Hinnasto

1-3 ihomuutosta 60 eur (kasvohoidon yhteydessä 30 eur); 4-6 ihomuutosta 90 eur (kasvohoidon yhteydessä 60 eur); 6-9 ihomuutosta 120 eur; 9-12 ihomuutosta 150 eur 13-15 ihomuutosta 180 eur Isommat alueet - kysy tarjousta!
Luomien poisto Helsinki L-Beauty

Luomien jäädytyshoito

Luomien poisto jäädytyksellä

Luomien ja hyvänlaatuisten ihomuutosten poisto Cryo-jäädytyshoitolla on helppo ja turvallinen  menetelmä poistaa epämiellyttävät ihomuutikset.  Poistamme L-Beauty hoitolassa vain hyvänlaatuisia ihomuutoksia! Jos epäilet jostakin ihomuutoksesta, käy ensiksi lääkärin tarkastuksessa!

Cryohoidolla tarkoitetaan ihon jäädyttämistä nestemäisellä typellä, jolloin saavutetaan – 89C kylmyys hoidettavalla alueella. Kosmetologien käytössä olevasta cryohoidosta (-89C) ei jää hoidettavalle alueelle arpia tai jälkiä.

Cryo-jäädytyshoidolla voidaan poistaa:

Mitä hoidossa tapahtuu?

Jäädytyshoidossa hoidettava alue jäädytetään hyvin kylmäksi hetkellisesti, muutamasta sekunnista muutamaan minuuttiin. Hoito on lähes kivuton, pientä kirvelyä voi hetkellisesti tuntua. Jotkut ihomuutokset paranevat yhdellä käsittelyllä, mutta esim. isompia syyliä joudutaan usein jäädyttämään 2-4 viikon kuluttua uudestaan.

Mitä tapahtuu hoidon jälkeen?

Hoidettavalle ihomuutokselle muotustuu rupi, joka poistuu n 2-3 viikon päästä. Kun rupi on poistunut, myös ei-toivottu ihomuutos on poistunut. Hoidettavalle alueelle ei jää arpia. Cryo-hoidon jälkeen on vältettävä saunomista pari päivää.

Hinnasto

1-3 ihomuutosta 60 eur (kasvohoidon yhteydessä 30 eur)

4-6 ihomuutosta 90 eur (kasvohoidon yhteydessä 60 eur)

6-9 ihomuutosta 120 eur

10-12 ihomuutosta 150 eur

13-15 ihomuutosta 180 eur

Isommat alueet – kysy tarjousta!

Toinen käsittelykerta -50%!

Kirsikkaluomen poisto Helsinki L-Beauty
Luomien poisto helsinki L-Beauty