Hinnasto

Päivämeikki 65.-
Iltameikki 100.-
Häämeikki 130.-; koemeikki 50.-
Juhlameikki + juhlakampaus 170 .-
Juhlameikki + kevyt kampaus 150.-
Varaa aika
Kuvausmeikki L-Beauty Helsinki

Meikkaukset ja kampaukset Helsingin keskustassa.

Tarjoamme L-Beauty kauneushoitolassa ammattitaitoisia meikkauspalveluita.  Tarjoamme asiakkaille iltameikkejä, kuvausmeikkejä, päivämeikkejä sekä häämeikkejä. Toteutamme ja suunitelemme meikkaukset aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kaunis meikki edellyttää usein hyvän kampauksen – meiltä saat myös kampauksen juhliin.

Käytämme meikkauksissa eri kosmetiikamerkkien ammattituotteita. Mikäli haluat meikkausta puhtailla vegaanisilla mineraalimeikeillä, niin toteutamme meikkauksia myös Eco Minerals mineraalimeikkisarjalla.

Onko juhlat tulossa – ota yhteyttä, niin suunitelemme yhdessä juhliisi sopiva meikki!

Sopimuksesta voimme tarjota meikkauksia myös hoitolan aukioloaikojen ulkopuolella. Aamulla ennen klo 9 varatuista ajoista veloitamme lisämaksun 25 eur/ henkilö.

Kuinka valmistautua meikkaukseen ja kampaukseen?

Tule meikkaukseen ilman meikkiä! Voit ottaa mukaan esimerkkikuvan meikistä, jota haluat.

Tule kampaukseen aina puhtailla hiuksilla – hoitolassamme ei ole pesupaikkoja! Voit lähettää kampauksesta esimerkkikuvan meikkaajalle etukäteen. NB! Teemme  kampauksia vain meikkien yhteydessä! Emme tarjoa kampauksia ilman meikkausta, mikäli siis haluat vain kampausta – varaa aika kampaajalle! 

Teemme yhteistyötä ammattimeikkaajien Deivin ja Alinan kanssa. Ajanvarauksestamme löytyvät tällä hetkellä meikkausajat perjantaisin ja lauantaisin Deiville. Mikäli ajanvarauskalenteristamme ei löydy sinulle sopivia meikkausaikoja, ota meihin yhteyttä vaikka alla olevan lomakkeen kautta – yritämme löytää sinulle sopivan meikkiajan.