Tarjoamme L-Beauty kauneushoitolassa Helsingissä laitehoitojen lisäksi myös perinteisiä käsin tehtäviä kasvohoitoja.

 

  1. Mekaaninen ihonpuhdistus 60 min 85 eur

Mekaaninen ihonpuhdistus on perinteinen ihoa puhdistava hoito. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen teemme kasvoille kuorinnan ja höyrytyksen. Höyrytyksen jälkeen poistamme ihosta mekaanisesti epäpuhtaudet – mustapäät, miliumit ja tukkeumat.  Hoito jatkuu naamiolla, jonka jälkeen laitamme loppuvoiteet. Suosittelemme mekaanisen ihonpuhdistuksen yhteydessä lisäpalveluna laserhoitoa. Kosmeettinen laser nopeuttaa ihon parantumista sekä ehkäisee tulehduksia.

 

2. Täydellinen kasvohoito 90 min 120 eur

Täydellinen kasvohoito sisältää perinteinen ihonpuhdistuksen sekä rentouttavan hieronnnan. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen teemme kasvoille kuorinnan ja höyrytyksen. Höyrytyksen jälkeen poistamme ihosta mekaanisesti epapuhtaudet. Hoito jatkuu rentouttavalla ja verenkiertoa vilkastavalla kasvo-dekoltee-niskahieronalla. Rentouttavan hieronnan jälkeen levitämme naamion. Hoito loppuu seerumeilla ja loppuvoiteilla. Tämä on täydellinen hoito ihon puhdistusta ja rentoutusta kaipaavalle sekä suosittu hoito lahjaksi – katso lahjakortit: https://l-beauty.fi/lahjakortit/

 

3. Rentouttava kasvohoito 45 min 70 eur

Rentouttava kasvohoito on kevyt kasvolihaksia ja mieltä rentouttava hoito, joka samalla vilkastaa verenkiertoa ja aineenvaihtuntaa. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvon-dekolteen hieronnan sekä loppuvoiteet. Kaikki tuotteet valitaan asiakkaalle ihontyypin mukaisesti.

 

4. Pikakasvohoito 30 min 60 eur

Pikakasvohoito on pikakaunistava hoito, jolla saat nopeasti ihon näyttämään kirkkaammalta ja raikkaammalta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja loppuvoitteet. Tule pikahoitoon vaikka lounastauolla!