Hinnasto

1-2 ihomuutosta 60 eur (kasvohoidon yhteydessä 30 eur); 3-4 ihomuutosta 90 eur (kasvohoidon yhteydessä 60 eur); alk 5 ihomuutosta 120 eur; Isommat alueet - kysy tarjousta!
Luomien poisto Helsinki L-Beauty

Cryo jäädytyshoito

Luomien poisto jäädytyksellä

Luomien ja hyvänlaatuisten ihomuutosten poisto Cryo-jäädytyshoitolla on helppo ja turvallinen  menetelmä poistaa epämiellyttävät ihomuutikset.  Poistamme L-Beauty hoitolassa vain hyvänlaatuisia ihomuutoksia! Jos epäilet jostakin ihomuutoksesta, käy ensiksi lääkärin tarkastuksessa!

Cryohoidolla tarkoitetaan ihon jäädyttämistä nestemäisellä typellä, jolloin saavutetaan – 89C kylmyys hoidettavalla alueella. Kosmetologien käytössä olevasta cryohoidosta (-89C) ei jää hoidettavalle alueelle arpia tai jälkiä.

Cryo-jäädytyshoidolla voidaan poistaa:

Mitä hoidossa tapahtuu?

Jäädytyshoidossa hoidettava alue jäädytetään hyvin kylmäksi hetkellisesti, muutamasta sekunnista muutamaan minuuttiin. Hoito on lähes kivuton, pientä kirvelyä voi hetekklisesti tuntua. Jotkut ihomuutoset paranevat yhdellä käsittelyllä, mutta esim. isompia syyliä joudutaan usein jäädyttämään 2-4 viikon kuluttua uudestaan.

Mitä tapahtuu hoidon jälkeen?

Hoidettavalle ihomuutokselle muodustuu rupi, joka poistuu n 2-3 viikon päästä. Kun rupi on poistunut, myös ei-toivottu ihomuutos on poistunut. Hoidettavalle alueelle ei jää arpia. Cryo-hoidon jälkeen on vältettävä saunomista pari päivää.

Hinnasto

1-2 ihomuutosta 60 eur (muun hoidon yhteydessä 30 eur)

3-4 ihomuutosta 90 eur (muun hoidon yhteydessä 60 eur)

alk 5 ihomuutosta 120 eur

Isommat alueet – kysy tarjousta!

Mikäli jokin ihomuutos tarvii useamman käsittelukerran, seuraava kerta -50%!

Hinnasto

1-2 ihomuutosta 60 eur (kasvohoidon yhteydessä 30 eur); 3-4 ihomuutosta 90 eur (kasvohoidon yhteydessä 60 eur); alk 5 ihomuutosta 120 eur; Isommat alueet - kysy tarjousta!
Kirsikkaluomen poisto Helsinki L-Beauty
Luomien poisto helsinki L-Beauty