L-Beauty Kauneushoitola Helsinki

SKY-Kosmetologi, ripsiteknikko Liina, Kauneushoitola L-Beauty Helsinki.

Kauneushoitola Helsinki L-Beauty

SKY-Kosmetologi, meikkaaja Britt, Kauneushoitola L-Beauty Helsinki.

Liina – SKY-Kosmetologi, ripsiteknikko

Perustin L-Beauty kauneushoitolan Helsingin keskustaan vuonna 2013. Olen valmistunut Stadin Aikuisopistosta kosmetologiksi sekä suorittanut Laurean Ammattikorkeakoulussa syventävän kauneudenhoidon ja ihon lääkinnällisen hoidon koulutuksen. Osallistun jatkuvasti erilaisiin kursseihin, täydennyskoulutuksiin ja tuotekoulutuksiin. Minulla on myös yli 10 vuoden kokemus ripsienpidennyksistä, olen käynyt useita ripsienpidennyskoulutuksia sekä toiminut klassisten ripsienpidennysten kouluttajana. Ennen kosmetologiopintoja valmistuin Tarton Yliopistosta vuonna 2006. Voit lukea artikkelin työurastani, yrittäjyydestä ja kauneushoitolasta Me Naiset lehdestä: https://wematchu.com/fi/rooms/2/liike-elama-ja-johtaminen/articles/6747/kauneus-kutsui-yrittajyyteen

Pidän tärkeänä jatkuvaa koulutusta ja itseni kehittämistä. Olen tarkka ja huolellinen omassa työssäni sekä pyrin huomioimaan asiakkaitteni tarpeet. Eniten minua kiinnostavat kaikki erikoishoidot kuten mikroneulauksetkemialliset kuorinnatradiofrekvenssihoidot ja laserhoidot. Seuraan aktiivisesti mitä alalla tapahtuu ja millaisia palveluja, hoitolaitteita ja tuotteita on saatavilla. Hankin L-Beauty kauneushoitolalle muun muassa maahantuonnin erittäin arvostetulle Australialaiselle mineraalimeikkisarjalle, ECO Minerals , joka on 100% vegaaninen. Eco Minerals on markkinoiden laadukkaimpia ja suosituimpia vegaanisia meikkisarjoja.  Tästä ovat vakuuttuneet myös tuotteisiin ihastuneet asiakkaamme!

Britt – SKY-Kosmetologi, meikkaaja

Britt on valmistunut kosmetologiksi Omnian ammattikoulusta. Britt tekee kaikki perinteiset kosmetologin hoidot, sekä erikoishoidot kuten kemialliset kuorinnatradiofrekvenssihoidot ja laserhoidot.   Lisäksi Britt on valmistunut meikkaajaksi ja tekee erittäin ammattitaitoisia meikkauksia, hänellä onnistuu meikkausten lisäksi myös hienot kampaukset. Britt tekee meillä myös kestopigmentointeja ja käyttää alan uusinta pigmentointi-tekniikkaa. Mikäli siis harkitset pigmentointeja, niin Britin kestopigmentoinnit on varma valinta!

Britt on ystävällinen ja tarkka työssään sekä haluaa jatkuvasti kehittyä alalla.

VARAA AIKA

Kuvagalleria