Hinnasto

Ripsien kestotaivutus: 65.-
Kestotaivutus+ ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu: 85.-
Ripsien kestotaivutus kestoväreillä + ripsiä syväkosteuttava hoito 90.-
Ripsien kestotaivutus Helsinki

Ripsien kestotaivutus (lash lift)  on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus / ripsipermanentti, joka lisää nostetta ja voyymia ripsiisi. Kestotaivutus saa luonnolliset ripset näyttämään pidemmältä ja sopii hyvin asiakkaalle, joka haluavat pidempiä ripsiä, mutta eivät halua ripsienpidennyksiä. Tällä tekniikalla ripsesi taivutetaan juuresta  erityisen geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Ripset näyttävät  pitkiltä ja katse avoimelta! Perinteinen ripsipermanentti kiertää ripset rullan ympärille, jolloin ne kihartuvat, mutta näyttävät myös lyhyemmiltä. Ripset voi samalla kertaa värjätä, jolloin saat niihin ihanan tumman värin. Vaikutus kestää ripsissä 6-8 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan tehdä uudelleen tai voit jatkaa ripsiesi kanssa kuten ennen. Lash lift ei siis vaadi huoltokierrettä, sillä sen vaikutus katoaa pikkuhiljaa ripsiesi uusiutuessa ja kasvaessa.  Kestotaivutuksella/ lash liftilla saa näyttävyyttä myös lyhyisiin ripsiin, näyttävämpi lopputulos saadaan kuitenkin pidempiin ripsiin.

Käytämme L-Beauty kauneushoitolassamme ainutlaatuista Elleebana kestotaivutus merkkiä. Elleebana on maailma  johtavin ripsituotteiden valmistaja jo vuodelta 1995. Ellebanan ripsien kestotaivutus on hoitolaamme suosituimmista hoidoista vuoden ympäri!

Miksi valita Elleebana ripsien kestotaivutus?

Elleebana kestotaivutuksen edut ovat:

  • Lyhyet vaikutusajat, laadukkaat ja ripsiystävälliset tuotteet
  • Paljon ripsien hoitotuotteita sekä kotikäyttöön ja hoitolahoitoina
  • Elleebana ripsien kestotaivutuksen jälkeen voi jatkaa heti normaalia arkielämää eikä sinun tarvitse välttää silmien kastelemista kuten muissa merkeissä – voit mennä heti uimaan, saunaan tai käyttää ripsiväriä!

Uutuutena tarjoamme hoitolassa Elleebana ripsien syväravitsevaa hoitoa Ellebana Regen. Hoitoa suositellaan usein ripsein kestotaivutuksissa käyville asiakkaille. Tämä aminohappoja, proteiineja ja runsaasti ravitsevia kasviuutteita sisältävä hoito saa välittömästi karheat ripset taas sileäksi ja terveen näköiseksi!

Varaa aika ja tule käymään kauneushoitolassamme Helsingin keskustassa, Kaisaniemenkatu 6,

Lash lift Helsinki L-Beauty
Lash Lift Helsinki L-Beauty
lash lift L-Beauty Helsinki
lash lift helsinki L-Beauty