin suunitellaan yhdessä juhliisi sopiva meikki!

Kuinka valmistautua meikkaukseen ja kampaukseen?

Tule kampaukseen aina puhtailla hiuksilla. Voit lähettää kampauksesta esimerkkikuvan meikkaajalle etukäteen. NB! Teemme  kampauksia vain meikkien yhteydessä! Emme tarjoa kampauksia ilman meikkausta, mikäli siis haluat pelkästään kampausta – varaa aika kampaajalle!