Ripsienpidennykset antavat silmillesi erittäin upean uuden ulkomuodon ilman ripsivänä. Ripsipidennykset liimataan yksitellen omiin ripsiin. Kauneushoitolassamme Helsingin keskustassa käytämme aina laadukkaita luonnollisen näköisiä minikkiripsiä. Valikoimassa on J-, B-, C- ja D- kaarevat, 8-16mm pituiset ripset sekä myös timantit ja värvilliset ripset korostamaan silmiä. Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivat ripset. Ripsihuolto on suositeltava 3-4 viikon välillä, jotta ripset pysyisivät kauniina. Ripsihuollossa poistetaan huonokuntoiset pidennykset ja asennetaan uudet pidennykset tilalle.

Ripsien poisto on aina tehtävä ammattitaisessa kauneushoitolassa. Ripsiä ei missään tapauksessa saa nyppiä itse, koska se vahingoittaa omia ripsiäsi. Ripset poistetaan siihen tarkoitetulla erityisellä aineella. Voit myös antaa ripsien pidennysten irrota ajan kanssa, mutta siihen voi mennä useampi kuukausi.

Timanttihionta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito, jonka avulla kuoritaan iholta kuollutta pintasolukkoa. Koulutettujen kosmetologien kauneushoitolassa tekemä timanttihionta on tehokas ihonhoitomuoto. Timanttihionta puhdistaa ihoa, tekee siitä sileämmän näköisen, kuorii sarveissolukkoa ja mahdollista hoitoaineiden paremman tehon.  Timanttihionta kasvohoidon jälkeen ei ole toipumisaikaa ja mahdollinen lievä punoitus laskee parissa tunnissa.

Kuorinnan hoitopäiden ja säädettävän imun ansiosta hoidon tehokkuutta voidaan säädellä eri ihotyyppien ja hoitotavotteiden mukaan. Sarjahoitona timattihionnassa saadaan parhaimmat tulokset esim. 4- 6 hoitokertaa 1/vko.

Mikrohionta vähentää juonteita, aknen arpia ja auttaa aknen hoidossa. Mikrohionta minimisoi ihohuokosia, poistaa epäpuhtauksia, tasoittaa pigmenttimuutoksia, tasoittaa ihon väriä ja kirkastaa ihoa.

Mikrohionnan kontraindikaatiot ovat erittäin ohut ja herkkä iho, pahanlaatuiset ihonmuutokset, psoriaasi, herpes, syöpä.

Ultraääni ihonpuhdistus kauneushoitolassa

Ultraääni ihonpuhdistus on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikää katsomatta. Ultarääni ihonpuhdistus poistaa kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu’uttaa talin ulos ihohuokosista. Kosmetologiemme tekemän hoidon jälkeen ihosi on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Parhaat tulokset saadaan sarjahoitona, esim 6 hoitokertaa 1x viikossa.

Ultraäänihoito auttaa aknen hoidossa ja vähentää aknea ja näppylöitä. Hoito pehmentää, elastisoi ja kirkastaa ihoa, vähentäen epänormaalia pigmentaatiota,  vahvistaen ihokudosten aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.

Ultraäänihoidon kontraindikaatiot ovat pahanlaatuiset ihonmuutokset ja tulehdukset; syöpä; sydäntahdistin; asiakas, jolle on suoritettu kauneusleikkaus (karenssiaika).

Mikroneulaus on tehokas veitsetön hoito, joka stimuloi kollageenin ja elastiinin kasvua ja uudistaa ihoa. Hoito lisää ihon omaa luontaista kollageenituotantoa ja nopeuttaa ihon uusiutumista. Koulutetut kosmetologimme hoitavat mikroneulauksella tehokkaasti aknen arpia ja raskausarpia. Mikroneulaus on paitsi tehokas arpien hoidossa, se myös häivyttää ryppyjä ja juonteita, vaalentaa pigmenttiläikkiä, hoitaa hiustenlähtöä ja tasoittaa epätasaista ihoa. Mikroneulaus sopiii kaikille ihotyypeille ja sillä voidaan hoitaa sekä kasvoja että vartaloa (raskausarvet).

Kun toivot kauneushoitolalta huomattavia tuloksia, ilman haittaa normaalielämälle. Mikroneulaus on hoitomuotona erinomainen.

Kauneushoitolassamme Helsingin keskustassa käytämme uusinta ja tehokkainta Dermapen 4 mikroneulausmenetelmää. Kosmetologimme ovat aina koulutetut uusimpien laitteiden käyttöön. Dermapen 4 laite käyttää 16-neulaista neulapäätä, joka reijittää ihoa kohtisuoraan 1920 kertaa sekunnissa ja mahdollistaa myös silmänympärys- ja huultenympärysihon täsmällisen käsittelyn. Laitteen nopean ja kohtisuoran reijittelyn ansiosta hoito ei ole kivulias, vaan tuntuu ihossa pienenä pistelynä.

Dermapen mikroneulauksen edut:

  • Aiheuttaa vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteinen mikroneulaus rolleri.
  • Voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat, kuten silmänympärysiho, huulten ympärysiho.
  • Kohtisuoran asennon ansiosta neulat lävistävät tehokkaasti jopa arvet ilman verenvuotoa.
  • Säädettävä neulan pituus mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon.

Hoidoissa kosmetologimme käyttävät Medik8 erikoisseerumeita. Iho puudutetaan tarvittaessa. Mikroneulaus tehdään yleensä sarjahoitona (3-6 kertaa), jolloin saavutetaan parhaat tulokset. Hoitovälit voivat olla 2-6 viikkoa, riippuen siitä minkätyypistä iho-ongelmaa hoidetaan ja kuinka syvä neulaus tehdään. Neulauksella voi tehdä myös pikakaunistavan pinnallisen hoidon, esimerkiksi ennen juhlia. Pinnallinen neulaus elvyttää ihon pintaa ja parantaa ihon sävyä, silloin sarjahoitoa ei tarvta.

Mikroneulauksen voit yhdistää myös muihin hoitoihin, kuten timanttihiontaan tai kevyeeseen kemialliseen kuorintaan, näin saavutetaan parhaat tulokset.  Koska kaikki ihot ovat erilaisia, yhdistelmähoito laaditaan jokaiselle yksilöllisesti.

Mikroneulauksen kontraidikaatiot ovat: diabetes, verenohennuslääkkeet, raskaus, aknelääkityksen kuuri (Roaccutan). Mikroneulaus ei toimi keloidiarville. Mikroneulaus on usein ainut tehokas vaihtoehto asiakkaille, joilla on  sydänsairaus tai tahdistin, jotka usein estävät laserin tai muiden sähkölaitteiden käytön.

Ihokarvojen poisto

Sokerointi on ihoystävällisin tapa poistaa karvoja, ja se sopiikin kaikenlaisille karvoille ja ihotyypeille, jopa kuivalle iholle. Sokerimassa on täysin luonnonmukainen tuote. Sokeroinnilla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua oikean tekniikan avulla turvallisesti ja hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko, mutta sokeri ei tartu eläviin ihosolukkoihin. Sokeroinnissa sokeri levitetään vastakarvaan, ja karvat poistetaan aina karvan kasvusuuntaan. Sokerointi aiheuttaa vähemmän kipua, ihon ärsytystä ja karvan katkeilua kuin muut karvanpoistomenetelmät, koska sokerimassa ei tartu ihoon kiinni. Jopa ihon punoitusta esiintyy vain harvoin.

Waxing Spa roll-on menetelmällä ihokarvojen poisto on nopeampaa! Vahaa levitetään ohut kerros iholle ja poistetaan napakasti repäisten vastakarvaan. Iho on hetkessä sileä ja tulos kestää pitkään.

Parafiinihoito. Parafiini on paikallinen lämpöhoito, joka syväkosteuttaa ja hoitaa ihoa sekä vilkastuttaa verenkiertoa ja pehmittää jännittyneitä lihaksia. Verenkierto ja lymfakierto voimistuvat, koska lämpö laajentaa ihon hiussuonia. Parafiinihoito ravitsee ihoa ja siten auttaa kuivan ihon hoidossa, lisäksi parafiinihoito pehmentää kynsivalleja. Parafiinihoito on myös hyvä apu kylmille käsille. Hoidon lopputuloksena on pehmeä iho, joka myös näyttää terveemmältä ja huomattavasti nuoremmalta.

Kauneushoitolassamme Vuorikadulla, Helsingin keskustassa, kauneushoidot ovat aina ammattilaisen tekemiä. Voit kysyä lisätietoja yhteydenottosivulta.