Hinnasto

Meikkaukset: Päivämeikki 65.-
Päivämeikki kasvohoidon yhteydessä 50.-
Iltameikki 90.-
Häämeikki 120.-; koemeikki 50.-
Juhlameikki + juhlakampaus 170 .-
Juhlameikki + kevyt kampaus 150.-
Varaa aika
Kuvausmeikki L-Beauty Helsinki

Meikkaukset ja kampaukset Helsingin keskustassa.

Tarjoamme L-Beauty kauneushoitolassa ammattitaitoisia meikkauspalveluita.  Tarjoamme asiakkaille iltameikkejä, kuvausmeikkejä, päivämeikkejä sekä häämeikkejä. Toteutamme ja suunittelemme meikkaukset aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kaunis meikki edellyttää usein hyvän kampauksen – meiltä saat myös yksilöllisesti suuniteltun kampauksen juhlien varten.

Meikkaajamme Alina on meikkaaja-maskeeraaja sekä käynyt useita meikkikoulutuksia. Hän suunittelee ja tekee asiakkaille sekä iltameikkejä, häämeikkejä että kampauksia. Mikäli tarvitset vaikka mallikuvia portfolioosi, niin meiltä saat meikit myös studiokuvauksiin, sillä meikkaajamme Alina tekee yhteistyöprojektejä useiden mallien kanssa.

Käytämme meikkauksissa eri kosmetiikamerkkien ammattituotteita. Mikäli haluat meikkausta puhtailla vegaanisilla mineraalimeikeillä, niin toteutamme meikkauksia myös Eco Minerals mineraalimeikkisarjalla.

Onko juhlat tulossa – ota yhteyttä, niin suunitellaan yhdessä juhliisi sopiva meikki!

Sopimuksesta voimme tarjota meikkauksia myös hoitolan aukioloaikojen ulkopuolella. Aamulla ennen klo 9 varatuista ajoista veloitamme lisämaksun 25 eur/ henkilö.

Kuinka valmistautua meikkaukseen ja kampaukseen?

Tule kampaukseen aina puhtailla hiuksilla. Voit lähettää kampauksesta esimerkkikuvan meikkaajalle etukäteen. NB! Teemme  kampauksia vain meikkien yhteydessä! Emme tarjoa kampauksia ilman meikkausta, mikäli siis haluat pelkästään kampausta – varaa aika kampaajalle!