Hinnasto

1-3 ihomuutosta 70 eur; Seuraavat ihomuutokset 20 eur/kpl kasvohoitojen yhteydessä luomien poisto kasvojen alueelta -40% Isommista alueista alennukset - katso hinnasto alta!
Luomien poisto Helsinki L-Beauty

Luomien poisto

Luomien poisto jäädytyksellä Helsingin keskustassa

Luomien ja hyvänlaatuisten ihomuutosten poisto jäädyttämällä on helppo ja turvallinen tapa poistaa epämiellyttävät ihomuutokset.  Poistamme L-Beauty hoitolassa vain hyvänlaatuisia ihomuutoksia. Jos epäilet jostakin ihomuutoksesta, käy ensiksi lääkärin tarkastuksessa!

Jäädytyshoidolla (cryohoidolla) tarkoitetaan ihon jäädyttämistä nestemäisellä typellä, jolloin saavutetaan – 89C kylmyys hoidettavalla alueella. Kosmetologien käytössä olevasta jäädytyksestä (-89C) ei yleensä jää hoidettavalle alueelle arpia tai jälkiä. Poistamme luomia sekä kasvoista että vartalon alueelta.

Jäädytyshoidolla voidaan poistaa:

Miten luomia poistetaan?

Jäädytyshoidossa hoidettava alue jäädytetään hyvin kylmäksi hetkellisesti, muutamasta sekunnista muutamaan minuuttiin. Hoito on lähes kivuton, pientä kirvelyä voi hetkellisesti tuntua. Jotkut ihomuutokset paranevat yhdellä käsittelyllä, mutta isompia ihomuutoksia joudutaan usein jäädyttämään 2-4 viikon kuluttua uudestaan.

Luomien poiston jälkihoito?

Suosittelemme toimenpiteen jälkeen välttää hoidettavan alueen kastelemista. Myös saunomista pitäisi välttää pari päivää. Hoidettavalle ihomuutokselle muodostuu parin päivän kuluttua rupi, joka poistuu n 2-3 viikon päästä. Kun rupi on poistunut, myös ei-toivottu ihomuutos on poistunut. Hoidettavalle alueelle ei jää arpia.

Onko luomien poisto turvallista?

Kyllä, hyvänlaatuisten luomien poisto jäädyttämällä on turvallinen toimenpide. Jos epäilemme jostakin ihomuutoksesta tai luomesta, emme poista kyseistä luomea, vain suosittelemme ensiksi tarkistaa luomi lääkärillä. Emme poista luomia tummaihoisilta ihon hyperpigmentaation vuoksi. Joskus alueelle voi jäädä pieni tummempi/punertava jälki, joka yleensä tasoittuu ajan kuluttua. Olemme L-Beauty kauneushoitolassa poistaneet erilaisia luomia ja ihomuutoksia useita vuosia.

Mitä luomien poisto maksaa?

Luomien poiston hinta riippuu poistettavien luomien määrästä. Isommista määristä saat alennusta. Katso hinnasto alta. Poistamme kerrallaan max 50 ihomuutosta.

Luomien poiston hinta:

1-3 ihomuutosta 70 eur / seuraavat luomet 20 eur/kpl

Hintaesimerkki:

10 luomen poisto 210 eur

15 luomen poisto 270 eur (-10%)

20 luomen poisto 328 eur (-20)

25 luomen poisto 382,5 eur (-25%)

30 luomen poisto 427 eur (-30%)

Toinen käsittelykerta -50%!

Kirsikkaluomen poisto Helsinki L-Beauty
Luomien poisto helsinki L-Beauty
Luomien poisto on turvallinen, kirsikkaluomien poisto, varsiluomien poisto L-Beauty