Kauneushoitola

L-Beauty - Olemme kauneushoitola Helsingin keskustassa, Vuorikatu 6

Palvelumme

RIPSET

Ripsienpidennykset antavat silmillesi uuden upean ulkomuodon ilman ripsivänä. Jos vierastat ripsien pidennystä voit kokeilla ripsiisi
tyvikohotusta. Se saa luonnolliset ripset näyttämään pidemmältä ja lisää voluumia ripsiisi.

Teemme myös irtoripsien poistot ammattitaidolla ja omia ripsiäsi vahingoittamatta.

KASVOHOIDOT

Tarjoamme rentouttavia kasvohoitoja hieronnalla sekä tehokkaita laitehoitoja erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Meiltä löydät avun aknen, ryppyjen, pigmentaation ja arpien hoitoon. Kosmetologimme ovat koulutetut turvallisten ja uusimpien hoitolaitteiden käyttööön. 

Tutustu monipuolisiin hoitoihimme!

IHOKARVOJEN POISTO

Ammattitaitoisesti tehtynä sokerointi on ihoystävällisin tapa poistaa karvoja. Samalla saadaan poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko.

Waxing Spa roll-on menetelmä on vaihtoehto sokeroinnille. Sen avulla ihokarvojen poisto on nopeampaa ja iho on hetkessä sileä.

JALKAHOIDOT

Jalkahoitoja on eri mittaisia. Voit valita 45 minuutin rentouttavasta jalkahoidosta 90 minuutin mittaiseen täydelliseen jalkahoitoon.

Jalkahoitoihin kuuluvat mm. kylpy, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito, lakkaus, hieronta loppuvoide. Hinnat alk. 50 €.

Meikit ja ihonhoitotuotteet

ECO-MINERALS

Kaikki Eco-Minerals -tuotteet on valmistettu yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Tuotteet ovat ihoystävällisiä,vegaanisia, 100% puhtaita, eläinystävällisiä ja eläinkokeettomia.

MEDIK8

Medik8 on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, jonka tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä, ja soveltuvat herkimmällekin iholle. Medik8 vahvistaa tuotteidensa hoitotulokset tieteellisin menetelmin.

BIELENDA

Bielenda on luonnon raaka-aineisiin pohjautuvan kosmetiikan edelläkävijä. Tuotteissa suositaan luonnon raaka-aineita ja käytetään paljon ekosertifioituja ainesosia. Sarjassa löytyy hoitoja ja tuotteita kaikille ihotyypeille.

Kauneushoitola L-Beauty / Kauneushoitola

Kauneushoitola L-Beauty, Y-tunnus 2535756-7

Vuorikatu 6, 00100 Helsinki             info@l-beauty.fi      www.l-beauty.fi

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress