Hinnasto

Klassinen ripsien pidennys: 90.-
Ripsienpidennysten huolto: 2 viikkoa 50.-/ alk 3 viikkoa 60.-

VARAA AIKA

Ripsienpidennykset ovat tälla hetkellä kauneusalan suosituimpia palveluita. Ne antavat silmillesi erittäin upean uuden ulkomuodon ilman ripsivänä. Meiltä ripsienpidennykset 10 vuoden kokemuksella!

Ripsipidennykset liimataan yksitellen omiin ripsiin. Kauneushoitolassamme käytämme laadukkaita ja luonnollisennäköisiä minkkiripsiä.

Valikoimassa on B-, C- ja D- kaarevat, 7-16mm pituiset ripset sekä myös timantit ja värvilliset ripset korostamaan silmiä. Suosittelemme asiakkalille aina  sopivan pituisia ja muotoisia ripsiä, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen! Ripsihuolto on suositeltava 3-4 viikon välillä, jotta ripset pysyisivät kauniina. Ripsihuollossa poistetaan huonokuntoiset pidennykset ja asennetaan uudet pidennykset tilalle.

Ripsien poisto on aina tehtävä ammattitaidolla. Ripsiä ei missään tapauksessa saa nyppiä itse, koska se vahingoittaa omia ripsiäsi.Ripset poistetaan siihen tarkoitetulla erityisellä aineella. Voit myös antaa ripsien pidennysten irrota ajan kanssa, mutta siihen voi mennä useampi kuukausi.