Hinnasto

Meikkaukset: Pikameikki 35.-
Päivämeikki 65.-
Iltameikki 90.-
Häämeikki 120.-; koemeikki 50.-
Juhlakampaus auki 20-50.-
Juhlakampaus kiinni 60-80.-
Varaa aika
Meikkaus Helsinki L-Beauty

Meikkaukset ja kampaukset Helsingin keskustassa.

Tarjoamme L-Beauty kauneushoitolassa ammattitaitoisia meikkauspalveluita.  Tarjoamme asiakkaille iltameikkejä, kuvausmeikkejä, päivämeikkejä sekä häämeikkejä. Toteutamme ja suunittelemme meikkaukset aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kaunis meikki edellyttää usein hyvän kampauksen – meiltä saat myös yksilöllisesti suuniteltun kampauksen juhlien varten.

Meikkaajamme Britt on käynyt useita meikkikoulutuksia sekä saanut meikkattavilta erinomaista palautetta. Käytämme meikkauksissa eri kosmetiikamerkkien ammattituotteita. Mikäli haluat meikkausta puhtailla vegaanisilla meikkituotteilla, niin toteutamme meikkauksia myös maahantuomamme Eco Minerals mineraalimeikkisarjalla.

Onko juhlat tulossa – ota yhteyttä, niin suunitellaan yhdessä juhliisi sopiva meikki!

Kuinka valmistautua meikkaukseen ja kampaukseen?

Tule kampaukseen aina puhtailla hiuksilla. Voit lähettää kampauksesta esimerkkikuvan meikkaajalle etukäteen. NB! Kosmetologi-meikkaajamme tekee kampauksia vain meikkien yhteydessä! Emme tarjoa kampauksia ilman meikkejä, mikäli siis haluat pelkästään kampausta – varaa aika kampaajalle! Mikäli sinulla on hyvin vaativa kampaustoive tai hyvin vaativat hiukset, niin suosittelemme taas ajan varaamista kampaajalle!

Kaunis ja onnistunut meikki edellyttää aina hyvän pohjan eli hyvän kasvojen ihon. Hoitolassamme  on erittäin hyviä ja tehokkaita kasvohoitoja, joita suosittelemme ennen juhlia. Hydrogen hellavaraisella ihonpuhdistuksela ja/ tai RF elvyttävällä kasvohoidolla saat ihon puhtaaksi ja kirkkaaksi enne juhlia, jolloin myös meikki näyttää paremmalta. Suosittelemma jompaa-kumpaa kasvohoitoa n viikko ennen juhlia.

NB! Tarjoamme meikkausta myös hoitolan aukioloaikojen ulkopuolella, vaikka tarvittaessa aikaisin aamulla. Veloitamme ekstrana 30 eur, ennen klo 9 aamulla varattuihin meikkausaikoihin!

Ota yhteyttä suoraan meikkaajaamme: britt.polma@gmail.com

Katso kuvagalleriaa meikkauksia ja kampauksia.