Hinnasto

Geelivahvistus/ geelilakkaus luonnonkynsiin 60 eur
Geelilakkauksen huolto 70 eur
Manikyyri 40 eur
Koristeet/ ranskalainen lakkaus/ babyboomer lakkaus lisänä 10 eur
Yhden kynnen korjaus 15 eur
Rakennekynsien poisto 45 eur

Kynsien geelilakkaus

Tarjoamme L-Beauty kauneushoitolassa oman kynnen vahvistusta geelillä sekä Shellac kestolakkauksia.

Geelilakkauksessa omaa luonnonkynttä vahvistetaan kevyellä geelimassalla, joka saa kynsistä samaan aikaan kestävät ja ohuet. Geelivahvistus pysyy kynsissä 3–4 viikkoa, kunnes se kasvaa pois oman kynnen pinnalta.

Muoto, lakkaus ja koristelu

Kynnet voidaan muotoilla neliskanttisina, ovaaleina tai vaikkapa pitkinä stilettoina. Rakennekynnet lakataan ja koristellaan aina toiveiden mukaisesti. Kynnet voidaan lakata yksivärisinä, klassisella ranskalaisella lakkauksella. Mikäli sinulla on vaikeuksia päättää sopivasta mallista, niin kynsiammattilaisemme auttaa on sinua löytämään juuri sinulle sopivan tyylin!

Huolto

Geelilakkauksen suositeltu huoltoväli on 3–4 viikkoa. Huollossa vanha massa viilataan ja kasvu täytetään. Huollossa voit vaihtaa kynsien tyyliä, väriä ja koristeita. Kynsihuollossa vanha geelimassa porataan varovaisesti pois, ja uusi geeli levitetään kynsille. Geelilakkaus sopii hauraille kynsille ja kynsille, joissa kevyempi Shellac lakkaus ei pysy niin hyvin.

Geelikynsistä siirtyminen Shellac lakkauksiin

Vaihtoehto geelivahvistuksille on vahvistaa omia luonnonkynsiä Shellac kestolakkauksella. Silloin sinun on poistettava ensiksi geelit. Valitse ajanvarausjärjestelmästämme “Rakennekynsien poisto” ja sen jälkeen haluamasi Shellac kestolakkaus.

Shellac kestolakkaus

Shellac kestolakkaus on suosittu ja kynsiystävällinen kestolakkausmenetelmä, jossa oman kynnen pintaa ei käsitellä missään vaiheessa poralla eikä kynnen pintaa viilata. Kynsihuollossa vanha lakka poistetaan Shallacin omilla poistoaineilla ja uusi lakka levitetään kynsille. Shellac sopii erinomaisesti myös hauraille ja vahingoittuneille kynsille vahvistamaan ja suojaamaan oman kynnen pintaa. Shellac lakkaus pysyy kynsissä 2–3 viikkoa.