L-Beauty Kauneushoitola Helsinki

SKY-Kosmetologi Liina, Kauneushoitola L-Beauty Helsinki.

Kauneushoitola Helsinki L-Beauty

Kestopigmentointijen tekijä – kosmetologi Britt, Kauneushoitola L-Beauty Helsinki.

Liina – SKY-Kosmetologi, markkinointi vastaava

Perustin L-Beauty kauneushoitolan Helsingin keskustaan vuonna 2013. Olen valmistunut Stadin Aikuisopistosta kosmetologiksi sekä suorittanut Laurean Ammattikorkeakoulussa syventävän kauneudenhoidon ja ihon lääkinnällisen hoidon koulutuksen. Osallistun jatkuvasti erilaisiin kursseihin, täydennyskoulutuksiin ja tuotekoulutuksiin. Minulla on myös yli 10 vuoden kokemus ripsienpidennyksistä, ja olen toiminut klassisten ripsienpidennysten kouluttajana.  Ennen kosmetologiopintoja valmistuin Tarton Yliopistosta vuonna 2006. Voit lukea artikkelin työurastani, yrittäjyydestä ja kauneushoitolasta Me Naiset lehdestä: https://wematchu.com/fi/rooms/2/liike-elama-ja-johtaminen/articles/6747/kauneus-kutsui-yrittajyyteen 

Pidän tärkeänä jatkuvaa koulutusta ja itseni kehittämistä. Olen tarkka ja huolellinen omassa työssäni sekä pyrin huomioimaan asiakkaitteni tarpeet. Eniten minua kiinnostavat kaikki erikoishoidot kuten mikroneulauksetkemialliset kuorinnatradiofrekvenssihoidot ja laserhoidot. Seuraan aktiivisesti mitä alalla tapahtuu ja millaisia palveluja, hoitolaitteita ja tuotteita on saatavilla.

Tällä hetkellä toimin yrityksessäni myös SEO-asiantuntijana ja markkinoinnin vastaavana.

Britt – kestopigmentoija-kosmetologi

Britt on valmistunut kosmetologiksi Omnian ammattikoulusta. Kosmetologikoulutuksen lisäksi hän kouluttautui kestopigmentoinnin ammattilaiseksi ja on suorittanut useita kestopigmentointi kursseja sekä osallistunut kansainvälisiin kilpailuihin. Britt käyttää kestopigmentoinnissa alan uusinta pigmentointi-tekniikkaa, kuten häivytetyt puuterikulmat, häivytetty silmärajaus sekä akvarellihuulet.  Britt on asiakkaille erittäin ystävällinen ja konsultoi asiantuntevasti hankalimmatkin asiakkaat. Mikäli siis harkitset pigmentointeja, Britt on siihen varma valinta.

Kuvagalleria