L-Beauty Kauneushoitola Helsinki

SKY-Kosmetologi, ripsiteknikko Liina, Kauneushoitola L-Beauty Helsinki.

Kauneushoitola Helsinki L-Beauty

Kestopigmentointijen tekijä Britt, Kauneushoitola L-Beauty Helsinki.

Liina – SKY-Kosmetologi, ripsiteknikko

Perustin L-Beauty kauneushoitolan Helsingin keskustaan vuonna 2013. Olen valmistunut Stadin Aikuisopistosta kosmetologiksi sekä suorittanut Laurean Ammattikorkeakoulussa syventävän kauneudenhoidon ja ihon lääkinnällisen hoidon koulutuksen. Osallistun jatkuvasti erilaisiin kursseihin, täydennyskoulutuksiin ja tuotekoulutuksiin. Minulla on myös yli 10 vuoden kokemus ripsienpidennyksistä, olen käynyt useita ripsienpidennyskoulutuksia sekä toiminut klassisten ripsienpidennysten kouluttajana. Ennen kosmetologiopintoja valmistuin Tarton Yliopistosta vuonna 2006. Voit lukea artikkelin työurastani, yrittäjyydestä ja kauneushoitolasta Me Naiset lehdestä: https://wematchu.com/fi/rooms/2/liike-elama-ja-johtaminen/articles/6747/kauneus-kutsui-yrittajyyteen

Pidän tärkeänä jatkuvaa koulutusta ja itseni kehittämistä. Olen tarkka ja huolellinen omassa työssäni sekä pyrin huomioimaan asiakkaitteni tarpeet. Eniten minua kiinnostavat kaikki erikoishoidot kuten mikroneulauksetkemialliset kuorinnatradiofrekvenssihoidot ja laserhoidot. Seuraan aktiivisesti mitä alalla tapahtuu ja millaisia palveluja, hoitolaitteita ja tuotteita on saatavilla.

Britt – kestopigmentoija

Britt on valmistunut kosmetologiksi Omnian ammattikoulusta. Kosmetologikoulutuksen lisäksi hän kouluttautui kestopigmentoinnin ammattilaiseksi. Britt käyttää kestopigmentoinnissa alan uusinta pigmentointi-tekniikkaa, kuten häivytetyt puuterikulmat, häivytetty silmärajaus sekä akvarellihuulet.  Britt on asiakkaille erittäin ystävällinen ja selittää jokaiselle pikkutarkkaan koko pigmentointi prosessin sekä antaa selkeät kotihoito-ohjeet. Mikäli siis harkitset pigmentointeja, niin Brittin kestopigmentoinnit on varma valinta!

Kuvagalleria