Tuotteet

Bielenda Professional logoBielenda on Puolalainen luonnon raaka-aineisiin pohjautuvan kosmetiikan edelläkävijä, jolla on 25 vuoden kokemus tuotekehityksestä ja kasviuutteiden tutkimuksesta. Suomeen sarja rantautui syksyllä 2015.  Tuotteissa suositaan luonnon raaka-aineita ja käytetään paljon ekosertifioituja ainesosia. Tutkitusti ihotyypille sopivat ainesosat, hyvin imeytyvät koostumukset ja runsas määrä aktiiviaineita tekevät hoidoista tehokkaita. Bielenda tarjoaa korkealaatuisia kosmetologisia hoitoja ja ihonhoitotuotteita. Sarjassa löytyy hoitoja ja tuotteita kaikille ihotyypeille. Kotihoitotuotteet ovat mukavissa pumppupulloissa ja sisältää korkeaa aurinkosuojaa.

Perfect Silk Lashes 4 in 1 ripsigeeli (kotihoitutuote) – korjaava, hoitava, kosteuttava ja vahvistava läpinäkyvä ripsigeeli omille sekä pidennetyille ripsille, myös kulmakarvoille. Suojaa ripsi- ja kulmakarvoja, estää ripsienpidennysten lähtöä ja sekaisiin menoa. Käytä aamuisin ja iltaisin omille tai pidennetyille ripsille, myös omille ripsille ennen ripsivärin laittoa. Sisältää keratiinia, E- ja B5 vitamiineja, aloe- ja meriläväuutteitä. Ei allerginen! Saa tilata myös postitse!
Hinta 16.-

 

Perfect Silk Lashes ripsiväri ripsienpidennyksille (kotihoitotuote) – hoitaa, vahvistaa ja tuuhentaa ripsienpidennyksiä sekä omia ripsiä. Poistuu vedellä, mustaa väriä.
Hinta 16.- Tuotetta saa tilata myös postitse!

 

 

 

 

Eco Minerals on Australian suosituimpia mineraalikosmetiikkamerkkejä.

Kaikki ECO Minerals -tuotteet ovat vegaanisia 100% puhtaita ja ihoystävällisiä, ja niihin on käytetty mahdollisimman korkealaatuisia ainesosia.

ECO Mineralsin mineraalimeikit sulautuvat ihoon tuoden esiin oman, luonnollisen kauneutemme. Kaikki sävyt tarjoavat täydellisen peittävyyden, joten ne sopivat loistavasti sekä päivä- että iltakäyttöön. ECO Minerals -tuotteet valmistetaan luontoa ja eläimiä kunnioittaen, ilman eläinkokeita. Vegaanisissa meikeissä yhdistyy laadukas sekoitus luonnon mineraaleja, jotka tekevät ihmeitä ihoa vahingoittamatta.

Katso ja tilaa tuotteet varkkokaupastamme: www.l-beauty.fi/ecominerals

 

 

Medik8 on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, joka on jälleenmyynnissä vain koulutetuilla ammattilaisilla.
Sarjan tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä, ja ne ovat valmistettu Englannissa bioteknologian tutkimuslaitoksessa.
Medik8 valmistaa ainoastaan ammattimaisen tehokkaita tuotteita, joiden tulokset ovat tieteellisesti todistettuja.
Tuotteet ja hoidot ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle.

Medik8 uskoo:
– Tärkeisiin ja tutkittuihin anti-age aineosiin, kuten Retinoliin, C-vitamiiniin, AHA – ja BHA-happoihin sekä epidermiksen kasvutekijöiden sekä aurinkosuojan käyttöön.
– Täsmätuotteisiin ongelmaihon hoidossa.
– Tieteellisesti todistettuihin tuloksiin.
– Ammattimaisiin tehoihin.
– Ihoystävällisiin aineosiin, jotka soveltuvat herkimmällekin iholle.
– Luontoystävällisiin valmistusprosesseihin ja pakkauksiin.
– Pieniin valmistuseriin, jotka takaavat korkean

Medik8 on ensimmäinen Green Cosmeceutical yritys. Se seuraa USA:n ympäristöviraston ohjeistusta Green
Chemistry konseptille, jossa edellytetään muun muassa raaka-aineiden korkeaa käyttöastetta, kestävää kehitystä tukevia pakkausmateriaaleja sekä turvallisten, ympäristöystävällisten ja hyvälaatuisten raaka-aineiden käyttöä.

Tuotteet myynnissä myös verkkokaupassa – katso linkki etusivulla!

Kauneushoitola L-Beauty, Y-tunnus 2535756-7

Vuorikatu 6, 00100 Helsinki             info@l-beauty.fi      www.l-beauty.fi

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress