Hinnasto

Meikkaukset: Pikameikki 35.-
Päivämeikki 60.-
Iltameikki 80.-
Häämeikki 100.-; koemeikki 50.-
Juhlakampaus auki 20-50.-
Juhlakampaus kiinni 60-80.-
Varaa aika
Meikkaus Helsinki L-Beauty

Meikkaukset ja kampaukset Helsingin keskustassa.

Tarjoamme L-Beauty kauneushoitolassa ammattitaitoisia meikkauspalveluita.  Tarjoamme asiakkaille iltameikkejä, kuvausmeikkejä, päivämeikkejä sekä häämeikkejä. Toteutamme ja suunittelemme meikkaukset aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kaunis meikki edellyttää usein hyvän kampauksen – meiltä saat myös yksilöllisesti suuniteltun kampauksen juhlien varten.

Meikkaajamme Britt on käynyt useita meikkikoulutuksia sekä saanut meikkattavilta erinomaista palautetta. Käytämme meikkauksissa eri merkkien ammattituotteita. Mikäli haluat meikkausta puhtailla vegaanisilla meikkituotteilla, niin toteutamme meikkauksia myös maahantuomamme Eco Minerals mineraalimeikkisarjalla.

Onko juhlat tulossa – ota yhteyttä, niin suunitellaan yhdessä juhliisi sopiva meikki!

Kuinka valmistautua meikkaukseen ja kampaukseen?

Tule kampaukseen aina puhtailla hiuksilla. Voit lähettää kampauksesta esimerkkikuvan meikkaajalle etukäteen.

Kaunis ja onnistunut meikki edellyttää aina hyvän pohjan eli hyvän kasvojen ihon. Hoitolassamme  on erittäin hyviä ja tehokkaita kasvohoitoja, joita suosittelemme ennen juhlia. Hydrogen hellavaraisella ihonpuhdistuksela ja/ tai RF elvyttävällä kasvohoidolla saat ihon puhtaaksi ja kirkkaaksi enne juhlia, jolloin myös meikki näyttää paremmalta. Suosittelemma jompaa-kumpaa kasvohoitoa n viikko ennen juhlia.

Tarjoamme meikkausta myös hoitolan aukioloaikojen ulkopuolella, vaikka tarvittaessa aikaisin aamulla.

Ota yhteyttä suoraan meikkaajaamme: britt.polma@gmail.com

Katso kuvagalleriaa meikkauksia ja kampauksia.