Hinnasto

Kesto hoitoalueesta riippuen: 30-90 min
Hifu otsa/ kaula: 195€ Hifu posket ja leuka: 450€ Hifu otsa + posket ja leuka: 540€ Hifu otsa + posket ja leuka + kaula: 595€ Hifu decoltee: 400€
Hifu L-Beauty Helsinki

Hifu kasvojenkohotus

CARETECH HIFU KASVOHOITO

HIFU kasvojenkohotus (High-intensity focused ultrasound) on uusi hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman leikkausta. Caretech HIFU teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen. HIFU-hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta luonnollisesti ja on erittäin hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät ole valmiita kirurgiseen toimenpiteeseen, eivätkä halua nukutusta tai puudutusta.

HIFU-hoito soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon kohotukseen, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. Hoito sopii yli 30-vuotiaille.

Miten hoito toimii?

HIFU-ultraäänienergia kohdistetaan täsmällisesti kudoksen haluttuun SMAS-syvyyteen (Superficial muscular aponeurotic system) –  esim. 1,5mm, 3mm, 4,5mm. Kudoksessa ultraääni kiihdyttää ihon kollageenin uudistumista, mikä kiinteyttää ihoa luonnollisella tavalla. Ultraäänienergia vaikuttaa kasvoilla jopa 4,5mm syvyyteen, minne normaalisti ylletään ainoastaan kirurgin veitsellä.

Hoidon kesto on hoitoalueista riippuen 30-90 min. Voit ottaa Hifu hoidon ainoastaan otsalle (otsan-kulmakarvojen kohotus) tai koko kasvojen ja kaulan alueelle. Hoidon vaikutukset näkyvät heti hoidon jälkeen, mutta lopulliset tulokset näkyvät vasta 2-3 kuukauden päästä. Usein asiakkaille riittää vain yksi hoitokerta, mutta ihon kunnosta riippuen, hoito voidaan uusia kolmen kuukauden kuluttua ensimmäisestä hoidosta. Hifun vaikutus häviää pikkuhiljaa ikääntymisen myötä. Mahdollisten uusintahoitojen aikaväli määräytyy pitkälti yksilöllisesti ja asiakkaan tavoitteiden mukaisesti, usein teemme Hifu uusintahoidon n vuoden päästä. Hifu hoitoa voi tehdä samalle alueelle 1-2 kertaa vuodessa. Asiakkaan tulee ehdottomasti ilmoittaa jos on käynyt aiemmin Hifu hoidossa.

Hifu hoito voidaan yhdistää Caretech RF-hoitoon, joka tehostaa hoitotuloksia. Kiineyttävät hoidot voidaan kokonaan aloittaa myös miedommilla hoidoilla, kuten RF-hoito.

Sattuuko hoito?

Hoito tuntuu pistelyinä. Jos olet kipuherkkä, voit ottaa ennen hoitoa kipulääkkeen. Kaikki asiakkaamme ovat hyvin kestäneet Hifu-hoidon.

Hoidon jälkeiset ohjeet

Kasvot voivat tuntua herkiltä pari viikkoa Hifu hoidon jälkeen. Hifu hoidosta voi joskus herkälle alueelle tulla pieniä mustelmiä, mitkä häviävät muutaman päivän päästä. Hoidon jälkeen ei suositella hikiliikuntaa, saunaa, hikoilemista yleisesti tai auringon ottoa.

Hifu kontraindikaatiot

  • Sydän ja verisuonitaudit, tahdistin ja verenpainesairaus
  • Aineenvaihduntaelinten sairaus (esim. maksa ja munuaiset)
  • Tulehdukset suussa sekä hampaissa
  • Tarttuvat taudit
  • Metalli täytteitä ihon alla sekä korut
  • Vähintään 1 vuosi kirurgisesta toimenpiteestä
  • Täyteaineita hoitoalueella (Botoxin jälkeen vähintään 2 viikkoa; jos olet ottanut täyteaineita, Hifu hoitoa ei suositella – oikea järjestys on ensiksi ottaa Hifu ja sen jälkeen täyteaineet!)
  • Auringon polttama iho
  • Raskaus ja imeytys
  • Älä käytä kolmen päivän sisällä ennen käsittelyä isotretinia, glygoli tai salisylihappoa, jotka ärsyttävät ihoa.

Käytämme L-Beauty kauneushoitolassa turvallista ja tehokasta Caretech Hifu laitetta, joka on suomalaisen Cosmedy Oy:n maahantuoma.

Hinnasto

Kesto hoitoalueesta riippuen: 30-90 min
Hifu otsa/ kaula: 195€ Hifu posket ja leuka: 450€ Hifu otsa + posket ja leuka: 540€ Hifu otsa + posket ja leuka + kaula: 595€ Hifu decoltee: 400€
HIFU hoito Helsinki L-Beauty
Kaulan ihon hoito L-Beauty Helsinki Hifu hoito helsinki L-Beauty
Hifu kasvohoito L-Beauty Helsinki
Hifu Helsinki L-Beauty
Hifu kasvohoito Helsinki L-Beauty
Hifu kasvojenkohotus L-Beauty Helsinki
Hifu lasvojenkohotus L-Beauty Helsinki