Hinnasto

Timanttihionta: 60 min 95.- / 45 min 85 eur
Timanttihionta sarjahoitona: 3x sarja -10%
Timanttihionta Helsingissä kauneushoitolassa

Ihoa uudistava erikoiskasvohoito

Timanttihionta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito, jonka avulla kauneushoitolassa kuoritaan iholta kuollutta pintasolukkoa. Hoito kirkastaa ihoa, tekee siitä sileämmän näköisen, kuorii sarveissolukkoa ja mahdollista hoitoaineiden paremman tehon.  Hoidon jälkeen ei ole toipumisaikaa ja mahdollinen lievä punoitus laskee parissa tunnissa. Kauneushoitolassamme kosmetologi tekee sinulle kasvohoidon timanttihionnalla kivuttomasti!

Kuorinnan hoitopäiden ja säädettävän imun ansiosta hoidon tehokkuutta voidaan säädellä eri ihotyyppien ja hoitotavotteiden mukaan. Sarjahoitona saadaan parhaimmat tulokset esim. 4- 6 hoitokertaa 1/vko. Jo ensimmäisen kerran jälkeen iho näyttää sileämmältä ja kirkkaammalta.

Timanttihionta tasoittaa pintajuonteita, aknearpeja ja minimisoi ihohuokosia; tasoittaa pigmenttimuutoksia ja ihon väriä.

Timanttihionnan kontraindikaatiot ovat erittäin ohut ja herkkä iho, pahanlaatuiset ihonmuutokset, psoriaasi, herpes, syöpä.

NB! Syvempien aknearpien hoitoon suosittelemme Dermapen 4mikroneulausta -lue mikroneulauksesta lisää tästä: https://l-beauty.fi/mikroneulaus-dermapen-4/

Varaa aika ja tule kasvohoitoon kauneushoitolaamme Helsingin keskustaan, Kaisaniemenkatu 6.

Hinnasto