SKY kosmetologi Liina Kärmas

SKY-Kosmetologi, ripsiteknikko Liina Karmas, Kauneushoitola L-Beauty Helsinki.

Liina – SKY-Kosmetologi, ripsiteknikko

Perustin L-Beauty kauneushoitolan Helsingin keskustaan vuonna 2013. Olen valmistunut Stadin Aikuisopistosta kosmetologiksi sekä suorittanut Laurean Ammattikorkeakoulussa syventävän kauneudenhoidon ja ihon lääkinnällisen hoidon koulutuksen. Osallistun jatkuvasti erilaisiin kursseihin, täydennyskoulutuksiin ja tuotekoulutuksiin. Minulla on myös  8 vuoden kokemus ripsienpidennyksistä, olen käynyt ripsienpidennysten Step1, Step2 ja kouluttajan koulutuksen. Ennen kosmetologiopintoja valmistuin Tarton Yliopistosta vuonna 2006. Puhun suomea, englantia ja viroa.

Töissä pidän tärkeänä jatkuvaa koulutusta ja itseni kehittämistä. Olen tarkka ja huolellinen omassa työssäni sekä pyrin huomioimaan asiakkaitteni tarpeet. Eniten minua kiinnostavat kaikki erikoishoidot kuten mikroneulauksetkemialliset kuorinnatradiofrekvenssihoidot ja laserhoidot. Seuraan aktiivisesti mitä alalla tapahtuu ja millaisia palveluja, hoitolaitteita ja tuotteita on saatavilla. Hankin L-Beauty kauneushoitolalle muun muassa maahantuonnin erittäin arvostetulle Australialaiselle mineraalimeikkisarjalle, ECO Minerals , joka on 100% vegaaninen. Eco Minerals on markkinoiden laadukkaimpia ja suosituimpia vegaanisia meikkisarjoja.  Tästä ovat vakuuttuneet myös tuotteisiin ihastuneet asiakkaamme!

VARAA AIKA
Kauneushoitola L-Beautyn henkilökunta. Xenia

Kosmetologi Xenia L-Beauty kauneushoitola Helsinki

Polyxeni – kosmetologi, ripsiteknikko

Polyxeni (Xenia) on valmistunut kosmetologi – estenomi. Hänellä on jo 10 vuoden kokemus kauneusalalta.  Xenia on työskennellyt kosmetologina ja spa-managerina kylpylöissä ja kauneushoitoloissa, jossa hän on tehnyt sekä rentouttavia hoitoja että vaativampia laitehoitoja, kuten mikroneluaksetradiofrekvenssihoidot, IPL jpm. Lisäksi hän on käynyt ripsienpidennys- ja microblading kurssit. Xenia on hyvä asiakaspalvelija, rohkea ja innostunut kaikesta uudesta. Hän puhuu englantia, kreikkaa, italiaa, ymmärtää ruotsia sekä oppii ahkerasti suomea.

VARAA AIKA