L-Beauty kauneushoitola Helsinki

Kosmetologin työpaikka L-Beauty kauneushoitolassa

Haaveiletko urasta kauneusalalla? Olemme jatkuvasti kiinnostuneita hyvistä ja motivoituneista kauneusalan ammattilaisista.

Haluatko työskennellä innostavassa työympäristössä, jossa voit toteuttaa luovuuttasi ja auttaa asiakkaita löytämään parhaan version itsestään? Etsimme motivoituneita ja ammattitaitoisia kosmetologeja tai muita kauneusalan työntekijöitä liittymään joukkoomme. Kosmetologin työpaikka L-Beautyssa antaa sinulle mahdollisuuden olla osa ihonhoidon huippuosaajien tiimiä Helsingin keskustassa.

Miksi hakea kosmetologin työpaikkaa L-Beauty:ssa?

Monipuoliset työtehtävät

Pääset toteuttamaan erilaisia hoitoja ja palveluita asiakkaillemme sekä auttaa asiakkaita ratkaisemaan ihohaasteita. Pääset

Asiakaslähtöinen lähestymistapa

Arvostamme asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita ja pyrimme aina tarjoamaan heille parasta mahdollista palvelua

Innostava työympäristö

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä Helsingin parhaalla paikalla modernissa ja viihtyisässä ympäristössä, jossa voit aina kehittää taitojasi. Pääset työskentelemään huippubrändien ja modernien ihonhoitolaitteiden parissa. Meillä voit kehittyä ihonhoidon huippuammattilaiseksi – kakki on kiinni vain sinusta!

Mitä odotamme sinulta?

  • Odotamme sinulta jo jonkin verran kokemusta kosmetologin tai muun kauneusalan työtehtävistä.
  • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, haluat auttaa asiakkaita ja kykenet luomaan positiivisen asiakaskokemuksen
  • Vahvaa yrittäjähenkisyyttä! Saat meiltä kyllä kaiken tuen ja vinkit yrittäjänä työskentelemiseen, mutta oman menestyksesi luot vain itse!

Lähetä meillä avoin hakemus ja CV: info@l-beauty.fi

Perustele hakemuksessasi, mitä lisäarvoa voit tuoda yritykseemme!