Hinnasto

Mikroneulaus kasvot + kaula: 205.-/ Mikroneulaus kasvot + kaula + decollete 220.-/ 3. kerrasta alkaen -10%

Mikroneulaus on kiinteyttävä kasvohoito ja arpien häivyttäjä

Mikä on mikroneulaus?

Mikroneulaus on tehokas veitsetön hoito, joka stimuloi kollageenin ja elastiinin kasvua ja uudistaa ihoa. Hoito lisää ihon omaa luontaista kollageenituotantoa ja nopeuttaa ihon uusiutumista. Mikroneulauksella saa hoitaa akne- ja raskausarpia;  häivyttää ryppyjä ja juonteita;  vaalentaa pigmenttiläikkiä; hoitaa hiustenlähtöä ja tasoittaa epätasaista ihoa. Mikroneulaus sopii kaikille ihotyypeille ja sillä voidaan hoitaa sekä kasvoja että vartaloa (raskausarvet).

Käytämme Helsingin Kaisaniemenkadun kauneushoitolassamme markkinoiden uusinta, tehokkainta ja  vähiten ihoa vaurioittava mikroneulausmenetelmää Dermapeniä 4.

Dermapen 4  käyttää 16-neulaista neulapäätä, joka aiheuttaa ihoon tuhansia mikroskooppisia kanavia kohtisuoraan ja mahdollistaa myös silmänympärys- ja jopa huulten täsmällisen käsittelyn. Laitteen nopean ja kohtisuoran neulauksen ansiosta hoito ei ole kivulias, vaan tuntuu ihossa pienenä pistelynä.Hoidoissa käytämme Dermapen omia Dermaceutical tuotteita. Iho puudutetaan tarvittaessa puudutusvoiteella.

Mitkä ovat Dermapen 4 mikroneulauksen edut?

  • Aiheuttaa vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteinen mikroneulaus rolleri.
  • Voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat, kuten silmänympärysiho, huulten ympärysiho ja halutessasi jopa huulet, jolloin saat hoidon jälkeen täyteläisemmät huulet.
  • Dermapen 4 tuottaa jopa 1920 neulanreikää sekunnissa eli 104 % enemmän, kuin muu neulauslaite. Suuremmilla hoitoalueilla ylimääräiset 620 reikää muodostavat ylivoimaisesti enemmän kanavia asiakkaan iholle. Se mahdollistaa nopeamman parantumisen ja hoitotulokset.
  • Uusi algoritmi Dermapen 4 neulapatruunan suunnittelussa = hoitopää liukuu pehmeästi iholla, ja hyödyntää paineohjaavaa meso-glide-teknologiaa ennennäkemätöntä aineiden kuljetinjärjestelmää.

Mikä on mikroneulauksen hinta?

Mikroneulauksen hinta L-Beauty kauneushoitolassa on 205 eur/ kerta. Kolmannesta hoitokerrasta alkaen hoidot ovat -10% alennuksella. Joissakin tapauksissa, kuten syvien kapeiden arpien tai syvempien juonteiden hoidoissa on hyvä yhdistää neulaukseen myös Dermapen Yber Pro tehohappo, silloin veloitamme 35 eur lisää.

Montako hoitokertaa tarvitaan?

Hoitokertojen määrä on aina yksilöllistä ja riippuu asiakkaan hoidon tavoitteista ja ihon lähtötilanteesta, mutta suosittelemme aina  3-6 kerran mikroneulausta, jolloin saavutetaan parhaat tulokset. Hoitovälit voivat olla 2-8 viikkoa, riippuen siitä mitä iho-ongelmaa hoidetaan ja kuinka syvä neulaus tehdään. Neulauksella voi tehdä myös pikakaunistavan pinnallisen hoidon, esimerkiksi ennen juhlia. Pinnallinen neulaus elvyttää ihon pintaa ja parantaa ihon sävyä, silloin sarjahoitoa ei tarvita.

Mikroneulauksen voit yhdistää myös muihin hoitoihin, kuten kevyeeseen kemialliseen kuorintaan  tai rf-hoitoon  , jotka tehostavat hoitotuloksia. Koska kaikki ihot ja asiakkaiden tavoitteet ovat erilaisia, yhdistelmähoito laaditaan jokaiselle aina yksilöllisesti!

Mikroneulauksen kontraindikaatiot ovat: diabetes, verenohennuslääkkeet, raskaus, aknelääkityksen kuuri (Roaccutan). Mikroneulaus ei toimi keloidiarville. Mikroneulaus on usein ainut tehokas vaihtoehto asiakkaille, joilla on  sydänsairaus tai tahdistin, jotka usein estävät laserin tai muiden sähkölaitteiden käytön.

Tule kauneushoitolaamme, Kaisaniemenkatu 6, Helsinki. Varaa aika tästä: https://l-beauty.fi/ajanvaraus/

Tutustu uuteen mikroneulauslaitteeseen ja uusiin hoitomahdollisuuksiin: https://www.dermapenworld.com/dermapen-4 tai http://www.metreatments.fi/dermapen/dermapen-4/

Ihon pigmenttiläikkien vaalentaminen
Mikroneulaus Helsinki L-Beauty
Aknen arpien hoito mikroneulaus
Kasvohoito ja mikroneulaus kauneushoitola L-Beauty Helsinki
Mikroeulaus Dermapen L-Beauty

Hinnasto

Mikroneulaus: 205.- / 3. kerrasta alkaen -10%