Tarjoamme L-Beauty kauneushoitolassa Helsingissä myös perinteisä käsin tehtäviä kasvohoitoja.

 

  1. Mekaaninen ihonpuhdistus 60 min 70 eur

Mekaaninen ihonpuhdistus on perinteinen ihoa puhdistava hoito. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen teemme kasvoille kuorinnan ja höyrytyksen. Höyrytyksen jälkeen poistamme ihosta mekaanisesti epapuhtaudet – mustapäät, miliumit ja tukkeumat.  Hoito jatkuu naamiolla, jonka jälkeen laitamme loppuvoiteet. Suosittelemme mekaanisen ihonpuhdistusken yhteydessä lisäpalveluna laserhoitoa. Kosmeettinen laser nopeuttaa ihon parantumista j aehkäisee tulehduksia – erinomainen iholle mekaanisen ihopuhdistuksen jälkeen!

 

2. Täydellinen kasvohoito 90 min 100 eur

Täydellisessa kasvohoidossa yhtistyvät perinteinen ihonpuhdistus sekä rentouttava hieronta. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen teemme kasvoille kuorinnan ja höyrytyksen. Höyrytyksen jälkeen poistamme ihosta mekaanisesti epapuhtaudet. Hoito jatkuu rentouttavalla ja verenkiertoa vilkastavalla kasvo-dekoltee-niskahieronalla. Rentouttavan hieronnan jälkeen laitamme asiakkalle naamion, jonka aikana asiakas voi nauttia käsien hieronnasta. Hoito loppuu seerumeilla ja loppuvoiteilla. Tämä on täydelline hoito puhdistusta ja rentoutusta kaipaavalle sekä suosittu lahjakortti hoito!

 

3. Rentouttava kasvohoito 45 min 60 eur

Rentouttava kasvohoito on kevyt kasvolihaksia ja mieltä rentouttava hoito, joka samalla vilkastaa verenkiertoa ja aineenvaihtuntaa. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvon-dekolteen ja käsien hieronnan sekä loppuvoiteet. Kaikki tuotteet valitaan asiakkaalle ihontyypin mukaisesti.

 

4. Pikakasvohoito 30 min 50 eur

Pikakasvohoito on pikakaunistava hoito, jolla saat nopeasti ihon näyttämään kirkkaammalta ja raikkaammalta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja loppuvoitteet. Tule pikahoitoon vaikka lounastauolla!