Tuotteet

Bielenda Professional logoBielenda on Puolalainen luonnon raaka-aineisiin pohjautuvan kosmetiikan edelläkävijä, jolla on 25 vuoden kokemus tuotekehityksestä ja kasviuutteiden tutkimuksesta. Suomeen sarja rantautui syksyllä 2015.  Tuotteissa suositaan luonnon raaka-aineita ja käytetään paljon ekosertifioituja ainesosia. Tutkitusti ihotyypille sopivat ainesosat, hyvin imeytyvät koostumukset ja runsas määrä aktiiviaineita tekevät hoidoista tehokkaita. Bielenda tarjoaa korkealaatuisia kosmetologisia hoitoja ja ihonhoitotuotteita. Sarjassa löytyy hoitoja ja tuotteita kaikille ihotyypeille. Kotihoitotuotteet ovat mukavissa pumppupulloissa ja sisältää korkeaa aurinkosuojaa.

 

 

Eläinkokeettomat vegaaniset meikit

EcoMinerals meikit on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Tuotteet ovat ihoystävällisiä,vegaanisia, 100% puhtaita, eläinystävällisiä ja eläinkokeettomia.

Eco Minerals on Australian suosituimpia mineraalikosmetiikkamerkkejä.

Kaikki ECO Minerals -tuotteet ovat vegaanisia 100% puhtaita ja ihoystävällisiä, ja niihin on käytetty mahdollisimman korkealaatuisia ainesosia.

ECO Mineralsin mineraalimeikit sulautuvat ihoon tuoden esiin oman, luonnollisen kauneutemme. Kaikki sävyt tarjoavat täydellisen peittävyyden, joten ne sopivat loistavasti sekä päivä- että iltakäyttöön. ECO Minerals -tuotteet valmistetaan luontoa ja eläimiä kunnioittaen, ilman eläinkokeita. Vegaanisissa meikeissä yhdistyy laadukas sekoitus luonnon mineraaleja, jotka tekevät ihmeitä ihoa vahingoittamatta.

Katso ja tilaa tuotteet varkkokaupastamme: www.l-beauty.fi/ecominerals

 

 

Biokemistien ja farmakologien kehittämää ihonhoitoa

Medik8 on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, joka on jälleenmyynnissä vain koulutetuilla ammattilaisilla. Löydät Medik8 tuotteet Helsingistä kauneushoitola L-Beautysta.
Sarjan tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä, bioteknologian tutkimuslaitoksessa.

Medik8 on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, joka on jälleenmyynnissä vain koulutetuilla ammattilaisilla.
Sarjan tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä, ja ne ovat valmistettu Englannissa bioteknologian tutkimuslaitoksessa.
Medik8 valmistaa ainoastaan ammattimaisen tehokkaita tuotteita, joiden tulokset ovat tieteellisesti todistettuja.
Tuotteet ja hoidot ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle.

Medik8 uskoo:
– Tärkeisiin ja tutkittuihin anti-age aineosiin, kuten Retinoliin, C-vitamiiniin, AHA – ja BHA-happoihin sekä epidermiksen kasvutekijöiden sekä aurinkosuojan käyttöön.
– Täsmätuotteisiin ongelmaihon hoidossa.
– Tieteellisesti todistettuihin tuloksiin.
– Ammattimaisiin tehoihin.
– Ihoystävällisiin aineosiin, jotka soveltuvat herkimmällekin iholle.
– Luontoystävällisiin valmistusprosesseihin ja pakkauksiin.
– Pieniin valmistuseriin, jotka takaavat korkean

Medik8 on ensimmäinen Green Cosmeceutical yritys. Se seuraa USA:n ympäristöviraston ohjeistusta Green
Chemistry konseptille, jossa edellytetään muun muassa raaka-aineiden korkeaa käyttöastetta, kestävää kehitystä tukevia pakkausmateriaaleja sekä turvallisten, ympäristöystävällisten ja hyvälaatuisten raaka-aineiden käyttöä.

Tuotteet myynnissä myös verkkokaupassa – katso linkki etusivulla!

 

Arctic Nutrition ravintolisät tukemaan kauneutta ja terveyttä

Arctic Nutrition. Kaunis ja hyvinvoiva iho tarvitsee myös laadukkaita ravintolisiä. Tarjoamme asiakkaillemme  suomalaisia wild-food Arctic Nutrition ravintolisiä tukemaan terveyttä ja kauneutta. 

Kaikki Wild Food -tuotteet sisältävät suomalaisen pohjoisen luonnon vahvoja marjoja tai yrttejä. Tuotteet sisältävät vain raaka-aineiden ravintorikkaimmat ainesosat ja ne käsitellään ilman lämpöä, näin herkät ravintoaineet säilyvät elinvoimaisina.

Arctic Nutrition ravintolisissä käytetyt marjat ovat täynnä myös ihon kannalta tärkeitä ravintoaineita – antioksydantteja, vitamiineja, rasvahappoja. Suosittelemme ravintolisiä varsinkin erilaisista iho-ongelmista kärsiville (akne, ihotulehdukset, kuiva iho) ja anti-age hoitojen aikana!  Tuotteet ovat tärkeitä päivittäisessä käytössä ja tukee kokonaista hyvinvointia, sopii koko perheelle.

Arctic Nutrition ravintolisiä voit ostaa mukaan hoitolastamme tai tilata kotiin kestotilauksena.

 

Kauneushoitola L-Beauty, Y-tunnus 2535756-7

Vuorikatu 6, 00100 Helsinki             info@l-beauty.fi      www.l-beauty.fi

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress