L-Beauty Kauneushoitola Helsinki

SKY-Kosmetologi, ripsiteknikko Liina, Kauneushoitola L-Beauty Helsinki.

Kauneushoitola Helsinki L-Beauty

SKY-Kosmetologi, meikkaaja Britt, Kauneushoitola L-Beauty Helsinki.

Kauneushoitola Helsinki L-Beauty

Kosmetologi-ripsiteknikko-rakennekynsien tekijä Salla,  Kauneushoitola L-Beauty Helsinki.

Liina – SKY-Kosmetologi, ripsiteknikko

Perustin L-Beauty kauneushoitolan Helsingin keskustaan vuonna 2013. Olen valmistunut Stadin Aikuisopistosta kosmetologiksi sekä suorittanut Laurean Ammattikorkeakoulussa syventävän kauneudenhoidon ja ihon lääkinnällisen hoidon koulutuksen. Osallistun jatkuvasti erilaisiin kursseihin, täydennyskoulutuksiin ja tuotekoulutuksiin. Minulla on myös  8 vuoden kokemus ripsienpidennyksistä, olen käynyt ripsienpidennysten Step1, Step2 ja kouluttajan koulutuksen. Ennen kosmetologiopintoja valmistuin Tarton Yliopistosta vuonna 2006. Puhun suomea, englantia ja viroa.

Töissä pidän tärkeänä jatkuvaa koulutusta ja itseni kehittämistä. Olen tarkka ja huolellinen omassa työssäni sekä pyrin huomioimaan asiakkaitteni tarpeet. Eniten minua kiinnostavat kaikki erikoishoidot kuten mikroneulauksetkemialliset kuorinnatradiofrekvenssihoidot ja laserhoidot. Seuraan aktiivisesti mitä alalla tapahtuu ja millaisia palveluja, hoitolaitteita ja tuotteita on saatavilla. Hankin L-Beauty kauneushoitolalle muun muassa maahantuonnin erittäin arvostetulle Australialaiselle mineraalimeikkisarjalle, ECO Minerals , joka on 100% vegaaninen. Eco Minerals on markkinoiden laadukkaimpia ja suosituimpia vegaanisia meikkisarjoja.  Tästä ovat vakuuttuneet myös tuotteisiin ihastuneet asiakkaamme!

Britt – SKY-Kosmetologi, meikkaaja

Britt on valmistunut kosmetologiksi Omnian ammattikoulusta. Britt tekee kaikki perinteiset kosmetologin hoidot, sekä erikoishoidot kuten kemialliset kuorinnatradiofrekvenssihoidot ja laserhoidot.   Lisäksi Britt on valmistunut meikkaajaksi ja tekee erittäin ammattitaitoisia meikkauksia, hänellä onnistuu meikkausten lisäksi myös hienot kampaukset. Britt tekee meillä myös kestopigmentointeja ja käyttää alan uusinta pigmentointi-tekniikkaa. Mikäli siis harkitset pigmentointeja, niin Britin kestopigmentoinnit on varma valinta!

Britt on ystävällinen ja tarkka työssään sekä haluaa jatkuvasti kehittyä alalla.

Salla – kosmetologi, ripsiteknikko,  rakennekynnet

Salla on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2011. Hänellä on kosmetologin työstä  jo useamman vuoden kokemus.  Lisäksi Salla tekee meillä ripsienpidennyksiä, rakennekynsiä, sekä osittain kasvohoitoja. Salla on entinen liikunta alan ammattilainen, joka tekee myös klassisia- ja kuumakivihierontoja. Sallalta on mahdollista saada myös ravitsemussuosituksia sekä vinkkejä vaikka oman lihaskunnon huoltoon. Sallalla on pitkä asiakaspalvelu kokemus, joten hän on erittäin mukava myös asiakaspalvelijana. Tervetuloa Sallan hoitoihin!

VARAA AIKA

Kuvagalleria