L-Beauty Kauneushoitola Helsinki

SKY-Kosmetologi, ripsiteknikko Liina, Kauneushoitola L-Beauty Helsinki.

Kosmetologi Helsinki Emmi

SKY-Kosmetologi, ripsiteknikko Emmi, Kauneushoitola L-Beauty Helsinki.

Kauneushoitola Helsinki L-Beauty

Kestopigmentointijen tekijä Britt, Kauneushoitola L-Beauty Helsinki.

Liina – SKY-Kosmetologi, ripsiteknikko

Perustin L-Beauty kauneushoitolan Helsingin keskustaan vuonna 2013. Olen valmistunut Stadin Aikuisopistosta kosmetologiksi sekä suorittanut Laurean Ammattikorkeakoulussa syventävän kauneudenhoidon ja ihon lääkinnällisen hoidon koulutuksen. Osallistun jatkuvasti erilaisiin kursseihin, täydennyskoulutuksiin ja tuotekoulutuksiin. Minulla on myös yli 10 vuoden kokemus ripsienpidennyksistä, olen käynyt useita ripsienpidennyskoulutuksia sekä toiminut klassisten ripsienpidennysten kouluttajana. Ennen kosmetologiopintoja valmistuin Tarton Yliopistosta vuonna 2006. Voit lukea artikkelin työurastani, yrittäjyydestä ja kauneushoitolasta Me Naiset lehdestä: https://wematchu.com/fi/rooms/2/liike-elama-ja-johtaminen/articles/6747/kauneus-kutsui-yrittajyyteen

Pidän tärkeänä jatkuvaa koulutusta ja itseni kehittämistä. Olen tarkka ja huolellinen omassa työssäni sekä pyrin huomioimaan asiakkaitteni tarpeet. Eniten minua kiinnostavat kaikki erikoishoidot kuten mikroneulauksetkemialliset kuorinnatradiofrekvenssihoidot ja laserhoidot. Seuraan aktiivisesti mitä alalla tapahtuu ja millaisia palveluja, hoitolaitteita ja tuotteita on saatavilla. Hankin L-Beauty kauneushoitolalle muun muassa maahantuonnin erittäin arvostetulle Australialaiselle mineraalimeikkisarjalle, ECO Minerals , joka on 100% vegaaninen. Eco Minerals on markkinoiden laadukkaimpia ja suosituimpia vegaanisia meikkisarjoja.  Tästä ovat vakuuttuneet myös tuotteisiin ihastuneet asiakkaamme!

Emmi – SKY-Kosmetologi, ripsiteknikko

Emmi liittyi L-Beauty joukkoon tammikuussa 2023. Emmi on ollut kauneusalalla jo 10 vuotta, hänen työkokemuksiin kuuluu työskentely apteegissa kosmetiikaneuvojana sekä kosmetologina spa-tyylisissä hoitoloissa. Tämän lisäksi hän on perehtynyt hyvin laitehoitoihin kuten radiofrekvenssihoidot ja laserhoidot, sekä tekä on taitava tekemään ripsienpidennyksiä ja kestotaivutuksia.

Emmin entiset asiakkaansa kehuvat hänet varsinkin hyvästä kosketuksesta ja lempeästä läsnäolevasta olemuksesta. Emmille on tärkeä jatkuva kehittyminen ja kouluttautuminen. Kosmetologiuran aikana hän on suorittanut lisäksi liiketalouden tutkinnon, tällä hetkellä hän työskenteleekin osittain liiketalouden parissa. Emmin mukaan kahden työn ja koulutuksen yhdistäminen on rikkaus ja täydentää toisiaan.

Tervetuloa Emmin hoitoihin!

Britt – SKY-Kosmetologi, meikkaaja

Britt on valmistunut kosmetologiksi Omnian ammattikoulusta. Kosmetologikoulutuksen lisäksi hän kouluttautui kestopigmentoinnin ammattilaiseksi. Britt käyttää kestopigmentoinnissa alan uusinta pigmentointi-tekniikkaa, kuten häivytetyt puuterikulmat, häivytetty silmärajaus sekä akvarellihuulet.  Britt on asiakkaille erittäin ystävällinen ja selittää jokaiselle pikkutarkkaan koko pigmentointi prosessin sekä antaa selkeät kotihoito-ohjeet. Mikäli siis harkitset pigmentointeja, niin Brittin kestopigmentoinnit on varma valinta!

Kuvagalleria