Hinnasto

Mikroneulaus: 190.-/ kasvot, kaula, dekolte ~45 min 3. kerrasta alkaen -10%

Mikroneulaus on kiinteyttävä kasvohoito ja arpien häivyttäjä

Mikroneulaus on tehokas veitsetön hoito, joka stimuloi kollageenin ja elastiinin kasvua ja uudistaa ihoa. Hoito lisää ihon omaa luontaista kollageenituotantoa ja nopeuttaa ihon uusiutumista. Mikroneulauksella saa hoitaa akne- ja raskausarpija;  häivyttää ryppyjä ja juonteita;  vaalentaa pigmenttiläikkiä; hoitaa hiustenlähtöä ja tasoitaa epätasaista ihoa. Mikroneulaus sopiii kaikille ihotyypeille ja sillä voidaan hoitaa sekä kasvoja että vartaloa (raskausarvet).

Käytämme Helsingin Kaisaniemenkadun kauneushoitolassamme markkinoiden uusinta, tehokkainta ja  vähiten ihoa vaurioittava mikroneulausmenetelmää Dermapeniä 4! Laite käyttää 16-neulaista neulapäätä, joka reijittää ihoa kohtisuoraan ja mahdollistaa myös silmänympärys- ja jopa huulten täsmällisen käsittelyn. Laitteen nopean ja kohtisuoran reijittelyn ansiosta hoito ei ole kivulias, vaan tuntuu ihossa pienenä pistelynä.

Dermapen 4 mikroneulauksen edut:

  • Aiheuttaa vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteinen mikroneulaus rolleri.
  • Voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat, kuten silmänympärysiho, huulten ympärysiho ja halutessasi jopa huulet, jolloin saat hoidon jälkeen täydelisemmät huulet.
  • Dermapen 4 tuottaa jopa 1920 neulanreikää sekunnissa eli 104 % enemmän, kuin muu neulauslaite. Suuremmilla hoitoalueilla ylimääräiset 620 reikää muodostavat ylivoimaisesti enemmän kanavia asiakkaan iholle. Se mahdollistaa nopeamman parantumisen ja hoitotulokset.
  • Uusi algoritmi Dermapen 4 neulapatruunan suunnittelussa = hoitopää liukuu pehmeästi iholla, ja hyödyntää paineohjaavaa meso-glide-teknologiaa ennennäkemätöntä aineiden kuljetinjärjestelmää.

Hoidoissa käytämme mikroneulaukseen tarkoitettuja Dermaceutical tuotteita. Iho puudutetaan tarvittaessa. Mikroneulaus tehdään yleensä sarjahoitona (3-6 kertaa), jolloin saavutetaan parhaat tulokset. Hoitovälit voivat olla 2-8 viikkoa, riippuen siitä minkätyypistä iho-ongelmaa hoidetaan ja kuinka syvä neulaus tehdään. Neulauksella voi tehdä myös pikakaunistavan pinnallisen hoidon, esimerkiksi ennen juhlia. Pinnallinen neulaus elvyttää ihon pintaa ja parantaa ihon sävyä, silloin sarjahoitoa ei tarvta.

Mikroneulauksen voit yhdistää myös muihin hoitoihin, kuten kevyeeseen kemialliseen kuorintaan  tai rf-hoitoon  – näin saavutetaan parhaat tulokset.  Koska kaikki ihot ja asiakkaiden tavoitteet ovat erilaisia, yhdistelmähoito laaditaan jokaiselle aina yksilöllisesti!

Mikroneulauksen kontraidikaatiot ovat: diabetes, verenohennuslääkkeet, raskaus, aknelääkityksen kuuri (Roaccutan). Mikroneulaus ei toimi keloidiarville. Mikroneulaus on usein ainut tehokas vaihtoehto asiakkaille, joilla on  sydänsairaus tai tahdistin, jotka usein estävät laserin tai muiden sähkölaitteiden käytön.

Tule kauneushoitolaamme, Kaisaniemenkatu 6, Helsinki. Varaa aika tästä: https://l-beauty.fi/ajanvaraus/

Tutustu uuteen ennennäkömättömään mikroneulauslaitteeseen ja uusiin hoitomahdollisuuksiin: https://www.dermapenworld.com/dermapen-4 tai http://www.metreatments.fi/dermapen/dermapen-4/

Ihon pigmenttiläikkien vaalentaminen
Mikroneulaus Helsinki L-Beauty
Aknen arpien hoito mikroneulaus
Kasvohoito ja mikroneulaus kauneushoitola L-Beauty Helsinki
Mikroeulaus Dermapen L-Beauty

Hinnasto

Mikroneulaus: 190.- Kasvot, kaula, dekolte ~45 min 3. kerrasta alkaen -10%