Kasvohoidot Helsingin keskustassa

L-Beautyssa teemme ihontyypin mukaisia kasvohoitoja sekä nuorille että iäkkäille, miehille ja naisille.  Säännöllinen ihonhoito ennaltaehkäisee useita iho-ongelmia, kuten ihon ennenaikainen vanheneminen tai akne ongelmat.  Meillä on laaja valikoima koneellisia kasvohoitoja sekä manuaalisia kasvohoitoja. Saat meidän kokeneilta kosmetologeilta aina mukaan sinun tarpeiden mukaiset tuote- ja hoitosuositukset.

Koneelliset kasvohoidot L-Beautyssa

Koneelliset kasvohoidot ovat suosittuja niiden tehokkuutensa vuoksi. L-Beautyssa on laaja valikoima tehokkaita koneellisia kasvohoitoja, joilla voimme hoitaa myös vaikeimmatkin iho-ongelmat. Useammat iho-ongelmat kuten arpien hoito tai ikääntyvän ihon hoito vaativat hoitoja, joilla pääsemme ihon syvepiin kerroksiin. Näissä tapauksissa suosittelemme meidän koneellisia kasvohoitoja. Valitsemme asiakkaalle sopivat laitehoidot aina paikan päällä ja tarvittaessa yhdistämme erilaisia hoitomuotoja parempien hoitotulosten saavuttamiseksi.

Perinteiset kasvohoidot L-Beautyssa

Joskus perinteiset kasvohoidot ovat paras valinta. Tarjoamme kauneushoitolassamme myös perinteisiä käsillä tehtäviä kasvohoitoja, kuten mekaaninen ihonpuhdistus tai rentouttava kasvohoito. Perinteisissä kasvohoidoissa koko hoito tehdään käsin. Valitse tämä hoito, jos haluat rentouttavaa kasvohoitoa hieronnalla tai perinteistä ihonpuhdistusta.

Tutustu kasvohoitojen valikoimaamme tästä:

Onko toiveena terve ja kuulas iho, joka pysy pitkään nuorekkaana? Tai haluatko tietää oman ihontyypin mukaisia hoito- ja tuotesuosituksia?

Varaile aika kosmetologillemme, niin selvitämme sinulle parhaat kasvohoidot.

Sijaitsemme Kaisaniemenkatu 6, Helsingissä.

Varaa aika tästä.