L-Beauty – Olemme kauneushoitola Helsingin keskustassa, Kaisaniemenkatu 6

Palvelumme

RIPSET

Ripsienpidennykset antavat silmillesi uuden upean ulkomuodon ilman ripsivänä. Jos vierastat ripsien pidennystä voit kokeilla ripsiisi tyvikohotusta. Se saa luonnolliset ripset näyttämään pidemmältä ja lisää tuuheutta omiin ripsiisi.

Teemme Helsingin keskustan kauneushoitolassamme myös irtoripsien poistot ammattitaidolla ja omia ripsiäsi vahingoittamatta.

KASVOHOIDOT

Tarjoamme perinteisiä rentouttavia kasvohoitoja hieronnalla sekä tehokkaita laitehoitoja erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Meiltä löydät avun aknen hoitoon, ihon kiinteyttämiseen, pigmentaation ja arpien hoitoon. Kosmetologimme ovat koulutetut turvallisten ja uusimpien hoitolaitteiden käyttööön. Valitsemme jokaiselle sopivimman hoidon aina paikan päällä asiakasta haastatellessa ja ihon kuntoa tarkastellen.

Tutustu täältä Helsingin kauneushoitolamme monipuolisiin kasvo- sekä muihin hoitoihin!

IHOKARVOJEN POISTO

Ammattitaitoisesti ja kauneushoitolassa tehtynä sokerointi on ihoystävällisin tapa poistaa karvoja. Samalla saadaan poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko.

Waxing Spa roll-on menetelmä on vaihtoehto sokeroinnille. Sen avulla ihokarvojen poisto on nopeampaa ja iho on hetkessä sileä.

Varaa aika ja tule hellävaraiseen ihokarvojen poistoon Helsingin keskustan kauneushoitolaamme, osoitteeseen Vuorikatu 6.

JALKAHOIDOT

Kauneushoitolassamme on eri mittaisia jalkahoitoja. Voit valita 45 minuutin rentouttavasta jalkahoidosta 90 minuutin mittaiseen täydelliseen jalkahoitoon.

Jalkahoitoihin kuuluvat mm. kylpy, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito, lakkaus, hieronta loppuvoide. Hinnat alk. 50 €.

Varaa aika kauneushoitolaamme Helsingin keskustassa,meille on helppoa poiketa!

Meikit ja ihonhoitotuotteet

MEDIK8

Medik8 on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, jonka tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä, ja soveltuvat herkimmällekin iholle. Medik8 vahvistaa tuotteidensa hoitotulokset tieteellisin menetelmin.