Hinnasto

Klassinen ripsien pidennys uusi: 110.-
Ripsienpidennysten huolto: 2 viikkoa 60.-/ alk 3 viikkoa 70.-
Volyymiripset uudet: 125.-
Volyymiripsien huolto: 2 viikkoa 70.-/ alk 3 viikkoa 80.-
Volyymiripset ekstratuuheat uusi: 150.-
Volyymiripsihuolto ekstratuuhea: 90.-
:Wispy/ wet look ripsienpidennys uusi 135.-
:Wispy/ wet look ripsienpihuolto 90.-
Hybridiripset: 115.- Hybridiripsien huolto volyymihuoltojen mukaisesti
Ripsienpidennykset Helsinki L-Beauty

Ripsienpidennykset Helsingin keskustassa

Ripsienpidennykset L-Beauty kauneushoitolassa Helsingissä jo 12 vuoden kokemuksella.

Ripsienpidennykset ovat kauneusalan suosituimpia palveluita. Ne antavat silmillesi erittäin upean uuden ulkomuodon ilman ripsiväriä.  Ripsienpidennysten laittaminen ammattilaisella on kokonaan kivuton ja vaaraton toimenpide.  Tarjoamme hoitolassa sekä klassisia että volyymiripsiä. Teemme myös hybridiripsiä.

Klassiset ripsienpidennykset ovat luonnollisen näköisiä ja ne liimataan yksitellen omiin ripsiin.

Volyymiripset eroavat klassisista ripsistä viuhkottamistekniikan vuoksi. Klassisissa pidennyksissä omaan ripseen liimataan yksi pidennys, mutta volyymiripsitekniikalla yhteen ripseen voi lisätä 5-10 pidennystä, jolloin saadaan myös näyttävämpi lopputulos. Volyymiripsikuidut ovat ohuempia ja joustavampia kuin klassiset ripsienpidennykset.

Hybridiripset saadaan, kun volyymiripsiin sekoitetaan klassisia ripsiä.

UUTTA! Nyt saatavilla myös trendikkäät whispy ja wet-look tyylliset ripset!

Käytämme L-Beauty kauneushoitolassamme vain laadukkaita minkkiripsiä ja alan parhaita ripsiliimoja. Valikoimassamme on eri kaarevia ja pituisia ripsikuituja. Ripsiteknikkomme valitsevat ripsien pituuden, paksuuden ja kaarevuuden jokaiselle asiakkaalle erikseen, ottaen huomioon asiakkaan ripsien kunnon, silmän muodon, asiakkaan toiveet sekä tilanteen, mihin ne on tarkoitettu (juhla tai arki). Ripsihuolto on suositeltava 3-4 viikon välillä, jotta ripset pysyisivät kauniina. Ripsihuollossa poistetaan huonokuntoiset pidennykset ja asennetaan uudet pidennykset tilalle.

Ripsien poisto on aina tehtävä ammattitaidolla. Ripsiä ei missään tapauksessa saa nyppiä itse, koska se vahingoittaa omia ripsiäsi. Ripset poistetaan siihen tarkoitetulla erityisellä aineella. Voit myös antaa ripsien pidennysten irrota ajan kanssa, mutta siihen voi mennä useampi kuukausi.

Meillä, L-Beauty kauneushoitolassa on käytössä eri kaarevia ja paksuisia ripsikuituja. Voit saada meiltä klassiset C ja D-kaarevuudet, uutuutena myös M ja L-kaarevuudet. Ripsien kaarevuus, paksuus ja pituus valitaan aina yksilöllisesti asiakkaan ripsien, silmänmuodon ja toiveiden mukaisesti. Ripsiteknikkomme osaavat suositella sinulle sopivaa ripsityyliä. Mikäli sinulla on erikoistoiveita, niin voit lähettää meille tiedustelut info@l-beauty.fi

Ripsienpidennykset helsinki
Ripsienpidennykset Helsinki L-Beauty
Ripsienpidennykset Helsinki L-Beauty
Ripsienpidennykset Helsinki L-Beauty
Ripsienpidennykset Helsinki L-Beauty
Ripsienpidennykset Helsinki L-Beauty
Hybridiripset Helsinki L-Beauty
Ripsienpidennykset Helsinki L-Beauty
Volyymiripset Helsinki L-Beauty
Volyymiripset Helsinki L-Beauty