Hinnasto

Shellac kestolakkaus sormenkynsiin: Uusi lakkaus 50.-; huolto 60.-
Shellac kestolakkaus varpaankynsin: Uusi lakkaus 50.-; huolto 60.-
Shellac kestolakkaus varpaankynsin jalkahoidon yhteydessä: Uusi lakkaus 25.-; huolto 35.-
Varaa aika

Shellac kestolakkaus

Tarjoamme L-Beauty kauneushoitolassa Helsingissä maailman myydyintä kynsikäsittelyä – Shellac kestolakkauksia!

Teemme Shellac kestolakkauksia sekä sormenkynsiin että varpaisiin.

SHELLAC™ on ammattilaisen tekemä kestolakkaus, joka kestää kauniin kiiltävänä 14+ päivää. SHELLAC™ on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli.

SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnen pintaa ei viilata lainkaan. Lakkaus levitetään suoraan puhdistetulle kynnelle ja poistetaan hellävaraisesti liuottamalla vain viidessä minuutissa. SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnet eivät ohene eivätkä vaurioidu vaan säilyttävät koko luonnollisen kauneutensa.

SHELLAC™ on ammattilaiskäsittely, joka on saatavilla vain valtuutetuilta CND™-ammattilaisilta. SHELLAC™ on rekisteröity tuotemerkki ja markkinoiden ainoa kauttaaltaan patentoitu UV-lakkausmenetelmä.

Voinko poistaa SHELLAC™-lakkauksen kotona?
Kyllä, mutta seuraa kynsiammattilaiselta saamiasi ohjeita tarkasti. Suosittelemme poistattamaan ensimmäisen SHELLAC™-lakkauksen ammattilaisen luona, jotta näet miten poisto tehdään oikein.

Vahingoittaako SHELLAC™-lakkauksen poisto omia kynsiäni?
Ei, sillä SHELLAC™-lakkausta ja sen poistotekniikkaa on kehitetty vuosia, jotta ne vastaavat CND™:n tiukkoja laatuvaatimuksia. On kuitenkin erittäin tärkeää noudattaa poisto-ohjetta tarkasti. Älä koskaan poista lakkausta viilaamalla tai repimällä.

Miten SHELLAC™-lakkausta hoidetaan?
Suosittelemme käyttämään CND SolarOil™-hoitoöljyä kahdesti päivässä. CND SolarOil™ imeytyy SHELLAC™-lakkauksen läpi ja pitää kynnet vahvana ja joustavana. Mitä paremmassa kunnossa kynnet ovat, sitä kestävämpi SHELLAC™-lakkaus on.

Vaikuttaako saippuan tai tavallisten hoitotuotteiden käyttö SHELLAC™-lakkauksen kestoon?
Ei, sillä SHELLAC™-lakkaus on kehitetty kestämään tavallisia pesuaineita ja hoitotuotteita.

Onko SHELLAC™-lakkauksen poistamisesta 14 päivän välein haittaa kynsilleni?
Ei, mutta on tärkeää noudattaa SHELLAC™-lakkauksen poisto-ohjeita. Mikäli ohjeita noudatetaan, lakkauksen poistamisesta kahden viikon välein ei ole mitään haittaa kynsille, sillä SHELLAC™ ei vaurioita kynsiä.

 

Voiko SHELLAC™-lakkauksen tehdä rakennekynsille?
Kyllä!

Onko markkinoilla muita vastaavia tuotteita kuin SHELLAC™?
Ei, sillä SHELLAC™ on kauttaaltaan patentoitu menetelmä, mikä tekee siitä ainutlaatuisen. Patentit suojaavat lakkausta, eikä vastaavaa samoilla ominaisuuksilla varustettua lakkausta ole olemassa. SHELLAC™-lakkauksesta tekee ainutlaatuisen sen hellävaraisuus, helppo poistettavuus ja se ettei kynttä viilata lakkauksen yhteydessä lainkaan.

Tervetuloa Shellac kestolakkauksiin L-Beauty kauneushoitolaan, Kaisaniemenkatu 6!