Hinnasto

Säärien sokerointi/ vahaus: 45.-/ 40.-
Koko jalat sokerointi/ vahaus: 95.-/ 85.-
Reisin sokerointi/ vahaus: 50.-/ 55.-
Kädet tai kainalot tai bikinilinja: 40.-/ 35.-

Sokerointi on ihoystävällisin tapa poistaa karvoja, ja se sopiikin kaikenlaisille karvoille ja ihotyypeille, jopa kuivalle iholle. Sokerimassa on täysin luonnonmukainen tuote. Sokeroinnilla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua oikean tekniikan avulla turvallisesti ja hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko, mutta sokeri ei tartu eläviin ihosolukkoihin. Sokeroinnissa sokeri levitetään vastakarvaan, ja karvat poistetaan aina karvan kasvusuuntaan. Sokerointi aiheuttaa vähemmän kipua, ihon ärsytystä ja karvan katkeilua kuin muut karvanpoistomenetelmät, koska sokerimassa ei tartu ihoon kiinni. Jopa ihon punoitusta esiintyy harvemmin.

Käytämme Lapinnimen Helmi suomalaisia vegaanisia sokereita. UUTTA! Musta sokeri, joka sisältää hiiliä. Hiili tehostaa sokerin puhdistavaa vaikutusta. Sopii erityisesti tulehdusherkille alueille.

Waxing Spa roll-on menetelmällä ihokarvojen poisto on nopeampaa! Vahaa levitetään ohut kerros iholle ja poistetaan napakasti repäisten vastakarvaan. Iho on hetkessä sileä ja tulos kestää pitkään.

Hinnasto