Hinnasto

Sääret (sisältää polvet ja varpaat): 50.-
Reidet: 40.-
Koko jalat: 95.-/ 85.-
Kädet/ kainalot: 35.--
Bikinilinja: 40.-
Syvä bikinilinja: 45.-
Brassi/ brassi jatkokerrat: 89.-/ 69.-
Yläselkä/ koko selkä 50.-/ 80.-
Rinta 40.-
Kulmat/ ylähuuli 20.-
Leuka 25.-
Posket 35.-
Koko kasvot (sis. kulmien muotoilun) 75.-
Parta poskirajaus + leuan alus 60.-
PAKETTITARJOUS: sääret/bikinilinja/kainalot 100.-
PAKETTITARJOUS: brassi + sääret 1. kertaa 110.-
PAKETTITARJOUS: brassi 1. kerta + sääret + kainalot 140.-
Ihokarvojen poisto Lycon vahalla L-Beauty
Lycon vahaus helsinki L-Beauty

Ihokarvojen poisto

Teemme ihokarvojen poistot käyttämällä uuden sukupolven hellavaraista Lycon vahausmenetelmää. Tarjoamme vahauspalveluita naisille ja miehille.

Mikä on Lycon vahaus?

Lycon vahat on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon kasviöljyistä. Lycon on maailman johtava Australialainen merkki laatuvahojen valmistajana. Lycon vahauksessa käytetään matalaa lämpötilaa. Vahojen koostumus on erittäin notkea ja ne tarttuvat tehokkaasti lyhyisiinkin karvoihin, joka tekee hoidosta tehokkaan. Lycon ihokarvojen poisto on hellävarainen – vahojen koostumus vähentää ärsytystä sekä ihon punitusta. Saatavilla on erilaisia koostumuksia sekä tuoksuja, jotka tekevät karvanpoistosta aivan miellyttävän ja aivan erilaisen kokemuksen verrattuna perinteisiin vahoihin. Lycon vahat ovat voittaneet useita palkintoja

Mitä eroa on vahauksella ja sokeroinnilla?

Sokeroinnissa sokerimassa levitettään käsin ihokarvoihin ja sen jälkeen sokerimassa pois iholta. Vahauksessa vaha levitetään iholle lastalla. Käytämme vahauksessa strip-vahaa isommille alueille ja itsekovettuvaa kuumavaha pienille alueille kuten kasvot, kainalot tai bikinialue. Levitämme ennen vahausta iholle erikoisöljyä, joka suojaa ihon ja limakalvot. Lycon vaha jähmettyy iholle, eikä siihen tarvita liuskoja.

Vaikka molemmilla karvanpoistomenetelmällä lopputulos on sama, niin sokerointi tuntuu usein iholla epämukavammalta, varsinkin kun poistetaan pidempiä ihokarvoja. Myös ihon punoitus on yleensä voimakkaampi hoidon jälkeen. Lycon vahaus on toimenpiteenä nopeampi ja yleensä asiakkaalle kivuttomampi.

Ihokarvojen poisto - säärikarvojen vahaus L-Beauty

Ihokarvojen poisto – brasilialainen vahaus

Brasilialainen vahaus (brassi) L-Beauty kauneushoitolassa on suosittu vuoden ympäri.  Brasilialainen vahaus on ihokarvojen poisto, jossa karvoitus poistetaan kokonaan genitaalialueelta ja usein myös pakaravaosta. Käytämme brasilialaiseen vahaukseen Lycon itsekovettuvia kuumavahoja, jotka mahdollistavat tarkan ja siistin lopputuloksen – karvat voidaan poistaa tehokkaasti myös limakalvojen läheltä, ilman että se aiheuttaa asiakkaalle ärtyneitä limakalvoja.  Tällä hetkellä teemme brasilialaista vahausta vain naisille.

Säärten vahaus

Säärten vahaus on suosituimmista palveluista kauneushoitolassamme. Vahauksessa karvat vedetään irti juurineen ja sileistä sääristä voi nauttia useamman viikon. Kauneushoitolassamme säärten vahaukseen kuuluu myös polvien vahaus ja tarvittaessa varpaiden vahaus.

Kauanko vahaus pitää karvat pois?

Karvankasvu on aina yksilöllistä. Kun käyt säännöllisesti vahauksessa, karvankasvu vähenee ja ihokarvat kasvavat hitaammin takaisin. Säännöllisellä vahauksella karvat voivat pysyä poissa jopa 4-6 viikkoa. Täytyy myös ottaa huomioon, että karvanoissa on eri kasvuvaiheet ja karvat eivät kasva takaisin samaan aikaan. Alkuun voi olla tarpeen tulla uudelleen käsittelyyn jo pari viikkoa ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Mitä ei saa tehdä vahauksen jälkeen?

Vahauksen jälkeen ei saa mennä uimaan eikä saunaan. Vahattu alue ei saa olla suoraan aurinkovalossa n 24 tuntia.

Teemme karvanpoistoja eri alueille. Tutustu hoitoalueisiin sekä hoitolan yleiseen hinnastoon tästä: Hinnasto