Liina Kauneushoitola L-Beuty Helsinki

SKY-Kosmetologi, ripsiteknikko Liina, Kauneushoitola L-Beauty Helsinki.

SKY-Kosmetologi, meikkaaja Britt, Kauneushoitola L-Beauty Helsinki.

Ripsiteknikko Britt, Kauneushoitola L-Beauty Helsinki

Ripsiteknikko Nina,  Kauneushoitola L-Beauty Helsinki.

Kestopigmentoija Irina,  Kauneushoitola L-Beauty Helsinki.

Liina – SKY-Kosmetologi, ripsiteknikko

Perustin L-Beauty kauneushoitolan Helsingin keskustaan vuonna 2013. Olen valmistunut Stadin Aikuisopistosta kosmetologiksi sekä suorittanut Laurean Ammattikorkeakoulussa syventävän kauneudenhoidon ja ihon lääkinnällisen hoidon koulutuksen. Osallistun jatkuvasti erilaisiin kursseihin, täydennyskoulutuksiin ja tuotekoulutuksiin. Minulla on myös  8 vuoden kokemus ripsienpidennyksistä, olen käynyt ripsienpidennysten Step1, Step2 ja kouluttajan koulutuksen. Ennen kosmetologiopintoja valmistuin Tarton Yliopistosta vuonna 2006. Puhun suomea, englantia ja viroa.

Töissä pidän tärkeänä jatkuvaa koulutusta ja itseni kehittämistä. Olen tarkka ja huolellinen omassa työssäni sekä pyrin huomioimaan asiakkaitteni tarpeet. Eniten minua kiinnostavat kaikki erikoishoidot kuten mikroneulauksetkemialliset kuorinnatradiofrekvenssihoidot ja laserhoidot. Seuraan aktiivisesti mitä alalla tapahtuu ja millaisia palveluja, hoitolaitteita ja tuotteita on saatavilla. Hankin L-Beauty kauneushoitolalle muun muassa maahantuonnin erittäin arvostetulle Australialaiselle mineraalimeikkisarjalle, ECO Minerals , joka on 100% vegaaninen. Eco Minerals on markkinoiden laadukkaimpia ja suosituimpia vegaanisia meikkisarjoja.  Tästä ovat vakuuttuneet myös tuotteisiin ihastuneet asiakkaamme!

Britt – SKY-Kosmetologi, meikkaaja

Britt on valmistunut kosmetologiksi Omnian ammattikoulusta. Britt tekee kaikki perinteiset kosmetologin hoidot, sekä erikoishoidot kuten kemialliset kuorinnatradiofrekvenssihoidot ja laserhoidot.   Lisäksi Britt on valmistunut meikkaajaksi ja tarjoaa erittäin ammattitaitoista meikkauspalvelua, hänellä onnistuu meikkausten lisäksi myös hienot kampaukset.

Britt on ystävällinen ja tarkka työssään sekä haluaa jatkuvasti kehittyä alalla.

Nina – ripsiteknikko,  kestolakkaukset

Nina on L-Beauty kauneushoitolassa ripisteknikko sekä tekee sokerointeja ja kestolakkauksia. Nina on tehnyt ripsienpidennyksia jo useamman vuoden, hänellä onnistuu klassiset ripsienpdennykset, volyymiripset sekä hybridiripset. Nina nauttii asiakaspalvelusta sekä hyvästä lopputuloksesta työssään.

Irina – kestopigmentoija, tatuoija, lävistäjä, kynsi- ja ripsiteknikko

Irina tekee L-Beauty kauneushoitolassa kestopigmentointeja, lävistyksiä, tatuointeja sekä ripsipidennyksiä ja volyymiripsiä. Irina on hyvin taiteellinen, joten tatuoinnit ja kestopigmentoinnit ovat hänen ykköspalveluita. Hän on aikaisemmin valmistunut kosmetologiksi Italiassa, sekä ollut kauneushoitolayrittäjänä Virossa. Tällä hetkellä hän syventää kosmetologiopintoja Helsingin Stadin aikuisopistossa. Irina puhuu äidinkielenä venäjää, lisäksi suomea, italiaa ja viroa.

VARAA AIKA

Kuvagalleria